Έχουμε εξώφυλλο από το ep και perhaps () να ακούσουμε και νέο κομμάτι μέσα στην εβδομάδα.
Το οποιο παραδοξως ηταν ηδη διαθεσιμο στις διαφορες πλατφορμες οταν εγινε αυτο το ποστ που εβαλες απο τα social media της μπαντας Ακομα ενα πανεμορφο τραγουδι, με τα γυναικεια του φωνητικα, με τα μπλιμπλικια του, με τα samples του. Ισως οτι πιο κοντινο σε Gathering εχουν γραψει ποτε το συγκεκριμενο τραγουδι.
Όντως πανέμορφο και το δεύτερο σινγκλ. Μου λείπει όμως η φωνή του ozz…εεε του Hatlen ήθελα να γράψω
28 Ιουνίου το ep και ταυτόχρονα είπανε πως θα κυκλοφορήσουν και το Slow Motion Death Sequence σε ρεμίξ από καλλιτέχνες-μπάντες όπως Aborym (ανυπομονώ για το συγκεκριμένο με το πόσο industrial θα το κάνουν), Jørgen Meyer, Throes Of Dawn και άλλους.
edit: Έχουμε το ep και το ρεμιξ του Slow Motion…
Άκου και το Α Vessel For Change και ίσως αναθεωρήσεις
edit 2: Καλά και το End Of The River δυνατή υποψηφιότητα
Ο τέρμα αριστερά είναι ο ΛΕΞ έπειτα από χρόνια ασκητισμού στο Άγιο Όρος.
Ο τερμα αριστερα ειναι ο Tor-Helge Skei, δηλαδη ο mastermind της μπαντας απο τοτε που η μπαντα ηταν μπλακ μετσολ, και αρα το σωστο θα ηταν να πουμε οτι “ο ΛΕΞ ειναι σαν τον Tor-Helge Skei αν δεν ειχε παει για ασκητισμο στο Αγιο Ορος” Βεβαια δεν ξερω και δε θα μαθω ποτε ποιος και πως ειναι ο ΛΕΞ, ευτυχως.
Οπως και να χει, απο εκει που οι λιγοι και καλοι φανς των Manes (τυχαιο ταγκ @SvenN ) ειχαμε ξενερωσει με την ιδεα οτι το Pathei Mathos “εκλεψε” την θεση απο πιθανο νεο δισκο μετα απο 6 χρονια, τελικα οχι μονο ερχεται ΚΑΙ νεος δισκος, αλλα το οτι υπεγραψαν με νεα εταιρια με κανει να πιστευω οτι ψηνονται για συνεχεια στο μελλον, κι οχι ακομα μια αναμονη 6-7 χρονων μεταξυ δισκων.
ΥΓ. Ειμαι ο μονος τελικα που ελιωσε το remixed SMDS πολυ παραπανω απο το EP @Kostas_L ή κι εσυ το ιδιο??? Κατι μου λεει οτι ισως να το απολαυσες κι εσυ περισσοτερο απο τη νεα τους μουσικη. Οριακα αισθανομαι τυψεις, αλλα αυτα τα ρεμιξ ηταν φανταστικα.
Δεν είσαι ο μόνος! Πολύ καλό το ep, όμως όπως έγραψα και παραπάνω, μου έλλειψε η φωνή του Hatlen. Και ναι τα ρεμίξ ήταν φανταστικά!
Χαίρομαι πολύ που ανακοίνωσαν νέο δίσκο αν και ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους
Τώρα όσον αφορά την υπογραφή τους στην αβαντ-γκανρτ ρεκορντς, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι για την μουσική τους κατεύθυνση, διότι χωρίς να γνωρίζω όλο το ρόστερ της βέβαια, ξέρω πως ειδικεύεται στον ακραίο ήχο.
Αν βγει το 2025 πάντως, θα συνεχιστεί το μοτίβο τους που ξεκίνησε από το Vilosophe με τα κενά σε χρόνια ανάμεσα στις κυκλοφορίες τους (4-7-4-7). Τι μας κρύβουν;
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο, και τα γουσταρω κατι τετοια.
Βεβαια αυτο σημαινει πως το επομενο απο το επομενο θα βγει το 2029