Οι Bathory είναι ειδική περίπτωση και δεν εμφανίστηκαν ποτέ live, ούτε καν ήταν κανονική μπάντα ποτέ και η φωτο είναι από τις ελάχιστες που έβγαλαν ως «μπάντα» επι Blood,fire,Death. Οι Immortal έχουν κατηγορηθεί επίσης ως γραφικοί παρά πολλές φορές. Οι Venom επίσης αν και το στυλ τους live δεν είναι συνήθως με βρακιά, άντε να έβγαινε ο Cronos που και που. Η φωτογραφία του Dio τελείως άσχετη , άλλο το D&D image άλλο τα βρακιά άσε που ο Dio δεν έλεγε ποτέ τις βλακείες που λένε οι manowar στα λογύδρια τους επάνω στην σκηνή.
Κουραση
Απο αυτο που εγραψα εσυ καταλαβες οτι με ενοχλει το γουνινο σωβρακακι που φορανε στα εξωφυλλα;
Παιχταρά ανέβασες φωτό W.A.S.P. και μας καύλωσες βραδιάτικα!
Manowar ανακοίνωσαν θα έχουν νέο stage show στο καλοκαιρινό tour.
Θα πάει η γούνα και το σπαθί σύννεφο.
Και κάνουν λέει rehearsing. Ελπίζω να μην ριχεσουν όλα και τελικά να ριχεστούμε πάνω από τη χαρά μας.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά το πρόβλημα είναι ότι τελικά πεθαίνει ούτως ή άλλως.
Το δα κ γω και αναθαρρησα λιγο για το σετλιστ, παραμενοντας ομως σε πολυ χαμηλα επιπεδα προσδοκιων
Προβες ειπαν οτι κανουν, απροβαριστοι θα βγουν οι ανθρωποι… δεν νομιζω οτι σημαινει κατι για το σετλιστ, ιδιο θα ναι αντε με μια τρομερη προσθηκη
Εγω με battle hymn κομπλε ειμαι
ειμαστε πολυ καλυτερα σιγουρα
Ε ειναι το μονο που θα μπορουσε να σημαινει κατι για το σετλιστ περα του να το λεγανε ξεκαθαρα. Ετοιμαζουμε νεο σετλιστ
Ηλεκτρονικό εισητηριο στα 38 ευρω. Χέρι με χέρι.
@ killfoomu σου έστειλα pm. Τα υπόλοιπα από εκεί.
Καλησπέρα. Περιοχή?
Το Σάββατο παίζουν Ελβετία. Θα ξέρουμε σετλιστ τότε…
8 μερούλες έμειναν. Άντε να δούμε και να ακούσουμε.
Μλκες, έχω να τους δω ένα τέταρτο του αιώνα…
Κι εγώ, από το 1994! Δεν θα τους δω ούτε σε αυτή την περιοδεία, αλλά ίσως επιδιώξω σε κάποια από τις επόμενες αποχαιρετιστήριες, να είμαστε καλά και εμείς και εκείνοι θα υπάρξουν ευκαιρίες στο μέλλον!
Μα ποιοι είναι, ο Παυλάρας ο DiAnno;;;;;
Στείλε μου private σε παρακαλώ γιατί δεν μπορώ εγώ. Ευχαριστώ.
Σας διαβαζω καιρο τωρα τα παραπονα για το σετλιστ την μη καλη σκηνικη παρουσια κτλ κτλ και η αληθεια ειναι οτι ξενερωσα. Σε συνδυασμο με την οικονομικη γενικη σκατιλα με κανατε να πιστευω σταρχιδιαμου που δε θα παω και ας θυμαμαι ακομα εκεινο το τηλεφωνημα -δεν θυμαμαι χρονια- που μου εκανε ενας φιλος απο την συναυλια τους - νοτια αττικη αν θυμαμαι- και ακουγα το mountain και δακρυζα που δεν ειχα παει.
παρασκευη σκατιλας και η σημερινη ουτε στις Αναιρεσεις δε μπορουμε να παμε γαμω την βενζινη μου και τα σκατα που μας επνιξαν και μου ερχεται μηνυμα “θελεις προσκληση;” μαλλον ο Οντιν συζητησε με τον Θορ και εβαλαν το χερακι τους.
οποτε μαγκες θα ειμαι εκει κανοντας ανακωχη με τους “υπερβολικα” πατριωτες συμπολιτες μου και ας μην αλλαξει το σετλιστ αφου ενας που ακουει αυτη τη μουσικη πρεπει να τους δει μια φορα στη ζωη του και παουερ οφ δε σουορντ μαλακες