αυτο που λες προϋποθετει οτι σε αφηνουν να βγεις απο τον χωρο και να ξαναμπεις με το ιδιο εισιτηριο που δεν το εχω δει πουθενα
τελικα βγηκε διαγραμμα ομως και λεει για food stall
θα ειμαι μεσα την παρασκευη αν θελει κανεις να πει γεια
αυτο που λες προϋποθετει οτι σε αφηνουν να βγεις απο τον χωρο και να ξαναμπεις με το ιδιο εισιτηριο που δεν το εχω δει πουθενα
τελικα βγηκε διαγραμμα ομως και λεει για food stall
θα ειμαι μεσα την παρασκευη αν θελει κανεις να πει γεια
Κι εγώ από τι φαίνεται θα είμαι Παρασκευή εκεί αν και μάλλον θα χάσω κάποια συγκροτήματα στην αρχή και Σάββατο full time
Σου κάνουν συνήθως τη γνωστή στάμπα στο χέρι με μια σφραγιδουλα, που επιδεικνύεις και μπαινοβγαίνεις. Φαντάζομαι το ίδιο θα γίνεται και στο Μαμοθ
Βραχιολάκια λογικά, 3ημερο κανονικό φεστιβάλ είναι.
Χαμογελώ μόνος μου από το πρωί!!
Δεν το πιστεύω πόσα καιρό περιμένω να δω Hallas και σε πόσα ταξίδια τους είχα συντροφιά τα τελευταία χρόνια!! Επίσης τι ξενέρα είχαμε φάει όταν ακύρωσαν σε εκείνο το into battle πριν τη κορόνα!!
Let’s go!!
Κι αν έχω ζηλέψει συναυλίες. Το φετινό Mammoth είναι μία απ’ αυτές. Να περάσετε καλά ρε παιδιά, να κάνετε χαμό, να ψηθούν οι διοργανωτές, να έχουμε τα ίδια και καλύτερα του χρόνου
Οι Burst ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝΕ ελαφρως…
BURST WITH EXCITEMENT
ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΓΤΧΚΤΠΜ
I WIIIILLL
CAAARRYYYY
I WILL CARRY YOU TO WAAAAAAAR
Complete sentence
Nα φάω κάνα σουβλάκι ή να ακούσω όλο το bridge of death; Ευκολακι
Όσοι είδατε converge και botch Αθήνα
Ξέρετε τι είδαμε στους Burst
Χριστούλη μου, νιώθω να μίκρυνα δεκατρία χρόνια, όπως όταν τους πρωτοακουσα
Και Hällas τρομερη εμφανισαρα. Το φεστ ξεκινησε παρα πολυ ωραια και η πρωτη του μερα τελειωνει αυτη τη στιγμη με Universe217. Ες αυριον τα επομενα συναγωνιστες…
Ωραίοι και οι Ηallas , άξιοι headliners. Ίσως ζω σε άλλο πλανήτη αλλά πριν τους ανακοινώσει το Mammothfest δεν τους είχα ακουστα. Βλέπω σύντομα να παίξουν και Αθήνα. Oι Sonja, OK I guess, η τύπισσα στα φωνητικά λίγο meh, πήρα πάντως το cd τους για ενίσχυση . Burst φοβεροί, ταυτίστηκα με τον τραγουδιστή που κατέβαζε τις μπύρες και φαινόταν να καραγουσταρει που ξαναπαιζε μπροστά σε κοινό. Universe τους έκαψα γιατί αύριο ξυπνάω πρωί. Και εις αύριον με υγεία!
Sonja μια χαρα ηταν, αλλα ειχαν την ατυχια να ειναι σαντουϊτς μεταξυ των δυο καλυτερων εμφανισεων του φεστιβαλ. Ο τραγουδιστης των Burst φορουσε μπλουζακι Slayer, μετα που τον ειδα κατω του ειπα οτι επαιξε σε σκηνη στην οποια εχουν παιξει και οι Slayer και εκτυπωσιαστηκε, ελεγε “but they’re an arena band” και ειπε οτι θα ενημερωσει σχετικα τον Kerry King . Γενικως πολυ ωραια φαση το φεστιβαλ, καλοι οι δυο χωροι (τι υπεροχη σκεπη ειναι αυτη ρε μλκες, ειχα χρονια να παω Μυλο, απο Lanegan), αρκετοerch σε ειδικο χωρο αριστερα μολις εμπαινες, τιμιο φαγητο (σαντουϊτς με σουβλακι/λουκανικο - προσαρμοστηκα @Primordial_hordes, ηδη εφαγα σε δυο διαφορετικα μερη ), τον εναν χανουμη τον ειδαμε, τον αλλονα τον χασαμε, θα ειναι ακομα Βελονα!
Τραγουδιστης burst, τον παιρνεις μαζι σου για ξυλικι και καθεσαι πισω με ποπ κορν, θα σε βγαλει ασπροπροσωπο. Βγαλαμε και νεο. Hallas Αθηνα Φεβρουαριο
Ετρωγα Σαλεντο😛
Σημερα κ αυριο εκει
Hallas Conquered Thessaloniki! Δεν περιγράψω τπτ μου εχουν παρει τα μυαλα!
Βurst εμφανισάρα
Ακούσαμε και από Sonja Deja vu / Bridge of Death / Devils plaything
Μια χαρά!!
Παμε σήμερα για σκοτωμό
Σημερα Asphyx οι νικητες, παρα πολυ ωραιο το γκρουβατο death τους. Dead Congregation απο κοντα, απλως εκει που ημουν ειχαν θαμμενα φωνητικα. Thy Catafalque αρκετα ωραιοι και με παραγωγαρα (2 τραγουδιστες και 2 τραγουδιστριες), απλως δεν εκοψα φλεβα. Non Est Deus πιο πολυ κοιταξα τις στολες παρα τα υπολοιπα. Free Fall ευχαριστη εκπληξη, μου αρεσανε τα φωνητικα τους. Suicidal Angels οπως τους περιμενα, δε με ενθουσιαζουν, αλλα παιζουν καλα και επαγγελματικα.
Έφτασα στον Μύλο την ώρα που στο κλαμπάκι έπαιζε μια ντόπια ντεθ μπάντα με τον ντράμερ να λέει ανέκδοτα, αλλά γινόταν το αδιαχώρητο και είχε μια ζέστη μεσα και δεν την πολυπάλεψα πολυ ώρα. Απόλαυσα την εμφάνιση των Thy catafalque ειδικά τα πιο έθνικ κομμάτια τους. Όπως και των Dead Congregation που ήταν όπως τους περίμενα.
Κάτι κακέκτυπα των mgla τα προσπερνάω.
Suicidal Angel δεν είχα ξαναδεί, αρκετά καλοί, είχαν τον λαό τους κάνανε χαμό, κάποια κομμάτια τους σπέρνουν, απλά εγώ με το Thrash είμαστε σε διάσταση εδώ και χρόνια. Τέλος Αsphyx είναι ο Martin. Μόνο για τον σπουδαίο αυτό frontman αξίζουν να τους δει κανείς μια φορά. Βρίσκω ωστόσο το Death Metal τους αρκετά μονοδιάστατo χωρίς να έχουν τις ριφαρες πχ των Bolt Thrower. Ωραίο το φεστιβάλ και τις δύο μέρες που πήγα. Αύριο απέχω δυστυχώς, καλα να περάσετε όσοι πάτε.
Αλλη κατηγορια οι Bolt Thrower! Οι καλυτερες εμφανισεις παντως μεχρι στιγμης παραμενουν Burst και Hällas, για μενα.
Συνεχιζουμε Stones για λιγο ακομα
Δεν ειχα ασχοληθει με τις σημερινες μπαντες.
Λατρεψα την δεξια τραγουδιστρια των Thy Cataphalque, εκτιμησα την στιβαρη κακια των Dead Congregation, αλλα οι Asphyx ηταν κατι που ηθελα πολυ κ δεν ηξερα οτι υπαρχει. Τους λατρεψα. Ειδικα τα αργα κ μιντ τεμπο. Στην αρχη κ γω τους μπερδεψα με τους Bolt Thrower, αλλα τελικα με πανε αλλου.