Manowar - agony and ecstasy μπλουζα xxl

Πωλείται μπλούζα AGONY AND ECSTASY XXL του 1994 σε άριστη κατάσταση. Βασικά είναι αφόρετη γιατί ήταν αγορασμένη σε λάθος νούμερο. Τιμή 50 ευρώ.

Υπάρχει μόνο ένα Agony and Ecstasy

2 Ερωτησεις. Την εχεις ακομα και δευτερον ποτε την αγορασες; Γιατι πηρα μια πριν καποια χρονιακαι μου ελιωσε

Καλησπέρα φίλε μου. την μπλούζα την έχω, αλλά με κομμένα μανίκια πια. Η κατάσταση της στάμπας είναι τέλεια, αλλά η μπλούζα δεν είναι αυτή που ήταν. Το καλοκαίρι έγινε το έγκλημα. Εντελώς πληροφοριακά την μπλούζα μου την είχαν πάρει δώρο το 1996. Ήταν πολύ μεγάλο νούμερο, πήγα την ξαναπήρα σε L κ αυτή καθότανε αφόρετη στο συρτάρι. Αυτη που φόραγα έχει γίνει κανονικό ξεσκονόπανο, αλλά η στάμπα της δεν έχει καταλάβει τίποτα. Αγαπημένο σχέδιο την έχω τριπλή. Μία αυτή για κανένα μπασκετάκι πια, μία η παλιά για μουσειακούς λόγους κ μία κανονική. Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά όταν μιλάω για τους MANOWAR ξεχνιέμαι.

1 Like

Καλημέρα. Αυτό το σχέδιο είναι το αγαπημένο μου. Εχω μια αλλα η μπλουζα τρυπισε τοσο που εκοψα τις σταμπες και τις εραψα σ αλλες μπλουζες. Θελω να τη παρω αυτη πουλας να την εχω και καλη κατασταση. Οταν θα εχω τα λεφτα και την εχεις ακομα θα σου πω