Manowar

Τότε ακόμα τα κερασάκια κυνηγάει και προσπαθεί για φράουλες

Ψοφαω να πάω GODS OF METAL! Μεχρι και το οικονομικο εχω βολέψει! Ενδοσχολικες θα εχουν τελειωσει, ακομα και να μην εχουν τελειωσει στα @@ μου, δηλωνω αρρωστος και γραφω αλλη μερα!

Υπάρχει ομως ενα προβληματακι:

[SPOILER]Πως πειθω τωρα την μανα μου οτι αμα παω για 20 ωρες στο Μιλανο δεν θα παθω τίποτα; Ειμαι και ανηλικο γαμω την γκαντεμια μου :stuck_out_tongue:

Μην κοροιδεψετε, φιλτατοι!
[/SPOILER]

η μόνη λύση είναι να να πείσεις τη μάνα σου να έρθει για ταξίδι στο μαγευτικό μιλάνο (2ήμερο) και εσύ να πας στο live αφήνοντας την να χαζεύει βιτρίνες και να κάνει τουρισμό 8)

Δυσκολα! Θα πεισω κανεναν μεγαλυτερο μου να ερθει, αν και ολοι θα ειναι σε εξεταστικη! Και να φανταστεις το ταξιδι θα ειναι τσακ-μπαμ !! !
10:30 το πρωι ειμαι Μιλάνο και 8:30 το αλλο πρωι ειμαι πιστ στην Θεσσαλονικη!

το ticket πόσο σου βγαίνει μαζί με μεταφορικά/καπέλα κτλ κτλ?

Θελω για το μπροστα pitch οποτε θα ειναι καμια 85ευρω+μεταφορικα(δεν ειδα ποσο)!
Θα ξεκινησω πρωι πριω απο την Αθηνα (θα ειμαι εκει για Megadeth), πεταω στις 8:30 φτάνω Μιλάνο κατα τις 10:30, φανταζομαι θα φτασω στον συναυλιακο χωρο κατα τις 12:00 και βάλε, θα περιμενω εκει μεχρι να ανοιξουν για να πιάσω κάγκελο, τελειωνει η συναυλια, παω στο αεροδρομιο και πεταω για Σαλονικα! Ολα αυτα βγαινουν γυρω στα 230+ ευρω! Βαλε μεσα και κανενα σαντουιτσακι, σουβενιρ, μπλουζάκια και νερα εχει φυγει 300!
ΑΥΤΑ αν εξελιχτουν ετσι οπως το φανταζομαι!

μπορεί να έκανα κανένα λάθος όπως τα υπόλογιζα αλλά το εισιτήριο μαζί με τα λοιπά έξοδα μεταφορά κτλ πάει γύρω στα 130 ευρώ (το 85αρι)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΣΩΣΤΑ! ΑΛΛ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! ΘΑ ΠΑΩΩΩΩΩ! ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝ ΜΕΙΝ! ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ! ΑΡΧΙΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!

προβλέπω αυτή η πτήση να είναι η flight of the immortals 8)

double post αλλά έχουμε εξελίξεις!

not bad at all σαν πρώτη ακρόαση!

edit: γαμάει το κομμάτι,όσο το ακούω μου ακούγεται και πιο καλό

το ακουσα και εγω, γυριζει ξανα η αλητεια στους Manowar…

στο repeat. θυμίζει Outlaw και κλαίω από συγκίνηση

το χώσιμο στο 0,36 γαμεί και δέρνει 8)

Τρου όπως πάντα! Καλο κομματι! Αρκετα δυνατο! Το αποτέλεσμα του αλμπουμ θα φανει το καλοκαιρι πάντως!

Το χώσιμο, το χώσιμο!!!

πολυ καλο το κομματι

παιδια,δεν ξερω,εχει μεσα συναισθημα,κατι που ψιλοελειπε τα τελευταια χρονια.(ψιλο ειπα).και εχει και μουγκρισμα απο τον adams που τουλαχιστον εμενα με ενθουσιαζει.οποτε για πρωτο δειγμα ,της πουτανας απλα.

ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Δωσε πονο μωρη αρρωστεια :metal: