Mando Diao, live @ Gagarin205 11/12/09 & Principal Theater 12/12/09

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 | Gagarin 205, Αθήνα

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 | Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Έφτασε η ώρα να? Dance with Somebody αυτό το Δεκέμβριο!!

Οι Mando Diao, το πενταμελές Σουηδικό γκρουπ που έχει ξεσηκώσει κυριολεκτικά όλη την υφήλιο, έρχεται στην Ελλάδα αυτό τον Δεκέμβριο, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Περιοδείας τους, για δύο σόου που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστα!
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στο Gagarin205, στην Αθήνα ενώ την επόμενη μέρα, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης.

Οι Mando Diao, έχοντας στο ενεργητικό τους 5 στούντιο άλμπουμ, άνω του 1 εκατομμυρίου συνολικές πωλήσεις δίσκων ως τώρα, σημαντικές συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως (όπως το θρυλικό φεστιβάλ Coachella στην Αμερική & το μεγαλύτερο Γερμανικό φεστιβάλ, Rock Am Ring), αλλά και ασταμάτητες περιοδείες σε Αμερική κ Ευρώπη ? πολλές από αυτές sold out -, κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις του κοινού & προκαλούν έκπληξη για την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή! Αν και φλερτάρουν έντονα με το χαρακτηρισμό του garage rock band, η μουσική τους είναι πολύμορφη, έντονη και μοναδική, με μια λέξη: άψογη!

Οι Mando Diao έχουν ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας αλλά και το dance floor με την massive επιτυχία ?Dance With Somebody?! Το συγκεκριμένο single βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο Top 10 των περισσότερων Ευρωπαϊκών χωρών, κατακτώντας τα charts, ενώ το τελευταίο τους άλμπουμ ?Give Me Fire? (κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2009) έχει γίνει ήδη χρυσό σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία και έπεται συνέχεια παγκοσμίως!

Από την Αμερική μέχρι και την Ιαπωνία τους λατρεύουν!
Τους είδαμε να ερμηνεύουν το ?Dance With Somebody? στα φετινά Mad Awards. Το Δεκέμβριο όμως θα τους απολαύσουμε σε δύο full shows!

Check:


http://www.mando-diao.com/site/main.php

www.didimusic.gr

Line Up:
Bjorn Dixgard: vocals, guitars
Gustaf Noren: vocals, guitars
C.J. Fogelklou: bass guitar
Samuel Giers: drums
Mats Björke: keyboards

Discography:
?Bring ?Em In? (2002)
?Hurricane Bar? (2004)
?Ode To Ochrasy? (2006)
?Never Seen The Light Of Day? (2007)
?Give Me Fire? (2009)

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 30?

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα ? Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη ? Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES www.ticketpro.gr

ωχ θα πεσει τρελο ψησιμο για αυτο εδω, αλλα 30 μονο για mando diao και ολη τη διαδικασια για principal ποναει γαμωτο

Πολύ ωραίο!!!
Νταξει 30 γιουρο είναι αυτά, τουλάχιστον έχουν αρκετά γαμάτα κομμάτια να παίξουν. Τόσο το κλαμπάδικο το Dance with somebody, οσο και κάτι παλιά όμορφα γρατζουνιστα γκαραζοτέτοια. Σούπερ πάρτυ προβλέπω τύπου Kaiser Chiefs 2006 στον ίδιο χώρο. Καλά θα είναι, θα το ψήσω να παω, βέβαια μέχρι τότε θα δούμε…

'Ομορφα πράματα!!

άμα ακούσω ξανά το dance with somebody θα φουντάρω
:papas:

[SIZE=“6”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/SIZE] :vibrate::vibrate::vibrate:

Και οσοι ξερουν Μανδο Διαο μονο απο το dance with somebody ας ριξουν μια ματια στους προηγουμενους δισκους να τους φυγει το κεφαλι.

Ας πω και 2 λογακια για αυτους.
Οι Mando Diao εγιναν γνωστοι για τα live τους.
Εχουν βγαλει 5 δισκους οι πρωτοι μπορουν να χαρακτηριστουν ως garage rock με αποκορυφωμα την δισκαρα Οde to Οchrasy που ορισμενες φορες σε μερικα σημεια φερνει αρκετα σε Strokes, πολυ καλος δισκος και το Hurricane Bar με τον οποιο εγιναν γνωστοι.
Ακολουθησαν 2 δισκοι ακομα, σε πιο αλτερνατιβ ροκ επιπεδα, ο ενας απο αυτους ειναι ο τελευταιος τους το give me fire απο το οποιο στην Ελλαδα εχει 1000παιχτει το dance with somebody αντε και λιγο το Gloria παρολο που εχει και αλλα παρα πολυ καλα τραγουδια και ισως καλυτερα που δεν εχουν ακουστει ιδιαιτερα, οπως ειχαν πει και για τον τελευταιο δισκο δεν περιμεναν να κανει επιτυχια το συγκεκριμενο τραγουδι (dance with somebody) ηταν απο τα τελευταια που γραφτηκαν και μπηκαν στο cd.
Αρκετα περιεργο ειναι οτι εχουν κανει μεγαλυτερη επιτυχια στην υπολοιπη Ευρωπη παρα στην Σουηδια απο την οποια προερχονται, αν και εχουν δηλωσει πως δεν τους ενδιαφερει η σουηδικη αγορα γιατι βλεπουν το συγκροτημα τους ως ενα Ευρωπαικο συγκροτημα και οχι ως Σουηδικο.

Μερικα τραγουδια τους live

http://www.youtube.com/watch?v=PwM7tsJ0EBQ long before rock n roll

http://www.youtube.com/watch?v=sqUoUXdbofs you got nothing on me

http://www.youtube.com/watch?v=tAHitMKCDFk gloria

http://www.youtube.com/watch?v=VVpSR6hvth0 high heels

Εγω είχα ξετρελαθεί πριν κανενα 5άρι χρόνια με το You Can’t Steal My Love και το God Knows που και αυτό είχε παιχτεί αρκετα στα ραδιόφωνα εκείνη την εποχή. Εχουν πράμα τα παλληκάρια…

Άκουσα μια φήμη οτι ακυρώθηκε η tour λόγο αρρώστιας κάποιου μέλους ή κάτι τέτοιο. Αληθεύει ή μαλακίες είναι?

περιεργα πραματα…στο Myspace εχει ανακοινωση πως ακυρωθηκαν τα υπολοιπα dates και εχει cancelled ολα τα shows εκτος απο αθηνα θεσσαλονικη :lol:

Δεν μου κοψε να τσεκάρω πρώτα myspace/official site. Και στα 2 αναφέρουν ακριβώς αυτό που λες, οι υπόλοιπες ημερομηνίες ακυρώθηκαν αλλά στην Ελλάδα κανονικά.

lpn pedia eimacte KOLOFARDOIIIII…dn exun akirwcei tn cinavlia maC…waaaa…!

:lol:

Ξέρουμε τίποτα νεότερο? Τρίτη λέω να πάω για εισιτήρια…

Εγώ δυστυχώς θα τους χάσω λόγω δουλειάς…:cry::cry::cry:

Ticket #212. Κουνηθείτε ρε.

Κέρδισα ένα από τα 3 δωρεάν εισιτήρια του διαγωνισμού.:D:!:

Και εγώ για Θεσσαλονίκη.

Στο myspace της μπάντας λέει ότι ξεκινάει στις 8. Λίγο νωρίς δεν είναι? Ξέρει κανείς κάτι άλλο?

Στο δελτίο τύπου της DiDi πάντως λέει “Mando Diao onstage 21:30” πάντως…

Παρα μα παρα μα παρα πολυ καλοι!
Μικρο παραπονο οτι ηταν λιγο η μια ωρα και εικοσι λεπτα και μεγαλο παραπονο οτι δεν επαιξαν ποσες κομματαρες που θα μπορουσαν να παιξουν.

Μπάντα φτιαγμένη για λάιβ, συμφωνώ για τη σέτλιστ, μας ξέσκισαν στα κομμάτια από το νέο δίσκο, δεν έπαιξαν όσα δυνατά μπορούσαν να παίξουν και κράτησε και λίγο. Προσέλευση ψιλοαπογοητευτική για μένα, και ήταν φανερό ότι πολλοί περίμεναν μόνο τα Dance with Somebody και Gloria. Ρισπέκτ στους τελειωμένους Σουηδούς.

Μπαα αυτο δεν θα το ελεγα. Ειδα αρκετο κοσμο να τραγουδαει τραγουδια μεχρι και απο το χαρικειν μπαρ!

Αυτο θα το ελεγα !