Manowar @Release Athens Festival 14/6/2019

Όχι, σωστά είναι.
Και τις 2 πρώτες ημέρες του φεστιβάλ ήταν οι παρακάτω ώρες:

7/6
23.00 Damian “Jr Gong” Marley
21.00 Third World
19.30 Hollie Cook
18.30 Gobey & P-Gial
17.00 Junior SP dj set

8/6
23.00 Iggy Pop
20.30 James
19.00 Shame
18.10 The Noise Figures
17.20 The Dark Rags

2 Likes

Το πρώτο που γράφεις είχα καταλάβει. Επειδή το έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι η μπάντα με τα περισσότερα ντεσιμπέλ στα live. Λέτε να κινδυνεύσουμε με απώλεια ακοής όπως τότε (κάποιοι) στους Fates Warning ? :thinking:

Αυτό που λες περί παιδιών, νομίζω το έχουμε ξαναπεί σε άλλο thread σε off topic συζήτηση. Για κάποιους που είχαν πάρει τα μωρά τους με τα καροτσάκια στους Maiden.

1 Like

Παίδες, κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τις απαιτήσεις της κάθε διοργάνωσης, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις αλλαγές στη σκηνή, τις απαιτήσεις της μπάντας ή άλλες ενδεχόμενες ιδιαιτερότητες.

Επίσης, λίγο το ότι είναι καθημερινή (δηλαδή εργάσιμη), λίγο η ζέστη είναι λογικό όλο το πρόγραμμα να πηγαίνει σχετικά πιο αργά.

Πόσο παίζουν γενικά οι Manowar; Φαντάζομαι γύρω στο 90λεπτο. Οπότε οκ μου φαίνεται.

1 Like

ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι

α) ξέρω 3 μέρες πριν το πρόγραμμα μιας συναυλίας
β) το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε όλους και δεν χρειάζεται να βάλουμε τα μεγάλα μέσα a.k.a @motorpsycho :kissing_heart:

3 Likes

Γερμανια παντως μου χε φανει χαμηλος ο ηχος. Ελπιζω εδω να ναι κατι ενδιαμεσο. Επισης, παραδοξως μιας κ δεν την παλευω με οτιδηποτε πανω απο 20 βαθμους κελσιου, ελπιζω να μην εχει κ αερα κ χουμε αυτα τα ωραια να χανεται ο ηχος η να πηγαινει περα δωθε

1 Like

Παρακάλα να μην πεθάνουμε.

1 Like

Χαχαχα εκανες οτι ετρεμα να κανω. Θα παω στην μαχη ηδη χεσμενος :stuck_out_tongue: Γ@#&@#ο καλοκαιρι

1 Like

Εγώ θα πάρω τα γούνινα, πάντως, κανονικά.

Γατάκια…πφ…

3 Likes

Οχι ρε φιλε, τωρα ειδα τη διαφημιση με το Fighting the world στο background χαχα!! Δεν το θυμαμαι καθολου…βεβαια το '94 ειχα ηδη ανεβει Αγγλια για σπουδες οποτε μπορει να το ειχα χασει τελειως…

Αδερφέ να ξες ο αέρας είναι τεράστιος εχθρός. Θυμάμαι όταν είχα δει Maiden στο Βουκουρέστι το 16 και μας είχαν πιάσει σαν παρέα οι τσιγκουνιές μας και δεν κλείσαμε front of stage, με αποτέλεσμα να είμαστε μέση. Είχε λοιπόν πολύ αέρα με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να τους ακούω σαν να είμαι στο αμάξι και να τρέχω στην Εθνική Οδό με ανοιχτά παράθυρα. Πολύ κακή φάση. Οπότε ειδικά αν έχει αέρα, φροντίστε να χωθείτε μπροστά!

1 Like

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ
ΠΟΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
ΚΑΛΠΑΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΧΥΣΑΜΕ

συγγνωμη αλλα δεν μπορω να περιμενω να ερθει η μερα κ μ επιασαν οι γραφικοτητες μου απο σημερα

6 Likes

Εδώ είναι το θέμα… άλλοι χύνουν κι άλλοι πλημμυρίζουν… χαρά!:joy:

Ωραία θα ήταν να το(ν) παίζανε(με) το Power

1 Like

Δεν ειναι τυχαία η επιλογη της μεταφρασης

Προσωπικη μου αποψη, οτι οι Battleroar δεν θα επρεπε να παιξουν τοσο νωρις και τοσο λιγο. Αν δεν προωθησουμε τα εγχωρια γκρουπς, τοτε ποιους?

2 Likes

Πιστεύω κάνα δεκάρικο να έχει από κόσμο.

Άρα δηλαδή λιγότερος κόσμος από αυτόν που ήταν το Σάββατο.

:smile: Εγώ πάντως σκέφτομαι να βάλω πάγκο απέξω και να πουλάω baby oil, μπογιά μαυρίσματος για bodybuilding, προφυλακτικά και τπτ ρεπλικα γούνες λεοπάρ.

7 Likes

Γενικά δεν νομίζω καμία άλλη μέρα να ξεπεράσει η να φτάσει τον iggy σε κόσμο

Είναι η πρώτη φορά πάντως που σε συναυλία των MANOWAR έχω ακούσει να πηγαίνουν τόσα άτομα μη σχετικά με το είδος. Δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν σε καμία συναυλία τους κ δείχνει πόσο σημαντικό είναι το marketing κ πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η διοργανώτρια εταιρεία. Υπάρχουν ειδήσεις σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά site, διαφημίσεις…προφανώς βέβαια κ δεν μπορεί να μαζέψει τον κόσμο που μαζεύει κάτι τόσο mainstreem όσο ο iggy pop…

4 Likes