Manchester United

Ξεχνάς ότι το καλοκαίρι θα φύγει ο Berbatov. Θα τη βγάλεις με Welbeck/Rooney/Chicharito? Δε νομίζω.

Δεν αμφιβάλλω ότι χρειάζεται παίκτες και σε άλλες θέσεις, αλλά, αλλά, αλλά.

σε χαλανε;
Εδω εχουμε τζοουνς-εβανς αμυνα,αντερσον-καρικ και ολα τα αλλα μπουμπουκια στο κεντρο και μιλαμε για επιθεση;

O Welbeck ειναι για το μπουτσο-και εχει και περιεργες μισθολογικες απαιτησεις σε σχεση με το ‘ταλεντο’ του και δεν τον βλεπω και πολυ ‘προθυμο’-, ο Τσικαριτος ειναι καλος αλλα ακομα μικρος και για μενα αρκετα απειρος ,ενω ο Ρουνη ειναι ο Ρουνη,οκ…δεν διαφωνω για τα προβληματα ειδικα στο κεντρο, αλλα απο επιθεση θα ειμαστε και κει για κλαματα-που οκ, και τωρα, ακομα που υπαρχει Περπατοφ, ακομα δεν φτουραμε μια χωρις τον Ρουνη-…

Για τον Γουελμπεκ συμφωνω οτι ζηταει πολλα αλλα ακομα ειναι πιτσιρικας και εχει δειξει πολυ καλα δειγματα.Ο σακαριτος μου αρεσει πολυ αλλα οντως ειναι μικρος.Και στην τελικη ο περπατοφ δεν εχει μπει βασικος (η γενικα) στα περισσοτερα ματς.Οκ δεν θα με χαλαγε ουτε ο Τζεκο ουτε ενας καλος φορ,αλλα υπαρχουν θεσεις που μας πονανε 10 φορες περισσοτερο!

η γιουναιτεντ θελει επιθετικο ΚΑΙ αμυντικο χαφ και 10ρι

δε γινεται να ειναι με τον ΨοφιοΚαρικ και το γατακι τον Αντερσον…ελεος επισης τι ειναι αυτοι οι διδυμοι ο φαμπιο και ο αλλος…Δε καταλαβαινω γιατι δε παιρνουν παιχτες κλασης!Εχουνε λεφτα γαμω!

Επισης ναι θελουν και επιθετικο!Παρτε κανενα Ιμπρα ρε…Και ο Μιλιτο θα εκανε.Επρεπε να ειχε παει ο Σναιντερ το καλοκαιρι που επαιζε αλλα σκατα ,ευτυχως γυρισε ο ΘΕΟΣ ο Σκοουλς και στρωσανε λιγο

Ίμπρα και Μιλίτο και μαλακίες

Πάρε Βόσνιο, ένα πλάγιο back και ένα χαφάκι

Ο Ιμπρα ειναι σε τρελη φορμα αφελφε!
Ασε που δεν γουσταρω να παρουμε και παικτες απο τα σιχαματα!Χαφακια εχουμε Γιανγκ-Βαλενσια.Κεντρο λεμε,1 μπακ και εναν στοπερ!

OXI KI ΑΛΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΘΕΕ ΜΟΥ

σωστα,εχουμε γεμησει αστερες.Δεν θα ξερουμε που να τον βαλουμε…

Vidic/Ferdinand/Smalling/Jones/Evans. Για να πάρεις άλλον πρέπει να διώξεις 1 μη σου πω και 2. Το ανασταλτικό μας πρόβλημα είναι στο εξάρι και στο δεξί μπακ, όχι στα στοπερ.

Ας διωξουμε τον Εβανς δε θα με χαλαγε καθολου.Ασε που και τον Τζοουνς τον εχω σιχαθει αλλα ελα που ο Σερ Αλεξ τον γουσταρει.Μεγαλωνει και ο Ριο οποτε ναι,θελουμε ενα μεγαλο στοπερ.

Αυτο ακριβως.Που να πας με Τζοουνς/εβανς!(Ολη η ευρωπη γελαγε φετος)
Ο Φερντιναντ πλεον δεεεεν μπορει οσο και αν θελει,και ο Σμολινγκ προσπαθει πολυ αλλα οκ,Γιουναιτεντ εισαι!
Ασε που δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα επιστρεψει ο Βιντιτς και ποσο καιρο θα παρει να βρει ρυθμο!
Δεξι μπακ,ναι θελουμε γιατι τα διδυμα δεν εντυπωσιαζουν.Αν μιλησουμε δε για κεντρο…πωω!
Καλος Χρυσος ο Γκικς αλλα 39 χρονων παει ρε πουστη.Το ιδιο και ο γεροσκοουλς.Αντερσον/καρικ ειναι για να σε πιανει η καρδια σου.

θελουμε ονοματα

οσο για την τεχνικη του φερκγιουσον να βγαζει δικοθς του παιχτες αρχισε να μη πιανει τωρα τελευταια.

το ονομα την Μαντσεστερ εχει πεσει και πρεπει να το ξανασηκωσουν!

παρε εκει ενα τσαμπι αλονσο και κανα μοντριτς για αμυντικα χαφ…παρε και κανα σβαινσταιγκερ εκει να γουσταρεις…κανα ρομπεν…

Κάνα μέσι… κάνα βαλντεράμα στην τελική ρε παιδί μου…

Ε ρε συ μαζευουν μαζευουν μαζευουν τοσα λεφτα ολο αυτον το καιρο με τα παιχτακια που παιζουμε.

αλλοι εκαναν μεταγραφαρες τρανταχτε ςκαι εμεις στο ιδιο μοτιβο.

ας τιναξουμε την μπανκα και μεις μια φορα

Το εχω πει και θα το ξαναπω.Οταν εχεις παικτες οπως ο Σναιντερ ή ο Γκαιταν(τωρα) που λεει οτι θα ηθελε να ερθει ή τετοια παρομοια και δεν κανεις κινηση εισαι χαζος.Να δουμε με τον Γκαιταν τωρα τι θα γινει!

Έχω ακούσει πολλούς προπονητές του καναπέ, αλλά εσύ το παραξήλωσες.

τι λε ρε καλος παιχτης ειναι.

Σκυλί του πολέμου, “Εντγκαρ Ντάβιντς του 2012”, ή η μπάλα ή ο παίχτης λέμε :!:

ο μοντριτς?