Manowar @Release Athens Festival 14/6/2019

:green_heart:

Κανονίστε μλκες να παίξετε σήμερα αυτά που θέλουμε να ακούσουμε την άλλη Παρασκευή, αλλιώς θα πρέπει να τα προβαρετε και να τα μάθετε σε πέντε μέρες…

1 Like

Και έτσι γιατί μου ήρθε τώρα.

Θα παίξετε και το Gloves of metal. Επειδή τώρα το ακούω και εσταξαν όλες οι προεξοχές και οι εσοχές μου. Και θέλω να το ακούω και να περπατάω σα λόγιος με τα χέρια στις τσέπες και το κεφάλι κατω, στην πλατεία νερού, μονολογώντας το.

4 Likes

Πιστεύετε πραγματικά ότι θα αλλάξουν σετλιστ για 4 συναυλίες? Και σιγά μην ασχοληθούν να αλλάξουν και σκηνικά…Κατα τ άλλα battle hymn dark avenger αλλιώς θα χουμε άλλα…

1 Like

Bridge of death και March for revenge δεν βλέπω πουθενά και γράφω από το υπόγειο, όπου ψάχνω το τσεκούρι για να κανονίσω τον Αρχηγό αν ξεχαστεί να τα προσθέσει (αδύνατον, αλλά λέμε τώρα).

3 Likes

αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε αδέρφια

αν και κρατάτε μικρό καλάθι… το λέω εγώ ο υπεραισιόδοξος…

2 Likes

Εννοείται ότι κρατάμε μικρό καλάθι. Καβλαντίζουμε λίγο, λέγοντας τον πόνο μας.

3 Likes

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ

BATTLE HYMN AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ

7 Likes

Βρε παιδιά τη φασαρία για το battle hymn την κάνετε ? Τραγούδια όπως το «army of the immortals”, “bridge of death”, “sign of the hammer”, “Guyana” κ.λ.π , τα παίζουν ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν έχω ιδέα περί Manowar μετά το 1990, αν και κάπου έχω το cd του Warriors of the world, αλλά εγώ αυτά ξέρω για κλασσικά κομμάτια τους.

https://www.setlist.fm/setlist/manowar/2019/hallenstadion-zurich-switzerland-53918761.html

πολύ ανακάτεμα η τράπουλα, αλλά με τη γαμάτη προσθήκη…

Ε ενταξει ιδιο ουσιαστικα + Battle Hymns. Απο το τιποτα…

1 Like

Εντάξει καλή προσθήκη αλλά που είναι το Into Glory Ride;;;

3 Likes

Εκεί που ήταν και στο προηγούμενο σκέλος

3 Likes

Στον θρονο του κ μελαγχολει :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δεν το πιστεύω ότι δεν θα ακούσω τίποτα από τον καλύτερο δίσκο επικού μέταλ.

2 Likes

Battle hymn (partial) λεει :thinking:, ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!!!

Εδιτ: το βιντεο δε λεει κατι, μπορει να παιξανε ισα την εισαγωγη κ τελος. Οπως ειπανε και οι μειντεν το alexander the great περσι

Το χουν οι άτιμοι να με κάνουν ρόμπα ρε παιδάκι μου… Όταν είδα το βίντεο κ το σετλιστ δεν έλεγε partial… Τι να πω…

Πω τραγικοι αν το παιζουν μισο. Ελεος

10 Likes

Το “partial; 2nd half” που το ειδανε? :stuck_out_tongue:

2 Likes