Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

ας ελπισουμε οτι του χρονου θα μας ξανατιμισουν με την παρουσια τους[-o<[-o<[-o<[-o<

Paides paw se synavlies apo to '89 peripou kai toso kalo kai dynato hxo den xanakousa(19/03) !!! Mpravo sta paidia.
To mono pou ISWS ligo na me xalase einai o poly upotonikos kosmos (o perissoteros koimotan)
HAIL FROM THESSALONIKI !

σε σχέση με το αγκάθι το 94, είχε τη μισή ένταση πάντως.

Iσως να εφταιγε κ ο χωρος γ αυτο…Γενικα απο οσες φορες εχω παει σε συναυλια στο πρινσιπαλ ο ηχος (τοσο η ενταση οσο κ γενικα η ακουστικη του χωρου) δε με εντυπωσιασαν.

στο αγκάθι έπιανα τα αυτιά μου γιά να δώ αν έτρεχε αίμα… οπότε μιά χαρά ήταν στο πρίνσιπαλ :slight_smile:

βασικα και εμενα μου αρεσε ο ηχος στο πρινσιπαλ τον περιμενα χειροτερο για να πω την αληθεια

ο ήχος παραήταν καλός, κι εγώ περίμενα να ματώσουν τα αυτιά και να μην ακούω για 2 βδομάδες αλλά ήταν κομπλέ! τώρα για το θέμα κόσμου λογικό το βρίσκωνα μην είχε τόσο ένταση όσο άλλες φορές, είχε και πολλά πιτσιρίκια (χωρίς να το παίζω μεταλοπατέρας) και άτομα που δεν ήταν τόσο διαχυτικά. (πχ πολλοί καθόντουσαν πίσω χωρίς ιδιαίτερη συμετοχή στο χτύπημα) Δεν έχω παράπονο πάντως προσωπικά απο τον παλμό του κόσμου γενικά ,παρόλο που συγκριτικά με άλλα live των θεών εδώ ήταν πιο light.

Παιδιά για τον κόσμο θα μιλήσω μόνο.
Οποιοs ήταν το 92 στο αγκάθι την παραμονή τηs συναυλίαs καταλαβαίνει τι λέω
Ήμασταν στημένοι 3,5 ώρεs για να μπούμε μέσα στο αγκάθι.
Οκόσμοs τραγουδαγε έξω από το αγκάθι, ήταν απερίγραπτο αύτο που συνέβαινε.
Η εθνική είχε μπλοκάρει , το αγκάθι έπαιρνε το πολυ 1000 άτομα και ο κόσμοs
πρέπει να ήταν 3000.Αμα βρω τιs φώτο θα τιs ανεβάσω!

ΥΓ. Ήταν τέτοια η δίψα του κόσμου για MANOWAR που δε περιγράφεται.

αλλες εποχες τοτε, εχουν περασει κ κοντα 20 χρονια κ εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα

…Μετα απο 16 χρονια στην Αγγλια…

ανατρίχιασα

Πω, πω τι μου θύμησες τώρα… Απίστευτες στιγμές…
Και από το μεσημέρι στο ΣΕΦ για να πιάσουμε κάγκελο.

[SPOILER]Και το ξενέρωμα μετά…[/SPOILER]

Καταζητείται αυτός που τράβηξε το βίντεο γιατί βρισκόταν σε θέση “Πάνω από τους Manowar”

Αυτά για να καταρρίπτονται σιγά σιγά οι μύθοι…

Οταν τον καταλαβαν να δεις τι ξυλο εφαγε

και μετά έφτυσαν και στους τάφους των προγόνων του!

εχω πληροφορία… οι manowar ξεκίνησαν τον πόλεμο στη λιβύη…

Καλα το πατε για λουκετο παντως.

Θελω και εγω ξανα του χρονου σε περιοδεια για προωθηση του Into Glory Ride 2012… Κατι τετοιο θα ηταν ονειρικο…

απο το στομα σου και στου odin το αυτι :smiley:

…Mη σου φανει καθολου παραξενο αν γινει κατι τετοιο…