ζω και αναπνεω να δω αυριο βιντεακι demaio αφιξη ελλαδα να καλει τους ελληνες για fuck the world, hail and kill απο το αεροδρομιο.πριν πεθανουμε απο τη ραδιενεργεια θα δουμε για μια τελευταια φορα τους manowar.αυτος ο cyriis φταιει για αυτα που γιναν στην γιαπωνια που λεει και ο γαπ, που ξαναβγηκε σε λαιβ εμφανιση 25 χρονια μετα στο τοκιο.(ασχετο αλλα ηθελα να το πω καπου)
Night*Sky & Elric83,
Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας. Όλα οκ, πήρα τηλ. και έκλεισα με τα λεωφορεία. Μου είπαν μάλιστα ότι είναι και δωρεάν, πράγμα το οποίο δεν γνώριζα.
Ευχαριστώ και πάλι.
Hail to the metal kings!
Λοιπόν guys καλησπέρα!
1ο μου ποστ στο τόπικ των Θεών:D
Ανεβαίνω Σαλόνικα με τικέτα για Πέμπτη και Παρασκευή (και Σάββατο άμα κάτσει:lol:)
Απλά να πω ότι πιστεύω ότι τα παλικάρια πλέον ξέρουν τι γουστάρουμε και το σετ λιστ τους θα είναι το καλύτερο δυνατό, αφού έμαθαν και από την τελευταία φορά που έπαιξαν Αθήνα, όπου πραγματικά μας πήραν τα μυαλά με συνεχόμενες ριπές από Each Dawn I Die, March for Revenge, Mountains, Gloves of Metal, Blood of my Enemies, Holy War klp, klp
Ξέρουν τι θέλουν να ακούσουμε και πιστεύω ότι θα έχουν και τρεις μέρες να παίξουνε απ’όλα.
Απλά να πω για Achilleas και γενικά από Triumph, ας κρατάμε μια πισινή, αφού τις διπλομποτιές του Rhino δύσκολο να τις βγάλει ο Donnie (και πιο δύσκολο ακόμα να τις έβγαζε ο Scott:lol:)
Οπότε πάμε δυνατά και με πώρωση για την λατρεία μας και ότι παίξουν να ξέρουν ότι θα γίνει της πόπης από κάτω!!
Εγώ είμαι Παρασκευιάτικος! Και δεν νομίζω και εγώ να έχει πρόβλημα ο Donnie γενικώς! Πρέπει να είναι ο καλύτερος ντράμερ που είχαν ποτέ από άποψη τεχνικής!
Thanks to all the MANOWARRIORS who came out in support of our recent shows in the USA
We are in the airport right now, on our way to Greece. Thanks to all of you the phones are ringing from all over the world. We may have to add some dates because of all of you and your incredible faith in true metal!
Stay Strong In True Metal