Ω ΘΕΟΙ!!
Σπέρνει ο παππούς στα 65…
Καταπληκτικό και ολόκληρο…
Μου φαινονται κ πιο δεμενοι. Μοναδικος ο Ανταμς. Τα τελευταια δεκα δεκαπεντε χρονια τραγουδαει καλυτερα νομιζω απο οτι στα 90ς που υο χε γυρισει στα γρυλισματα
Από το battle hymn λείπει η γαμάτη μπασοεισαγωγή κ δεν παίξανε brothers of metal κ gods made heavy metal. Ο ήχος φαίνεται γαμάτος, ο κιθαρίστας δεν έχει καμία σχέση με το πως έπαιζε το χειμώνα, μπράβο στο παιδι. Ο drummer δεν με πείθει, ο προηγούμενος αν κ όχι επαγγελματίας νομίζω ότι το ένιωθε περισσότερο, για τον DeMaio δεν χρειάζονται σχόλια κ ο Adams είναι ένας θεός που προχωράει ανάμεσά μας. Εάν το ίδιο setlist που είναι αντικειμενικά μικρό είχε ακριβώς τα ίδια τραγούδια συν 2-3 ακόμα από τα “καλά” θα μιλάγαμε για ονειρική συναυλία.
έχεις δίκιο κουρέψανε H&K και Battle Hymn από τις εισαγωγές τους. Ο άλλος ο ντράμερ ήταν μοτεράκι τρελό, αυτός δε νιώθει.
Αυτά είναι, φωνάρα ο Adams ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία… κύριοι μου σηκώθηκε… η διάθεση για τη συναυλία
Bass solo και joeys speech ολόκληρα και τα τραγούδια κουρεμενα… Η μαλάκια πάει σύννεφο
Σιγά μωρέ η εισαγωγή λείπει, πω καταστράφηκε το τραγουδι
Εντάξει βελτιωθηκε λιγο το σετ λιστ, βγηκαν τα fillers Brothers of Metal και The gods made heavy metal (αν και το BoM ειναι ωραιο τραγουδακι) και ευτυχως μπηκε το Battle Hymns που θα ηταν ιεροσυλια να ελειπε.
Επισης απο τα βιντεακια που ειδα στην Ελβετια, οντως εχει ανεβει ο νεος κιθαριστας και επισης απο διαφορα σημεια, φαινεται οτι ο ηχος ακουγοταν καμπανα!
Καλα, για την φωνη του Ερικ, ουδεν σχολιο!!
ΥΓ: Ελα και κανα δυο ακομα διορθωτικες κινησεις, 2ξω κανα Swords in the Wind, Sons of Odin, Hands of doom και βαλε Secret of Steel, Gates of Valhalla,Mountains και γιναμε…
Και μονο η προσθηκη του Battle Hymn ανεβαζει επιπεδο το σετ. Εμενα μου κανει εντυπωση οτι οσο παει μειωνεται ο χρονος, δλδ στην πρωτη εμφανιση της περιοδειας παιξανε 17 τραγουδια, στη συνεχεια για ολες τις υπολοιπες 16 και τωρα πεσαμε στα 15.
Δεν περνανε οι μερες
Βλεπω τον χαμουλη στο 3¨25 και σκεφτομαι τι θα γινοτανε εδω
Aφου δε θα γινει μην τα σκαλιζουμε…
Άντε, καμιά εκατοστή ώρες έμειναν…
για δωστε μου κανα setlist ρε guys
Αυτη η εκτελεση ειναι απιστευτη. Ο Ανταμς commands. Εχω το ντιβιντι. Πρεπει να την εχω δει 100 φορες
Σετλιστ εδω
Σαν ανθρωπος που σνομπαρε τους Μανογουορ και τα γουνινα σωβρακακια μεχρι την πρωτη φορα που ακουσα σε κλαμπ το συγκεκριμενο κομματι και μου επεσε το σαγονι επιβεβαιωνω…
Κάποτε το είχαμε συζητήσει εδώ μέσα, ένας φίλος στο Facebook μου το θύμισε