Κι εγω αυτη την εντυπωση ειχα.Οτι δηλαδη ηταν και οι 3 sold out.Γνωριζει κανεις αν η σημερινη ηταν sold out?
[SPOILER]Manowar
Death tone
Metal daze
Fast taker
Shell shock
William’s tale
Battle hymns
Brothers of metal
Blood of my enemies
Thor
Kings of metal
Heart of steel
Warriors of the world unite
Hail and kill
House of death
Hand of doom
Thunder in the sky
Power
Encore
Black wind fire and steel
The crown and the ring[/SPOILER]
Το setlist κορίτσια
[SPOILER] Αρα ιδιο με της πρωτης συναυλιας στο Worcester. [/SPOILER]
2 ωρες επαιξαν? Αποδοση, κοσμος?
[SPOILER]Hail and kill
House of death
Hand of doom
Thunder in the sky
Power
[/SPOILER]
πως μπορεί κάποιος να βγεί ζωντανός από κάτι τέτοιο?
τελοσπάντων το κλείνω το ρημάδι το πισί γιατί σκάω από ζήλια
τα λέμε αύριο
Η απόδοση του κόσμου ???
Κάνα “καλό” σκηνικό ???
Άντε πείτε γτ πρέπει και να κοιμηθούμε έχει ταξίδι αύριο
Η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη.Και ο καλύτερος λόγος του De Maio ever,5 λεπτά στα Ελληνικά μιλούσε το παλικάρι και ζωγράφιζε:p.
Λοιπόν οι MANOWAR έσπειραν πυρηνικό όλεθρο χειρότερο κι απ’της Ιαπωνίας ,/
Ο ήχος αν και μπουκωμένος, ήταν όσο δυνατός έπρεπε στα όρια του να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει!!!
[SPOILER]Στο τέλος ο Di Maio εκτός απ΄τον λόγο στα ελληνικά που έβγαλε, άρχισε να σπάει μία-μία τις χορδές απ’το μπάσσο και να τις μοιράζει στους οπαδούς ,/[/SPOILER]
καλύτεροι απότι περίμενα τελικά οι Manowar…
ευτυχώς μας έκατσε το 1ο σετλιστ…
μερικές ενστάσεις τις έχω για την ενίσχυση της φωνής…τα echo…τις αυξομειώσεις σε όργανα ανάλογα με το τραγούδι… όχι γιατί χαλούσαν τον ήχο…αλλα περισσότερο γιατί αναρωτιόμουν ποιος ο λόγος να ενισχύσης μια φωνή που έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετική…
γενικά ο ήχος τους πολύ καλός… φυσικά εξαιρετικά δυνατός… δε νομίζω πως κάπιοος που θα τους δει απο μπροστά για 3 συνεχόμενες ημέρες…ότι την δευτέρα θα έχει το 100% της ακοής του
επιμένω πάντως ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο αν δεν έπαιζαν σε τόσο δυνατά decibel
10.16 βγήκαν…12.16 τελείωσαν…
η πληρότητα δε νομίζω πως ήταν 85%… αλλά 85% στον κάτω όροφο…
υπάρχει και ένας πάνω όροφος που τον αφήνουν κλειστό(για να μην έχουν μετά καθαρίσματα)…όταν δηλαδή δεν έχουν πουληθεί εισητήρια και για πάνω… σήμερα ήταν κλειστός λοιπον…φαντάζομαι αυριο και μεθαύριο θα ανοίξει
θα έλεγα 700-800 άτομα να είμασταν… γενικά νομίζω χωράει μια 1300αρα
αν αύριο πάντως ο χώρος δεν είναι στο 95% γεμάτος (πάνω και κάτω)…τότε μας δουλέψαν καλά με το sold out… 3 τουλάχιστον φορές θυμάμαι σήμερα να μας διαφημίζουν ότι αύριο είναι το δεύτερο μέρος και το σάββατο το τρίτο
καλά γούστα και στους υπολοίπους δε νομίζω πως θα μείνει κανένας με σημαντικό παράπονο
xristosmaiden,θα βρεις σιγουρα να παρκαρεις,το πρινσιπαλ ειναι εκτος πολη στη μεση του πουθενα στην ουσια.απλα μην μπεις στο παρκινγκ του πρινσιπαλ,ειναι σχετικα μικρο και για να βγεις μετα θα κανεις αρκετη ωρα,και νομιζω οτι πληρωνεις κιολας.
παρκαρε απ’εξω πανω στο δρομο,εγω εκει το βαζω παντα.
κατα τ’αλλα,αφου τα σετλιστ ειναι διαφορετικο,ΑΥΡΙΟ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ BRIDGE OF DEATH KAI SECRET OF STEEL ΚΑΙ MOUNTAINS KAI OATH KAI WHEELS OF FIRE KAI EACH DAWN I DIE KAI GUYANA KAI SPIRIT HORSE KAI RETURN OF THE WARLORD KAI ΠΑΩ ΝΑ ΧΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ
Λοιπόν πίσω στο σπίτι.
Όσοι κατηγορούν τους Manowar για ποζεράδες κλπ κλπ ας βάλουν την γνώμη τους εκεί που ξέρουν. Η μπάντα ήρθε και μας πετούσε στη μάπα τα πάντα. υπερκομματάρα μετά από υπερκομματάρα ούτε παύσεις ούτε λόγια ούτε τπτ. Μέχρι το encore πραγματικά δεν μίλησαν σχεδον καθόλου. Ούτε μηχανές ούτε γκόμενες ούτε τπτ. Στο encore οκ βγήκε ο Joey μίλησε λίγο ελληνικά και παίξαν το τελευταίο και μας χαιρέτησαν (για απόψε). Πραγματικά σπείρανε. Ραντεβού πάλι αύριο!!!
Δηλαδή οι Παρασκευιάτικοι δεν θα ακούσουμε [SPOILER]Βlood of my enemies[/SPOILER]?
Ε ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
:!:
[SPOILER]Καταπληκτικη εμφανιση και τι ακριβως να αναλυσει κανεις οταν πετανε Blood of my Enemies και Thor στα καπακια.Χυσαμε παντου,η βραδια συνεχιζετε με μπυρες και Μανιλλα,τα λεμε αυριο που θα μαστε μπουγιο![SPOILER]Heart of Steel ολο στα αγγλικα ε.[/SPOILER][/SPOILER]
ξέχασα να πω ότι ο κόσμος μέχρι και το hail and kill ΓΑΜΗΣΕ. μετα για τα επόμενα 4 αρκετά υποτονικός. Στο black wind ξανάνιωσε.
[SIZE=“6”][B]DEMAIO ΘΕΟΣ[/B] [/SIZE]αυτο-μονο-τιποτε-αλλο :!:
Τα λεμε αυριο ξανα μουνακιαααααααααα !!! :drunk:
Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ SWORDS IN THE WIND,ΑΥΤΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μολις γυρισα κ εγω, λοιπον τους manowar τους ειχα ξαναδει κ το 2007 αλλα σημερα ηταν 2 φορες καλυτεροι! Λιγο η κιθαρα ηταν θαμμενη αλλα κατα τα αλλα ολα ηταν τελεια, ουτε πολλα σολο ουτε πολυ μπλα μπλα ο Demaio μονο στο τελος εκανε εναν μονολογο στα ελληνικα κ μας ελεγε για το ποσο του αρεσει του ουζο κ το τσιπουρο:D Ανεβηκαν, παιξανε 2 ωρες, τα σπασανε ολα κ εφυγαν, απλα πραγματα. Αμα παιξουν τοσο καλα κ τις υπολοιπες μερες ειναι σιγουρο οτι ολοι θα γουσταρετε:yahoo:
Με μια λέξη γάμησαν!!Απίστευτη απόδοση και πολλή δύναμη!!Ο ήχοσ μπροστά μπροστά ήταν κάπως στην αρχή αλλά μετά ψιλοέστρωσε!!Ο Demaio τα έχωσε στα ελληνικά!Ο Eric σε κανά δυο σημειά τραγουδίών το έχασε πάντως αλλά δεν πειράζει!!Είναι ακόμα φωνάρα! Ο κοσμος αυτά που είπε ο astaldo kαι το προσωπικό του μαγαζιού μεγάλοι μλκς!!Μanowar part 1 τέλος!Ακολουθούν αλλα 2!!Αυτά ειίναι!!
Γουστάρω. Θα φάμε καλά αύριο.
Ερωτησούλα: όσοι είχατε ηλεκτρονικά εισιτήρια, σας ζήτησαν και ταυτότητα;