τετοια πορωση δλδ
Εεεεε Manowar είναι αυτοί!!
ας μπεί δεύτερη και ας πέφτει πάνω στους μέηντεν.
ας μπεί δεύτερη και ας πέφτει πάνω στους Anorimoi :lol:
εννοείται! να πάνε να τα παίξουν ινστρουμένταλ! :lol:
Manowar κι ας μην ξαναμαμήσω
Έχει ξαναγίνει SOLD OUT σε ροκ/μεταλ συναυλεια [B]στην Θεσσαλονικη[/B] 1,5 μηνα πριν την διεξαγωγη της?
Μπα δε νομίζω. Όσα sold out θυμάμαι από τα τελευταία χρόνια (ε δεν είναι και πολλά) γίναν λίγες μέρες πριν την συναυλία.
δε soldarei και η 2η μέρα σε ενάμιση μηνα εύκολα???ή εμένα μου φαίνεται???
E αν σκεφτείς ότι πολλοί θα πάρουν και για τη δεύτερη μέρα εισιτήριο νομίζω ότι γίνεται!!!
τελικα χωθηκε και 2η μερα…στις 19 Μαρτιου, απο αυριο κυκλοφορουν και τα τικετς…
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;
το λεει στο fb του ο διοργανωτης
Euxarista nea sas exw!!! Logw auksimenis zitisis kai kat’opin sinenoisis me to management twn MANOWAR to EVOLUTION prosthetei kai 2i mera sti Thessaloniki! Savvato 19 Martiou sto Principal loipon!!!Ta eisitiria tha kukloforisoun apo aurio sto Musicland stin odo Mitropolews 102 sti Thessaloniki!
ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ
Αυτά είναι!!!
αν μπορείς ρίξε και ένα λινκ πλιζ!
nevermind got it!
καυλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν είμαι καλα:D
Δε θα ηταν καλυτερα να περιμενουμε επισημη ανακοινωση απο το site των Manowar για να ειμαστε κ βεβαιοι για την εγκυροτητα της?
δεν είμαι καλα λέμεεεεεεεεεεεεε
εγώ ποντάρω και 3η μέρα! Και ας έχει και carry on που είναι και τραγουδάρα!