Manos87: spambot ή real person? (υπάρχω ή όχι?) ~~

Μετά από ειλικρινή απορία του Angmar για το πρόσωπό μου, αν υπάρχω στα αλήθεια (δεδομένου ότι κανείς δε με έχει δει, ούτε καν χθες στους scorps) ή αν είμαι μια μηχανή, ένα spambot προγραμματισμένο να spamάρει ατελείωτα, θέτω αυτό το poll…

Λεπόν, εσείς τι νομίζετε? Υπάρχω ή όχι?

ενας βλακας εισαι :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

To οτι δημιουργησες ενα τετοιο πολ τα λεει ολα.
Σπαμ μποτ.
Με νοημοσυνη ομως,αριανος γαρ.

Σπαμαρω αρα υπαρχω.

Spamo ergo sum.

Απο σένα περίμενα τουλάχιστον την απάντηση ΤΙΠΟΤΑ:p

ειπα να σπαμαρω τον εαυτο μου:lol: #-o

Spambot χαλαρά :stuck_out_tongue:

Εγώ ψήφισα real person.

1ον) Είσαι ναυπηγός

2ον) Αν ήσουν spambot θα σε είχε φτιάξει Μηχανολόγος και ποτέ δε θα σε προγραμμάτιζε να δηλώνεις Ναυπηγός

3ον) Αν ήσουν spambot, τότε έχεις πολλά bugs !!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έχεις αναρωτηθεί γιατί δε με έχεις πετύχει ποτέ Γρηγόρη???

έχεις πετύχει εσύ εμένα στο Γρηγόρη?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είδα κάποιον που είχε κεφάλι μια ακτινογραφία του Homer αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήσουν εσύ:-k

Αν και ορισμενα ποστ του ειναι πιο σπαμ κι απο το σπαμ, ο Μανος ειναι ρηαλ περσον… Αλλιως δεν θ’ ακουγε Ψυχωτικο Βαλς…

Άξιζει φίλε να υπάρχεις για ένα spam, και ας είναι τα bugs του να σε κάψουν.

Αλήθεια, η λέξη spambot υπήρχε ή την έβγαλε κάποιος από σας? (δεν μπορώ να θυμηθώ από ποιον στο forum την πρωτοάκουσα)

Υπηρχε.
Και βοηθας στην διαιωνιση της υπαρξης της.

Απλά προσπαθώ να ανακαλύψω την ταυτότητά μου:-s

Δε θυμαμαι αν καποιος σε αποκαλεσε ετσι πριν,αλλα πρωτη φορα αναγνωρισα την μεγιστη spamοσυνη σου εδω…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4039&page=10

Ναι σωστά εσύ με αποκάλεσες έτσι πρώτος και σου χρωστάω πολλά…
Αν από το poll αποδειχτεί ότι είμαι πράγματι ένα spambot (που σημαίνει ότι θα αναγκαστώ να μην εμφανιστώ σε κανένα meeting) θα ήθελα tag spambot plz8)

Ζεις αρα ΥΠΑΡΧΕΙΣ…

Παντως χθες στη συναυλια οντως σε ψαχναμε…:wink:

Εγώ ήμουν VIP (ναι με τους τυπάδες που κυκλοφορούσαν με τα πορτοκαλί βραχιολάκια)8)