Manchester United

Ναι μοιαζει πιο πολυ με μεταμοσχευση κρανιου παρα με μεταμοσχευση μαλλιων:p:p…Το κεφαλι ειναι του Obertan.!

Πιο πολυ με εξωγηινου μοιαζει το κεφαλι:lol::lol::lol:

E,βασικα ειχαμε αποκαλυπτηρια !

taratarararan >>

http://www.sport24.gr/Paraxena/o_rouni_edeikse_to_neo_toy_loyk_sto_twitter.1097837.html

Tεραστια επιτυχια. :lol:

(καπου διαβασα πως) Kαι μαλλι που εβαλε παλι αυτον θυμιζει >> [SPOILER]:lol: [/SPOILER]

:lol3::lol3::lol3:

Ακουγονται παρα πολλα για Νασρι ε.Μακαρι να τον παρουμε!

Sorry για το νταμπλ ποστ.

http://www.gazzetta.gr/article/item/199980-diavolos-o-giang

Οντως πολυ καλη μεταγραφη αμα τον παρουμε θα βοηθησει πολυ.

Και μικρος ακομα.Πηραμε και Γιανγκ οπως φαινεται!

Δεν έφτανε στον Ράιαν Γκιγκς η “ιστορία” με την Ίμοτζεν Τόμας, διάσημη πρώην παίκτρια του ριάλιτι “Big Brother” και άλλοτε “Miss Ουαλία”, αλλά και η αποκάλυψη της σχέσης του με τη γυναίκα του αδερφού του Νατάσα, τώρα είναι η σειρά της “Daily Mirror” να τον… στριμώξει ακόμα πιο πολύ στα σχοινιά.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (8/6) η εν λόγω εφημερίδα, ο Ουαλός άσος δεν περιορίστηκε μόνο στην οκτάχρονη ερωτική σχέση με τη νύφη του, πίσω από την πλάτη του αδερφού του Ρόντρι, αλλά [B][U]φλέρταρε επανειλημμένα και την μητέρα της νύφης του (!), την 49χρονη Λόρεν Λέβερ.[/U][/B]

και είναι και σε καλή κατάσταση στο γήπεδο…ποιος είσαι αγόρι μου…:smiley:

http://www.gazzetta.gr/article/item/200214-sto-old-traphord-o-tzoouns

Για να δουμε.

[B]Απίστευτο κι όμως -«παίζει» να είναι»- αληθινό!

Βούιξε? η Αγγλία σήμερα (10/6) πως ο Ράιαν Γκιγκς δωροδόκησε -με το εξωφρενικό ποσό των 250.000 λιρών- τον ίδιο του τον αδερφό, Ρόντρι, για να μην αποκαλύψει περεταίρω λεπτομέρειες για την εξωσυζυγική του? δράση!

Σύμφωνα με τη Sun, προκειμένου να κρατήσει? μυστικά τα υπόλοιπα σκάνδαλα της ερωτικής του ζωής, ο Γκιγκς εξαγόρασε τη σιωπή του αδερφού, αντί αυτού του, διόλου ευκαταφρόνητου, ποσού.[/B]

Δημοσιογράφος της Sun, μάλιστα, δήλωσε τα ακόλουθα, αναφορικά με το θέμα: «Το τελευταίο πράγμα που θέλει τώρα ο Ράιαν είναι να αποκαλυφθούν και άλλα μυστικά, αφού ο Ρόντρι θα ξέρει σίγουρα εάν υπήρχαν και άλλες γυναίκες στη ζωή του αδερφού του. Ο Ρόντρι λέει στον κόσμο ότι ο Ράιαν θέλει να τον κάνει να βγάλει το σκασμό. Τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι το 1/4 του εκατομμυρίου. Ο κακομοίρης αισθάνεται απόλυτα προδομένος από τον Ράιαν και δεν ξέρει ποια είναι η σωστότερη κίνηση, αφού περνάει μία κόλαση. Δεν κολυμπάει στο χρήμα, οπότε 250.000 λίρες θα ήταν χρήσιμες. Προς το παρόν, ωστόσο, φέρεται διατεθειμένος να κρατήσει κλειστό το στόμα του και να υπογράψει οποιαδήποτε έντυπα χρειαστεί να υπογράψει, προκειμένου να τον φιμώσει ο ίδιος ο αδερφός του»!

Μεγαααλη κουτσομπολα ο Κριμσον ε:p:lol:

[SPOILER]Kidding Παντα.:D[/SPOILER]

ε οχι και κουτσομπόλα ρε συ…απορώ πως σου ηρθε να το γράψεις αυτο το πράγμα…
όπως λένε και οι γυναίκες…κοινωνικό σχόλιο…:lol:

…και συνεχίζεται το κοινωνικό σχόλιο

[B][U]Άφησε έγκυο τη νύφη του ο Γκιγκς![/U][/B]

[B]Τα προβλήματα για τον Ράιαν Γκιγκς δεν λένε να σταματήσουν. Η Νατάσα Γκιγκς ρίχνει νέα βόμβα αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της ότι έμεινε έγκυος από τον Ουαλό άσο λίγες εβδομάδες πριν παντρευτεί τον αδερφό του Ρόντρι![/B]

Η πέτρα του σκανδάλου έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στη News Of The World και αποκάλυψε πότε έμεινε έγκυος, αλλά και το ότι ο άσος της Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ της έδωσε 500 λίρες για να κάνει έκτρωση στις 3 Ιουνίου του ίδιου έτους.
Αναλυτικά αποσπάσματα από την συνέντευξη της Νατάσα Γκιγκς «News Of The World»

[B]Για το πώς έφτασε στο να κάνει έκτρωση:[/B] «Ο Ράιαν μου είπε στα ίσια “Ξέρεις ότι υπάρχει μόνο μία επιλογή” να δώσεις ένα τέλος. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις ζωές τόσων ανθρώπων. Το να χάσω το παιδί ήταν κάτι τρομακτικό. Αν και ήμουν με τον Ρόντρι και τον αγαπούσα, είχα αισθήματα για τον Ράιαν. Αισθανόμουν πολλά για αυτόν. Αυτό ήταν το παιδί μας. Ο χειρότερος εφιάλτης μου ήταν που σκεφτόμουν ότι θα το κάνω και μετά θα το μετανιώσω».
[B]
Για το τί σκέφτηκε όταν έμεινε έγκυος:[/B] «Λίγες εβδομάδες αφότου κοιμηθήκαμε μαζί ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό, ήταν του Ράιαν. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα “Θεέ μου, θα τρελαθεί”. Δεν ήξερα πως να του το πω για να είμαι ειλικρινής».

[B]Για την αντίδραση του Γκιγκς όταν το έμαθε:[/B] «Είπα στον Ράιαν "Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά είμαι έγκυος. Μου είπε “Με εμένα;” και του απάντησα καταφατικά. Μετά μου είπε “είσαι σίγουρη;” και του είπα “ένα εκατομμύριο τοις εκατό σίγουρη”. Τότε ήταν που μου είπε ότι υπήρχε μόνο μία λύση και πολλά πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου. Ήταν να ταξιδέψω στο Λας Βέγκας όπου θα παντρευόμουν τον αδερφό του εντός μερικών εβδομάδων και ήξερα ότι δεν μπορούσα να τον παντρευτώ από τη στιγμή που ήμουν έγκυος με το μωρό του αδερφού του».

[B]Για τα χρήματα που της έδωσε ο Γκιγκς για την αποβολή:[/B] «Έπρεπε να πληρώσω 700 λίρες. Όμως είχα ξοδέψει μέχρι και την τελευταία δεκάρα στο γάμο μου και αν ξόδευα και άλλα χρήματα θα το καταλάβαινε ο Ρόντρι. Όταν ήρθε και με βρήκε ο Ράιαν [SIZE=“4”][B]μου έδωσε 500 λίρες, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να μου δώσει περισσότερα».[/B][/SIZE]#-o
[B]
Για τον οριστικό χωρισμό τους μετά την έκτρωση:[/B] «Μου είπε "Πρεπει να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε, είναι γελοίο, Είμαστε και οι δύο ανόητοι. Θα διαλύσουμε τις ζωές πολλών ανθρώπων».

α ρε ραιαν…

Εμένα δεν μου προκάλεσε τόσο εντύπωση ότι πήγε με το άλλο το μοντέλο, έχει ξαναδημιουργήσει κακές γλώσσες γι αυτόν και στο παρελθόν με κάτι αεροσυνοδούς, αλλά όχι και με την γυναίκα του αδερφού σου ρε Ράιαν…

Αυτο ακριβως!!Μιλαμε ξεπερασε και τον Τζον Τερι :stuck_out_tongue:

Εξου και επαιζε σαν 19χρονος στα τελευταια ματς.Παμε ρε Ραιαν επιβητορα!:stuck_out_tongue:

[U][B]Άφησε έγκυο και τη μητέρα της νύφης του ο Γκιγκς!!![/B][/U]

[U]http://www.gazzetta.gr/article/item/…he-tou-o-gkigs[/U]

αχαχαχαχα…μαλακα…:smiley: