δεν εχουμε κεντρο ρεεεεεεεεεεεε!
Δε σας χαλασε:wink:
0-3 sto 39’…πάει για τσόντα το παιχνίδι!
βαλτο ρε γουελμπεκ το μπουρδελο!
ετσι μεγαλη[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΠΟΥΤΣΑ[/SIZE][/B][/SPOILER]
βγαλανε και γλωσσα
Η κοκκινη ειναι οντως πολυ αμφιλεγομενη.Απο την μια το τακλιν ειναι με τις σχαρες και με τα δυο ποδια αλλα απο την αλλη βρισκει μονο μπαλα ο κομπανυ.Δεν ξερω τον κανονισμο αυτης της περιπτωσης!μου φαινεται παντως λιγο υπερβολικο!
λενε οτι τακλιν με τα 2 ποδια ειναι απευθειας κοκκινη
αλλα τι να σου πω μπορει να ειναι και υπερβολικο
Απλα δεν βρισκει ποδια!Τεσπα!
Εχει και συνεχεια το γλεντι!
Η κοκκινη ειναι πραγματι αυστηρη,αλλασιγα μην κολλησουμε μονο εκει περα.Θελω 7 σημερα,αν το εβαζε κια ο Γουελμπεκ εκει,θα ημασταν πολυ κοντα!
Επισης,επιστροφη Σκοουλς ε.Δεν ξερω αν ειναι για γελια αυτη η φαση,αλλα οταν τον ειδα στον παγκο με τη φορμα της ομαδας του συγχωρω και την κωλοτουμπα και την τσιγκουνια του Σερ Αλεξ.
Ο Σκοουλς ειναι θρυλος αλλα ειναι μεγαλος!Δεν ξερω κατα ποσο θα μετρησει η πειρα του.Η ομαδα θελει μεταγραφες,αμεσα!
Θα μπει και ο Beckham να παίξει? Τον είδα είναι στην κερκίδα…
εδιτ: λες και βλέπω premier league classics στην nova είναι η μετάδοση, λες και περιγράφει παλιό αγώνα σε μαγνητοσκόπηση…
Μεγαλος,ξεμεγαλος Σκοουλς παλι στο γηπεδο ρε φιλε!Συγκινηση…
i know φίλε και εγώ σαν μικρό παιδί έκανα με την επιστροφή henry στην arsenal…
[SPOILER]βάλε και τον keane μέσα :p[/SPOILER]
τι λε ρε, 2-3
μόνο στην Αγγλία αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεε
Αυτα δεν μπορω.
Πως μαζεψαμε τοσους αμπαλους στην ομαδα ρε πουστη μου?Δε γινεται να παιζουν βασικοι ο Καρικ,ο Βαλνεσια,ο Τζοουνς και ο Λιντεγκααρντ.Ξενερωμα…
Καταπληκτικη σιτυ.Πολλα προβληματα εμεις!
Κραταμε την προκριση!
Στη θεωρία, και από δίπλα να περάσεις με τα δύο πόδια βρίσκοντας αέρα, με το γράμμα του κανονισμού αποβάλλεσαι ως επικίνδυνο παίξιμο. Από εκεί και πέρα, Αγγλία είναι αυτή.
Α, ξεχάστηκα
[SPOILER]ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΛΑΚΟΒΙΟΛΕΣ[/SPOILER]
Δεν το ειδα το παιχνιδι γιατι ειμαι στην δουλεια αλλα μολις ειδα 0-3 στο ημιχρονο πιστεψα οτι θα ξεπλυνουμε την ντροπη της εξαρας τελικα παλι καλα που δεν μας ισοφαρισαν κι ολας στο τελος.
επόμενη φάση με λιβερπουλ.!
Γουσταρω