Manowar

και black wind και holy war. στο σύνολο υπερέχει το ftw. έχει μεν κομματάρες το wotw αλλά δε φτάνει σε επίπεδο τριάδας defender/holy war/black wind.

Η αλήθεια είναι ότι το Warriors μου φαίνεται καλύτερο και από το Louder και από το Gods. έχει 3 τραγουδάρες. Call to arms, Swords in the wind και το ομώνυμο.

από το gods σίγουρα. από το louder τώρα δε ξέρω…ίσως να κερδίζει στα σημεία.
είναι παρεξηγημένος δίσκος το louder, κυρίως από τον τρόπο που το πλασάρανε (και το πλασάρουνε ακόμα) από τον εγχώριο τύπο.

Μια χαρα ειναι το louder ρε.Μονο και μονο που εχει μεσα return of the warlord και brothers of metal φτανει και περισσευει :wink:

απτα αγαπημένα μου “β διαλογής” (θα πέσει φωτιά να με κάψει…) των manowar πάντως είναι το number one 8)

Εγω γουσταρω αρκετα και το the gods made heavy metal 8)

ρε γαμάει το louder, τι να λέμε τώρα :smiley:

Ετσιιιιιιιιιιιιιι!!!:metal::metal:

:thumbup::thumbup::thumbup: Και Γ@μώ τα κομμάτια!!! Το έχω λιώσει!!!

return of the warlord ρε άπιστοι!!

Time to burn you losers better learn
[B][SIZE=“5”]No one controls our goddamn lifes[/SIZE][/B]

το louder than hell είναι διαχρονικός αντρικός heavy metal δίσκος. δεν είναι έπικ, δεν είναι πάουερ είναι γ***μένο HEAVY METAL

μια που ξεκινήσαμε τα vs…

kings of metal ή the triumph of steel???

το kings, με το Pleasure slave ή χωρίς?

υπάρχει kings χωρίς pleasure slave???

European and American CD bonus track:
7. Pleasure Slave (5:38 )

εννοώ ότι δεν υφίσταται kings χωρίς pleasure slave μέσα :stuck_out_tongue:

Ε ναι για αυτό και η ψήφος πάει εκεί.
Πέρα από την πλάκα, παρά τους τραγελαφικούς στίχους και τα αχ βαχ εφέ που αγαπάμε, το pleasure slave έχει αβάσταχτη riffαρα

το ριφ καταπίνει πλανήτες 8)
πάντως εγώ το ρίχνω ttos. απίστευτη δισκάρα,υποτιμημένη όσο δε πάει. θα έπρεπε να αναφέρεται στα αριστουργήματα του μέταλ για μένα. καινούργιος ήχος(ο σανκλ κάνει χάλια σόλο,πολύ μπουρμπουλήθρα, αλλά τα ρυθμικά του δεν υπάρχουν), τρελλές κομματάρες και τύμπανα που ραγίζουν τοίχους και καρδιές.

Power of thy sword και δεν ειμαι καλά!!!

The Triumph of Steel διοτι περιεχει μεσα σε ολα τα αλλα το Spirit Horse of the Cherokee