δυστυχως , η κατα την ταπεινη μου γνωμη χαρακτηριστικοτερη φωνη του melodic και AOR σιγησε .
ο Jimi Jamison απεβιωσε απο καρδιακη προσβολη οπως διαβασα . Αν καποιος στον χωρο της rock δικαιουται τον χαρακτηρισμο 'the voice ’ θεωρω οτι αυτος ειναι ο Jimi . Φωνη διαμαντι , οσο βραχνη χρειαζεται και αλλο τοσο μελωδικη .
Αν και δεν ηταν ο αρχικος τραγουδιστης των Survivor θεωρω οτι στην εποχη του οι Survivor εκαναν το βημα παραπανω .
Εχει τραγουδισει κομματαρες , τεραστιες επιτυχιες απο burning heart μεχρι το κομματι απο το baywatch ,ομως θεωρω οτι εχει και κομματια διαμαντια που δεν εγιναν τοσο γνωστα
Το παρακατω αποτελει προτυπο κομματι , ορισμο του AOR στο οποιο εδωσε ρεσιταλ ερμηνειας και αποδοσης
desperate dreams …
Σε μια εποχη που το rock ηταν τιγκα στην 'ψευτομαγκια ΄και το ‘image’ ο Jimi ηταν μουσικος και μονο γιατι ειχε το πιο σημαντικο απο ολα , το ταλεντο και την χρυση φωνη του
Εγω ειμαι απο αυτους που προτιμω Μπικλερ στους Survivor, τους ειχα αγαπησει ηδη με αυτον και ποτε ο Τζιμαρας δεν τον αντικατεστησε στην καρδια μου. RIP και τεραστια θλιψη οπως και να εχει για μια πολυ αγαπημενη φωνη.
Εντωμεταξύ πέρα απ’ τα μερακλήδικα κομμάτια που 'χει ποστάρει από πάνω ο aor, πολύ ωραίο άλμπουμ και σχετικά άγνωστο είναι το “First Strike” που ηχογράφησε με τους Cobra αμέσως πριν πάει στους Survivor και μέσα έχει κάμποσες υμνάρες πχ https://www.youtube.com/watch?v=KZdaIVW1l10