Τον Ραφαελ τον εχω κραξει απειρες φορες,αλλα σημερα κανει το καλυτερο ματς του με την ομαδα.Τα ιδια και για τον Βαλεντσια που τον τελευταιο μηνα μοιαζει αλλος παικτης.
3 ευκαιριες σε ολο το ημιχρονο, οι 2 μπηκαν γκολ και η μια ηταν δοκαρι…βαρετο σχετικα αλλα κυριως αυτο εχει να κανει με την επιλογη της Λιβερπουλ να παιζει τοσο αμυντικα και να μην μπορουμε να περασουμε πασα ή σεντρα…παντως μια φορα τους πετυχαμε οχι πληρως αναδιοργανωμενους και το κατσαμε, ενω θα ηθελα περισσοτερες ατομικες ενεργειες αλα Βαλενσια, που οντως μαζι με Ραφαελ κανουν μεγαλο παιχνιδι…
Νομιζω πως η Λιβερπουλ το ξερει οτι δεν μας εχει αμα ανοιχτουν και μας δωσουν χωρο, γιαυτο παιζουν με αντεπιθεσεις-οπου και κει δεν βλεπω μεγαλα πραματα για αυτους προς το παρον-αλλα Ντεχεα ειναι αυτος, μπορει να το φαει απο το πουθενα…
Μαλακα Ντεχεα, μια φαση ρε γιδι και εκανες παλι τη μαλακια σου, αντι να κατσεις στα αυγα σου ή να βγεις σαν τον ανθρωπο, καθεσε και σπρωχνεις,τυρεμπορα,ουστ…
Αντε να δουμε τωρα, προς το παρον πολυ μετριοπαθες παιχνιδι, αν και η τακτικη αυτη της Λιβερπουλ νομιζω πως ειναι η καλυτερη δυνατη που θα μπορουσε να παιξει ο Νταγκλις… φοβαμαι την Γιουναιτεντ οταν δεχεται αντεπιθεσεις γενικοτερα, ενω μπροστα επισης φοβαμαι πως δεν μπορουμε λογω σημαντικοτατων ελλειψεων νανι-ρουνη, να κανουμε κατι παραπανω…γενικα το παιχνιδι αμα το παρουμε, θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια…
Με αφορμη παντως αυτο που ειπες για Ρουνει-Νανι θελω να πω πως το ροστερ μας ειναι τρομακτικα μετρι για πρωταθλητισμο και θεωρω οτι εχουμε μεινει τοσο κοντα στη Σιτυ κυριως λογω της φανελας μας και 3-4 παικτων οπως οι δυο προαναφερθεντες και ο Γκιγκς με τον Γιανγκ ας πουμε.
Ειδικα τωρα που εχουμε τοσες απουσιες,στην αποστολη δεν υπαρχει ουτε ενας παικτης παγκοσμιας κλασης.Υπαρχουν τρεις πρωην κορυφαιοι παικτες(Σκοουλς/Γκιγκς/Φερντιναντ),πολλοι που εχουν δυνατοτητες για να γινουν σπουδαιοι και 2-3 που δεν ξερω πως επιβιωνουν στην ομαδα(Καρικ/Ντε Χεα/Παρκ).
νταξ, φετος η [B]Φανελα[/B] ειναι το μονο πραγμα που μας κραταει ζωντανους, καιρο τωρα γνωστο και προφανεστατο
Nτεχεα, γαμω οτι εχεις αγαμητο, κουλαδι
Ημαρτον ρε Ντε Χεα.Κανε μας την χαρη και ζητα να γινεις απο μονο σου αλλαγη.
ε ενταξει τραγικος απλα…
Μαλακια αποκλεισμος, εκει που ελεγα θα παμε επαναληπτικο…τζαμπα γκολ, τζαμπα αποκλεισμος, τουλαχιστον ειμασταν κακοι αλλα παλι κριμα γιατι χασαμε απο μια ακομα χειροτερη Λιβερπουλ…
Παντως επαναληπτικο Old Trafford με Τζοουνς, Γιανγκ, Νανι, Ρουνεη και αλλον στο τερμα τα πραματα θα ηταν πολυ πιο ευκολα και απλα…
Γιναν 6 ευκαιριες σε ολο το ματς για τις δυο ομαδες μαζι, συμπεριλαμβανομενες και τα γκολα?μπα…
Τεσπα, μαλακια, ας χαρουν λιγο οι κομπλεξικοι εστω, ακομα και να κερδιζαμε δεν θα το χαιρομουν τοσο επειδη παιχτηκε τραγικη μπαλα και κυριως με ανησυχει η μετεπειτα πορεια μας αμα συνεχισουμε ετσι…
Καλά για τον πανίβλακα τον ΝτεΧέα δεν χαραμίζω ούτε σάλιο.Αλλά για τον Εβρά…αν δεν μπορείς ρε ταγάρι να παίξεις επειδή σε γιουχάρει το γήπεδο πάνε μπαλέτο.Γαμώ τα λεφτά που παίρνεις ρε μαλάκα.
Οn the bottom line, δεδομενου οτι χασαμε το Τσαμπιονς λιγκ, κριμα διοτι το κυπελλο ειναι κυπελλο…
αλλα απο την αλλη, στα @@ μου και το κυπελο, στα @@ μου και το πρωταθλημα, εχω βαρεθει να τα παιρνω και εχω χασει και το μετρημα…οταν ομως παιζεις τετοια μπαλα και εχεις τετοιο ροστερ, αυτο που πρεπει να σε απασχολει ειναι η ανανεωση του καποια στιγμη, οπως και το πως θα γινει να σταματησεις να βασιζεσαι σε παιχτες 40 χρονων και οχι αν ‘σου εξασφαλισουν ενα ακομα τιτλο για να χαιρεσαι’…
αμα υποστηριζα Λιβερπουλς,Νιουκλαστλς και καθε τελειωμενες-εδω και δεκαετιες- ομαδες που εχουν 2 στοχους στη ζωη τους-να νικησουν την ΜΑΝΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ και να παρουν εστω και Καρλιγκ καπ- , τοτε θα ειχε αλλη βαρυτητα το παραπανω και θα με πειραζε περισσοτερο…
αλλα γαμωτο, ζητημα να γουσταρω 6 παιχτες σε ολη την αρχικη ενδεκαδα και κανεναν απο το παγκο…και ποσο πια να σε στηριξει η Φανελα, ποσο να προχωρησεις μονο με αυτην?
Nτροπη το σημερινο,δεν γινεται να χανεις απο τετοια Λιβερπουλ.
Επισης ο Σερ Αλεξ εχει αρχισει να κουραζει με τις εμμονες του,οφειλει να δωσει πουλο στους αμπαλους και αν οχι τωρα,τοτε σιγουρα το καλοκαιρι να κανει δυο τρεις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ(και οταν λεμε μεταγραφες,εννοουμε κανονικους παικτες που θα μπουν θα παιξουν και θα κανουν τη γαμημενη διαφορα,οχι ταλεντα που καποτε θα παιξουν μπαλα).Κουραση πολυ το σημερινο ματς γενικα παντως.
Συμφωνω και εγω απολυτα οτι η ομαδα χρειαζετε μεταγγραφες και το φωναζει.Ειδικα στο δευτερο ημιχρονο μονο οι φανελες θυμιζαν Γιουναιτεντ.
Kαθε φορα γαμωτο. :’( :’(
το ξερω, θλιβερο
Νικη 2-0 την Στοουκ
Ηττα της σιτυ απο την εβερτον!
Ισοβαθμια ξανα ρεε!
και 28 απριλιου θα ειναι το ντερμπι?
Ας κερδισουμε πρωτα την Λιβερπουλ μεσα και την Τσελσι εξω και βλεπουμε για το ντερμπι!
Ακριβως αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος βαση την εικονα της ομαδας στα τελευταια παιχνιδια.
Δεν ξέρω τι θα κάνετε με την Τσέλσκι, αλλά εμείς θα σας κάτσουμε, γιατί κατά βάθος σας γουστάρουμε…:lol::lol::lol:
Πιστευω πως η περιοδος που αντιμετωπιζουμε αυτες τις δυο ομαδες ειναι ευνοικη.Δηλαδη η Τσελσι ειναι τραγικη(στην καλυτερη) και με τις [B]απαραιτητες[/B] επιστροφες την εχουμε μεσα στο σταμφορντ μπριτζ(ειδικα τωρα που ειμαστε στην κορυφη με τους σιχαμενους).
Οσο για την Λιβερπουλ οκ.Στο κυπελλο θαρρω πως ειχαμε την υπεροχη ακομα και με εκεινο το ροστερ αλλα η μπαλα ειναι μπαλα!!!Εχει ανεβει αρκετα αλλα στο θεατρο δεν με φοβιζει ιδιαιτερα.Τονιζω πως πρεπει να επιστρεψουν αμεσα βασικοι παικτες για να μιλαμε υπο τις παραπανω συνθηκες.
Βεβαια τα ντερμπυ ειναι περιεργα,ειδικα στην αγγλια και οι ομαδες μεταμορφωνονται αλλα του πουστη,πρεπει να τα καθαρισουμε αυτα τα δυο.
Αυτο που με τρομαζει πραγματικα ειναι το ταξιδι στο Γουαιτ χαρτ λεην.
Το ματς με τη Σιτυ(αν ακομαστε ειμαστε μαζι στην κορυφη) νομιζω πως θα κριθει κυριως στο ψυχολογικο επιπεδο.Εχουμε ομως δρομο ακομα…