Αλοε καλο μου το εχεις πλυνει το σορτσακι απο τοτε ή το πηγες σερι?
Οχι ρε, ολη η γκαρνταρομπα της το ιδιο σορτσακι εχει…
ό,τι και να λέτε,αν δεν τον δω από κοντά εγώ,δεν υπάρχει
Δεν το πλένω ποτέ, είναι πιο σέξυ έτσι…
Απλά είναι το αγαπημένο μου και δε μπορώ να του αντισταθώ :roll:
Βέβαια η μπίχλα ελκύει τους άντρες, επιστημονική ανακάλυψη.
σταματάει εδώ κι αυτή η συζήτηση,δεν οδηγεί πουθενά,όλοι το έχουμε καταλάβει νομίζω:)
Έχεις τελειώσει πυροσβέστης;
Χαχα, όσοι ψηφίσατε spambot χάσατε… Τελικά μάλλον είμαι ένα υβρίδιο!!!
Σαν να με έχουν δει πολλοί και γκρεμίζεται ο μύθος…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απο αυτα που ακους μη πιστευεις τιποτα και απο αυτα που βλεπεις τα μισα…
Σήμερα ή θα καταρριφτεί ένας μεγάλος μύθος, ή θα βρεθούμε όλοι ενώπιον μιας απόλυτης φαντασίωσης, ή συλλογικού οράματος ίσως, αντικρύζοντας με τα μάτια μας έναν άνθρωπο που ταυτόχρονα υπάρχει και δεν υπάρχει!
θεωρώ πιο πιθανό το δεύτερο
Υπαρχει, τον αγγιξα!
δεν υπάρχει,είναι βέβαια,ό,τι βλέπετε,αγγίζετε κλπ,δεν υπάρχει
Τον αγγιξα, του μιλησα, απαντησε σε ερωτηση μου. Ολοι αλλωστε τον ειδαμε. Μηπως ηταν μαζικη παρακρουση ή ενα Star Wars style ολογραμμα;:-s
Και όμως,υπάρχει:D :lol:
παιδιά κ εγώ τον έχω αγγίξει, αλλά μου έκαναν εντύπωση 2 στοιχεία που συναινούν στο ότι είναι bot
Α. δεν έγινε summoning με σορτσάκι κ όμως εμφανίστηκε !
Β. σε μια φάση πήγε να πιει μια μπύρα κ έχυσε την μισή έξω. ένας κανονικός άνθρωπος δεν τα κάνει αυτά !
Πιστευω οτι υπαρχει, τον ειδα τον αγγιξα του μιλησα μου απαντησε σε ερωτηση μου καναμε διαλογο, ειχε κανονιλη φωνη. Αλλα αν και γειτονας μου δεν τον ειχα δει τοσο καιρο…
αλλα…
Sofi-καπα: λες να μας εριξαν τιποτα σε κρασια και μπυρες για να παθουμε καμια παρακρουση και να νομιζουμε οτι υπαρχει ο Μανος ???
Θυμιζω οτι ο Μανος ειχε παει στον Ευριπο μια βδομαδα πριν παμε ολοι μας οποτε ολα εξηγουνται…
Μάλλον υπάρχει αλλά ακόμα διατηρώ επιφιλάξεις :P:P:P:roll: :roll: :-k :-k :? [-X
Eγώ πάντως δεν τον είδα οπότε δεν υπάρχει…:lol:
Καλα, αυτο δεν ειναι τιποτα… Εγω με το ρουντι και το σοφι-καπα που γκρεμισαμε το μαγαζι τι να πουμε…:lol: