MammothFest 2024

Ανοιχτό μόνο καθημερινές 8-11 το βράδυ, έλα να σε δω αν θα το πετύχεις, σου λέω το κυνηγάω πολλά χρόνια :stuck_out_tongue:

Με την ελπίδα ότι μας διαβάζουν, να ζητήσω Hail Spirit Noir που είναι Θεσσαλονικείς και βγάλανε εξαιρετικό νέο άλμπουμ; Ε φανταστικό Mammothfest? :stuck_out_tongue:

1 Like

Έχουν προστεθεί οι Universe217 και οι Above Us the Waves

1 Like

ποια μέρα?

Παρασκευή.

1 Like

Έλεγα μήπως κάνω μια καταδρομική κάθοδο για 11 κ 12 αλλά τα αεροπορικά εισιτήρια μου έχωσαν μια φάπα στον σβέρκο κ έστρωσα…

1 Like

Γεια χαρά!

Λόγο προσωπικού λόγου δεν θα ταξιδέψω Θεσσαλονίκη για το Μammothfest '24.
Δίνω ένα (1) Early Bird Εισητήριo για όλο το τριήμερο (11-13 Οκτωβρίου).
Για όποιον το σκέφτεται να πάει σε αυτήν την Φεστιβαλάρα, τo πήρα 68 το δίνω μόνο 50 ευρώ!

*Μεταφορά χρημάτων μέσω Εθνικής τράπεζας.

1 Like

Δηλαδή τώρα σε μία εβδομάδα θα δούμε Hallas?

2 Likes

στην αρχη το σκεφτομουν μονο για Thy Catafalque αλλα οι Universe217 ειναι τρελη αδυναμια και εκατσα να ακουσω λιγο τα της παρασκευης. Θετικη εντυπωση απο Hallas
ισως παω, θα δουμε

3 Likes

Αλήθεια τι ισχύει, θα υπάρχουν μπάντες που θα παίζουν την ίδια ώρα σε διαφορετικά stages; Θα βγαίνουν κανονικά η μία μετά την άλλη με κάποια σειρά; Έχουμε κάποια πληροφορία;

Αυτο που ειχα μαθει εγω πριν καιρο (μηνες) ειναι οτι σκοπευαν οντως να εχουν πανω απο μια σκηνη, μιας και ο χωρος του Μυλου δινει αυτη τη δυνατοτητα. Σε μια τετοια περιπτωση παντως πιστευω οτι τυχον επικαλυψεις θα ειναι για μικρα χρονικα διαστηματα, αν υπαρχουν. Θα μαθουμε οριστικα οταν βγει προγραμμα!

1 Like

Δεν εχω καποια πληροφορηση αλλα γενικα αυτο που ακουγεται ειναι θα παιζουν στις δυο σκηνες (principal, club μυλου) εναλλαξ. Δλδ τελειωνει η μια μπαντα και ξεκινα η αλλη. Αν ισχυει αυτο, βλεπουμε τα παντα. Απλα αν θελεις να πιασεις μια καλη θεση σε καποια μπαντα φευγεις λιγο νωριτερα απο το αλλο stage για να αποφυγεις τον οποιο συνωστιμο.

2 Likes

Να και το πρόγραμμα.

Καμία επικάλυψη :wink:

Επειδή είμαι νουμπάς, οι δύο σκηνές είναι στο ίδιο κτίριο; Έτσι καταλαβαίνω από το πρόγραμμα, αλλά και την ανακοίνωσή τους.

1 Like

Στον ιδιο χωρο ειναι, μην ανησυχεις :grinning:.

2 Likes

Τι μπουζουκοώρες είναι αυτές ρε σεις;

τιποτα να φαμε θα εχει;

Για μέσα στον χώρο δεν γνωρίζω τι θα έχουν. Η καντίνα πάντως που διανυκτερεύει στον κεντρικό δίπλα στο JUMBO μετράει πολύ. Ειδικά για πανσέτα.

3 Likes

Θενκς αλλά μέσα εννοώ. Σκέψου ότι κάποιος μπορεί να είναι εκει από τις 17:00 μέχρι τις δύο παρά. Ένα απλό hot dog stand θα μπορούσαν να το βαλουν

1 Like

Σίγουρα θα έχει κάτι εκεί γύρω, το μέσα έξω ειναι 2 λεπτα υπόθεση , δεν είναι και το Hellfest :stuck_out_tongue: