Ουτε για πυτζαμες !
[B]Σίντζι Καγκάβα[/B]
οι μαντσεστερ ξεκινησε τις μεταγραφες απο νωρις και ο φεργκι φροντισε να δειξει και παλι την αγαπη του για τους ασιατες
επαιζε στην πρωταθλητρια γερμανιας Borussia Dortmund
Μεχρι να δω την ανακοινωση κραταω πολυ μικρο καλαθι.Μακαρι ομως γιατι φαινεται πολυ καλος σε θεση που εχουμε αναγκη!
Αν είναι αλήθεια τα νούμερα που ακούστηκαν, μιλάμε για ΤΡΑΓΙΚΑ πολλά λεφτά για έναν ΤΡΑΓΙΚΑ μέτριο παίκτη - την ίδια στιγμή ο Hazard πήγε Chelsea (ενώ μόνο δεν είχε βγει γυμνός να φωνάζει “θέλω United”), o Sneijder φαίνεται να μένει Ιταλία, ο Dzeko μεταναστεύει, ο Lavezzi PSG.
Περαστικά μας, πάλι με Ασία και κανέναν Jordi Alba θα τη βγάλουμε - αμαν ρε θείο, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;
edit: ανακοινώθηκε επίσημα - μόνο τα medicals λείπουν http://www.sport-fm.gr/article/557239
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ
αυτο με τον αζαρ αστο.μεγαλη μαλακια.
Τραγικα μετριος ο Καγκαβα;Δεν θα το ελεγα ρε συ.Ποσα εδωσε επειδη δεν εχω διαβασει τιποτα.
Για Bundesliga ίσως οριακά καλός. Για Premiership δεν το βλέπω και σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που φανταζόμουνα εκεί στο 10ρι. Το sport-fm πριν από μέρες μίλαγε για έπικ διαπραγμάτευση με Dortmund να αρνείται πρόταση στα 18 εκ. ΛΙΡΕΣ και τελικα να συμφωνούν στα 22 εκ.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο Wayne είχε κλείσει στα 25 εκ., o Evra 5.5 και ο Valencia περίπου 15-16 - έπιασα τυχαία τρία πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας.
Για τον Γκέτσε δηλαδή τι θα ζητήσουν αν πάει καμιά ρεάλ? 50 εκ. και τον ronaldo?
Και καλά, αυτοί τα ζητάνε, οι απανταχού μαλάκες γιατί τα δίνουνε; Επειδή η ομαδάρα τους (που την έκανε μπαλάκι μέχρι κι ο γαύρος φέτος) κατατρόπωσε τις εκτυφλωτικές Herta, Wolfsburg και Gladbach;
Ο Γκέτσε θα μείνει στον θρύλο, μην ακούω κουβέντα :!:
Εριξε και κατι 5αρες στην Μπαγερν η κακομοιρα…
I am so impressed. Αλλά εδώ μιλάμε για Premiership, κάθε δεύτερη Κυριακή έχει derby.
Όχι κάθε Φώτα και Λαμπρή
Kοιτα μια ομαδα με μεσο ορο ηλικιας τα 23 χρονια αν δεν κανω λαθος,ειναι λογικο να παει Ευρωπη και να μην εχει αποκτησει ακομα χαρακτηρα για τα ματς του Champions League.Ομως αν εχεις δει αγωνες της στη Γερμανια,παιζουν καταπληκτικο επιθετικο ποδοσφαιρο και η πλειοψηφια των παικτων της ενδεκαδας της εχει τρομερο potential.Οποτε δε μου κανει τοση εντυπωση το οτι ο Σερ Αλεξ πηρε εναν τετοιο παικτη και ας μην ειναι οσο καλος ειναι ο Αζαρ.Ο Καγκαβα μια χαρα θα βελτιωθει στα χερια του και πιστευω οτι θα προσαρμοστει στην Πρεμιερ Λιγκ γρηγορα.
Με τη Ντορτμουντ να μην ενδιαφερεται σε καμια περιπτωση να πουλησει τον Καγκαβα, δεν μπορω να καταλαβω απο κι ως που ειναι πολλα αυτα που ζητησε ή γιατι θα 'πρεπε να δωσει ενα βασικο της παιχτη σε “καλυτερη τιμη”.
Μα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο.Αυτο που λεμε ειναι οτι να δωσεις 22 εκατ. για τον καγκαβα ειναι πολλα,απο τη στιγμη μαλιστα που παικτες οπως ο Ρουνευ κοστισαν 25εκ.
Για τον Σναιντερ πχ δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση μια τετοια (ισως και λιγο μεγαλυτερη) τιμη.
Για να πω την αληθεια δεν εχω παρακολουθησει τρελα τον καγκαβα.Απο οσα εχω δει ομως πιστευω πως μπορει να βοηθησει αν καταφερει να προσαρμοστει στις συνθηκες της Αγγλιας.22εκ. ειναι ομως αρκετα.
Συμφωνω με τους περισσοτερους.Καλος ο Καγκαβα αλλα οχι και 22 μυρια ρε αδερφε ειναι παρα πολλα.
Σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα αλλα καποιες καλες του στιγμες ειναι μαζεμενες εδω http://www.youtube.com/watch?v=uvDkVejQWmI
εκληκτικος πασερ!
NAI RE MALAKES ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΤΡΙΤΣ
στο σαιτ παντως δεν αναφερεται τιποτα:-k
κι εγω μονο για προταση οτι εχουν κανει βρισκω
κλεισανε 18χρονο επιθετικο παντως
Άνχελο Ενρίκες
http://www.balleto.gr/pairnei_anxelo_enrikes.html