Έτσι, αν κιόλος ο δίσκος…τα σπάει:):!:
K εγω στο Τriumph ειχα ριξει γιατι ΙΜΟ ειναι οτι πιο επικο εχουν κυκλοφορησει ever οι Manowar…
Στην αρχη ομολογω πως κ εγω το ειχα υποτιμησει(ποσο μαλακας[-X[-X???),αλλα ειναι απο τα λιγα αλμπουμς (ισως κ το μοναδικο) των θεων που ειναι grower, σε αντιθεση με τα υπολοιπα που δε γινεται να μη τα λατρεψεις απο το πρωτο, αντε το πολυ 2ο ακουσμα(αν εισαι λιγο δυσπιστος:p)…
Οσον αφορα τα κομματια ειναι ολα ενα κ ενα (με εξαιρεση ισως το Ride the Dragon που ειναι λιγο εμμμμμμ…αλλα μεσα στο μεγαλειο αυτου του αλμπουμ ξεχνας κ την οποια σχετικα “αδυναμη” στιγμη) κ πραγματικα κριμα που δεν το τιμουν παρα ελαχιστα στα λαιβ( μονο Μetal warriors, κ σπανιοτερα Spirit Horse)…
Ζω για τη στιγμη που θα ακουσω λαιβ “Τhey Will Know The Power Of My Swoooooooooooooooooooooooooooooord!!!” Δυστυχως ομως μαλλον για απραγματοποιητο ονειρο το κοβω:(
όταν φύγει ο ντόνι και γυρίσει ο ράινο θα κάνουν την triumph of steel 201? περιοδεία :lol:
Kρινοντας απο την αναβλητικοτητα που εχουν γενικα ως συγκροτημα, μη σου πω κ triumph of steel 202? tour…!!!:lol:8)
τους αδικείς τώρα, τελευταία είναι πολύ δραστήριοι
edit: πάντως τo drums sample που ακούγεται στο τελευταίο βιντεάκι του ντεμάιο και είναι υποτίθεται από το κομμάτι που θα κυκλοφορήσουν τον οκτώβρη, ακούγεται πολύ δυνατό.
Πράγμα το οποίο θα ισχύει για όλο τον δίσκο απ’ότι μαθαίνω και από κάτι πουλάκια δεξιά και αριστερά
τσίου τσίου
Ετσι φτιαξτε με κι αλλο
Κοίτα δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αλλά μάλλον δεν θα έχει ούτε πρελούδια ούτε εισαγωγές ούτε καν synthesizer το επόμενο. Θα είναι “πάρτο στη μάπα και ψόφα”
Hail and kill!!!
E καλά τόσο πολύ δε νομίζω
Μακάρι όμως!
Για να δουμε.Απο το στομα σου και στου odin το αυτι :D.Και που εισαι περιμενω ανταποκριση απο Λονδινο και πολλες φωτογραφιες :):)
Έχουμε ακόμα (δυστυχώς…)
Πότε παίζουν Λονδίνο?
5 νοεμβρίου
Τέλεια…Παίζει να σου στείλω γιατί φέτος θα είμαι Λονδίνο!
Και είναι καλή ευκαιρία να τους δω!!!
Μια χαρά. Άντε ψήστο. Με Έλρικ θα ανέβουμε!!!
Aaa,όλοι οι φανμπόιδες!!!Μια χαρά,θα κανονίσουμε!
BUMP
30 μερούλες ακόμα :roll:
Μπραδερς εντ σιστερς οφ μεταλ, γιου γουοντ μπι αλοουν ιν Λαντον… \m/