Manowar

Αν ειναι να κανουν συναυλιες οπως η περσινη στην πλατεια νερου, καλυτερα να μην το ληξουν \m/

Δεν ειμαι ουτε μανογουοριορ ουτε φανατικος τους κτλ αν και τους ακουω απο μικρος και ξερω ολη τη δισκογραφια τους, αλλα ηταν αρκετα καλο live, αν παρεβλεπες ειδικα τις cringe στιγμες και ελεγες οκ οι manowar ειναι, γραφικοι και καγκουρες, ας απολαυσω τη μουσικη. Ειδικα ο Eric ειναι σε εντυπωσιακα καλη κατασταση για 65αρης.

PS: Δεν εχω ξανακουσει ποτε σε συναυλια το μπασο να “καταπινει” τις κιθαρες τοσο εντονα οσο περυσι στους manowar :rofl:

6 Likes

Αυτο ηθελα να πω κ γω πριν. Οσο κανουν τετοιες συναυλιες να μη το ληξουν ποτε

2 Likes

Ήρθα εδώ γιατί πήρε το μάτι μου για Ασίμοφ και θα τσεκαρω!

Δεν γίνεται όμως να μην σχολιάσω αυτό:

Δεν ήμουν εκεί, δεν είμαι φαν μανογουορ, αλλά το παραπάνω που λες είναι θέμα ήχου και τίποτα άλλο.

Θέμα De Maio ίσως ? :smiley: Δεν νομιζω πως αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν ήταν απλά ο κλασικός ήχος του μπάσου του που καλύπτει και κάποιες συχνότητες κιθάρας , ήταν και υπερβολικά δυνατά σε ένταση το μπάσο.

Edit: δεν εννοούσα ότι κατάπιε τον κιθαρίστα με την έννοια πως έπαιζε σούπερ γαμάτα και ο κιθαρίστας μέτρια, αλλά με την έννοια πως σε κάποια σημεία το μπάσο βαραγε ντεσιμπέλ αβερτα και η κιθάρα ακουγόταν πολύ λιγότερο

Θέμα Ντε Ιουνιου προφανώς :stuck_out_tongue:

Σου έχει χακαρει το πισι ο @Bostonflesh ? :stuck_out_tongue:

Αν ναι, 1.5/10, έχεις πει πολύ καλύτερα μαν

3 Likes

Ναι, το ξερω, δεν συγκρατηθηκα ομως!

2 Likes

ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ

:metal: :bomb: :boom: :fire: :metal:

edit

WTFFFFFF

edit 2

και από τους terminus κατέληξα στους Isen Torr. Πολύ δυνατοί.

Λολ.

Manowar τεράστια μπάντα παρεμπιπτόντως.

2 Likes

Ρε σεις μπείτε στο θρεντ με heavy-power-epic, έχει πολλά καλούδια να ψάξετε ,/

5 Likes

Για να… συνεισφέρω στη συζήτηση, γνωστός συντάκτης, γνωστού εγχώριου περιοδικού, με αφορμή τις… γνωστές (και καθόλου κολακευτικές για την φήμη τους) συναυλίες των Manowar στη χώρα μας το 1994, ανέγραφε στα κείμενα του τον Αρχηγό ως… Joey DeKonomaio, λοιδορώντας το δυσανάλογο τίμημα της εισόδου σε σχέση με τη “φτωχή” απόδοση του συγκροτήματος επί σκηνής!

Δεν ξέρω για την ορθότητα των ισχυρισμών, αλλά οπωσδήποτε πετυχημένο το λογοπαίγνιο!

Να ξέρετε πάντως ότι ο Αρχηγός σάς διαβάζει. Ο νοών νοείτω.

4 Likes

Είναι παντού . Παντεπόπτης

3 Likes

Τι παντεποπτής να είναι, μονόφθαλμος είναι, σαν άλλος Όντιν (το ένα μάτι είναι γυάλινο) και μένει με τους υπεργηραλέους γονείς του στη ΝΥ, αλλά αν δεν μας αρέσει να πάμε να γκα-μηθούμε, που ελέγε και στη συναυλία. χαχα

1 Like

To whom it may concern

11 Likes

Επαθα μια νοσταλγια και διαβαζα τι λεγαμε για το τελευταιο live, @Sh_Wo_f με συγκινησε το ποστ σου, και το συνεχισα ακουγοντας τα podcast που χουν βγαλει τελευταια.
Εχουν πολυ ενδιαφερον και γελιο. Ακομα και αυτα που χουν πολυ πραμα και για το κυνηγι του αγαπημενου Marullo. Λεει ωραια πραματα. Αγαπημενος τυπος!

4 Likes
2 Likes

Βουλγαρία
4/7/2022 Δευτέρα

2 Likes

αν κρινω απο τους δισκους πoυ αναφερονται προβλεπω το set list να ειναι το μισο αρκετα καλο και το αλλο μισο για γελια

Καλά άμα δεν έχει ημίγυμνες πληθωρικές γκόμενες στην αφίσα, θα το σκεφτώ πάρα πολύ, δηλαδή τίθεται εν αμφιβόλω η αυθεντικότητα του όλου γεγονότος, τι να λέμε τώρα!
(Εκτιμώ ότι το live προγραμματίστηκε για του χρόνου προκειμένου να συμπέσει με τις συγκεκριμένες “στρογγυλές” επετείους, σιγά μην ανέβαλαν την “συντριβή των εχθρών του metal” λόγω covid-19 οι "Βασιλείς και οι οπαδοί τους!)

1 Like