το προηγούμενο σάββατο στο λάηβ μας στη Λάρισα είχε έρθει ο Μάκης που δουλεύει στη Νέα Υόρκη γιά τη μπάντα και τον ρώτησα αλλά δεν ήξερε κατι…
μετά τα περσινά live ελπίζω να τιμήσουν:!:
πάντως αν παίξουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από triumph (άντε εκτός του metal warriors που το ακούσαμε και πάνω) θα πάθω σίγουρα κάτι σε εγκεφαλικό, έμφραγμα, δiάρροια(κοινώς θα χεστώ πάνω μου) κτλ κτλ 8)
:papas::papas::papas::papas:
Θα μας ξανατιμήσουν σύντομα πιστεύω!
Εγω μετα την Maiden England περιοδεια που ανακοινωθηκε, θελω να ανακοινωθει επετειακο tour του Into Glory Ride και θα το παθω το εγκεφαλικο εγγυημενα…
Ρε παίδες, έχει ακουσει κανεις τίποτα για έναν καβγα που είχε ο Adams με το Dee Snider των Twisted Sister? Αληθευει κάτι τέτοιο;
Δεν έχω ακούσει κάτι. Πρόσφατο;;; Πάντως λογικά θα τις μάζεψε ο Adams αν έγινε κάτι τέτοιο
υπάρχει ένας ανεπιβεβαίωτος αστικός νεουορκέζικος μύθος που ήθελε φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Dee και Αρχηγό
καλά εκεί δεν τον παίρνει όμως
Μόνο το βλέμμα του φτάνει!
Θυμάμαι την 3η μέρα στην Θεσ/νίκη σε κάποια φάση ο Hamzik έκανε ένα εμφανέστατο λάθος. Με την μία γυρνάει και του ρίχνει ένα βλέμμα ο Ντεμαγιος… Αν με κοιτούσε έτσι θα κατουρούσα πάνω μου!
εδώ κατουρήθηκα εγώ που δεν με κοίταξε
το βλέμμα του ντεμάιο στον ντόνι έχει μείνει ξακουστό ανάμεσα σε ξωτικά και ανθρώπους:!:
Αρκεί να σε κοιτάξει με το καλό το μάτι, με το τσακίρικο… (humor)
Κι ο Adams δεν πάει πίσω. Έκοψε ολόκληρο τραγούδι για τον τυπά που κάπνιζε. Υπερπήδησε και τον αρχηγό!!!
:lol::lol::lol: Κορυφη!!!
Η μόνη εικόνα από το 9γαγ που αξίζει!!!
Ορίστε και το βίντεο!
πραγματικά καραγκιόζηδες…
Γιατί καραγκιόζηδες;;;;;;;;;
Επειδή έχουν μεγάλη ψ@λή
:lol::lol::lol:
Ναι, αλλά: