Ulcerate παρα πολυ καλοι, νομιζω οι πιο καλοι σημερα. Απλως το Club αποδειχτηκε μικρο γι’ αυτους. Χειρουργοι στις εκτελεσεις, αλλα και με συναισθημα. Μην τους χασετε αυριο Αθηνα. PoZ ειναι τρομεροι επαγγελματιες. Βγαλανε φοβερο ηχο και εχουν πλεον πολλα τραγουδια για να βγαζουν ενα σετ χωρις κοιλιες, οπως ηταν το σημερινο. Επειδη επαιζαν τελευταιοι, καποιοο αναγκαστικα εφυγαν, αλλα οι PoZ δεν κωλωσαν πουθενα. Σουπερ εμφανιση. Σαπιοι με την καλη εννοια οι Dopelord. Πληρως φορτισμενοι οι Truckfighters, οπως ειναι παντα. Πολυ καλη εντυπωση μου εκαναν οι πρωτοι, οι Beceda, με καταγωγη απο τον “βορειο γειτονα”, ηταν αρκετα μοντερνοι και λιγο ψυχεδελικοι ταυτοχρονα. Οι Ελβετοι Dirty Sound Magnet δεν κολλουσαν ηχητικα με τους υπολοιπους του lineup, εμενα ομως μου αρεσαν πολυ. Σχεδον μια ωρα ψυχεδελειας καλης παστας. Μας αποκαλυψαν οτο Μαρτιο θα ξαναρθουν Ελλαδα και θα κατεβουν και Αθηνα.
Συνεχιζουμε για λιγο ακομα Stones, παρεα με τον Μπαμπη απο PoZ
Κάντε μωρέ καμιά συνέντευξη που βαριέστε και κάθεστε και πίνετε και τρώτε και περνάτε καλά και δεν ζηλεύουμε. 2 είστε τρομάρα σας. Από 5 ερωτήσεις ο καθένας και βγήκε
Εχω βαλει στοχο τον ελληνικης καταγωγης κιθαριστα των Dirty Sound Magnet, τον ειδα μετα το live και μου ειπε οτι οι παππουδες του ηταν πολιτικοι εξοριστοι στην Ουγγαρια μετα τον Εμφυλιο, ο πατερας του πηγε Ελβετια απο εκει. Θα βγαλουμε ζουμακι οταν ερθει η ωρα, ηταν πολυ ενδιαφερων τυπος οσο μιλησαμε.
Τι δυο ειμαστε ρε μλκ, ο ενας φωτογραφιζει, ο αλλος καλυπτει, εχουμε γαμηθει αυτες τις μερες, σιγα μην κοιταξουμε συνεντευξεις στην τουρλα του Σαββατου
Κατα τις 4 που ανεβαινα στο καταλυμμα πετυχα εξω απο ενα 24ωρο μινι μαρκετ τους Dirty Sound Magnet να ειναι κλασμενοι, με καμια 15αρια κουτακια μπυρες στο τραπεζακι τους. Ειχα τη διαυγεια να τους πω να κοιταξουν να μην παιξουν Αθηνα καποια απο τα δυο ΣΚ που θα ειναι οι τελευταιες συναυλιες των Last Drive, ελπιζω να ειχαν κι αυτη τη διαυγεια και να το θυμουνται σημερα . Τους ειπα οτι ειναι sold out κι αυτο τους καθησυχασε λιγο, αλλα μαλλον δε θα επρεπε . Οταν με ρωτησαν ποια απο τις τεσσερεις μερες θα παω εγω και τους ειπα οτι εχω εισιτηρια για τις τρεις και ψαχνω για την τεταρτη, με κοιταξαν λιγο περιεργα. Απο το μεθυσι τους πιστευω - ποιος αλλος να ηταν ο λογος;