Manowar

δεν έχω βρει τίποτα χοπετο.

το καινούργιο πως σας φαίνεται??

Ποιο είναι το καινούριο???:-s

To Kingdom of Steel. Αδιάφορο. Πατέντα

έλα,μην είσαι τόσο κακός :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι πλέον ο αρχηγός,το τελευταίο που για το οποίο νοιάζεται είναι η σύνθεση. Φαίνεται από ότι έχουν βγάλει μετά το Gods of War. Όλα πατάνε πάνω σε πατέντες και είναι υπερβολικά απλά. Δεν τον κακίζω. Απλά δεν περιμένω τίποτα σε αυτό το τομέα. Εξάλλου έχουν δώσει τόσα που θα μπορούσα να ακούω μόνο αυτούς. Ας συνεχίσει τις καλές συναυλίες, τα ωραία dvd κτλ και θα μαι μια χαρά. Άμα γίνει και θαύμα και ξαναβρεθεί συνθετική σπίθα τότε θα γίνουν τρελά πάρτυ.

ντάξει μωρέ,προφανώς δεν είναι αριστούργημα το τελευταίο αλλά δεν είναι σαπίλα. μια χαρά ακούγεται (για τον κανονικό κόσμο το λέω ,όχι για βλαμμένους σαν κι εμένα. εγώ το καραγουστάρω :p) γενικά πάντως όσο άκουσα τη καινούργια edition επιφυλάσσομαι και θέλω να ακούσω και το cd γιατί είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. κάπου φτιάχνει-κάπου χαλάει.

in the eyes of the lord you have sinned…

ακόμη και αν προσπαθείς να το μαζέψεις μετά…

ο αρχηγός θα είναι δυσαρεστημένος μαζί σου

forgive me father, have siined… απλά προσπάθησα να μπω για λίγο στη ψυχολογία ενός κοινού θνητού!

Δεν ξέρω άμα έχει ξαναμπεί

other bands play, manowar kill

ΝΑ ΤΗ Κ Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ…

Και σε ενα ρεβιου στο μεταλ archives που ειδα ελεγε “Other bands play, Manowar gone gay”

μη βγάζεις τα απωθημένα σου απο την τιτανομαχία εδώ :stuck_out_tongue:

EDIT: παρακαλείστε όοοτι ποστ έχετε να κάνετε σχετικά με τα live και τα setlist να το κάνετε σε spoiler. μην με κάνετε να μη μπαίνω στο thread για 10 μέρες, please δλδ :stuck_out_tongue:

[SPOILER]http://www.setlist.fm/setlist/manowar/2012/recinto-ferial-interpenas-saragossa-spain-bdd2576.html[/SPOILER]

παιρνει και διορθωσεις το σετλιστ αλλα οταν σου χει μεσα το … τα συγχωρεις ολα.

ρε παιδιά όχι σχόλια ,παρακαλώ δηλαδή! σε 10 μέρες πάω γερμανία, μη μου χαλάτε τις εκπλήξεις:!:

Αμα μπορείς κρατήσου να μη δεις το σετλιστ. :stuck_out_tongue:
Και τι σχόλια; Το … κατάλαβες ποιο ήταν; Α, ναι το 7 από το νέο αλμπουμ…
Εγώ πάντως που είδα το σετλιστ, το … γκαμεί.

κρατιέμαι αν θες να ξέρεις, και ιταλία χωρίς να έχω δει τίποτα πήγα :stuck_out_tongue: (και δικαιώθηκα, γιατί με το που έσκασε 2 κομμάτι το gov χέστηκα πάνω μου!)

γενικά αν μπορείτε σε σπόιλερ και τα σχόλια κτλ ,θέλω να πάω εντελώς tabula rasa στο live. να μη περιμένω τίποτα, να μην ελπίζω σε τίποτα, να είμαι λέυτερος :stuck_out_tongue:

thank you in advance for your kind understanding and co-operation

Brgds
Elric83

ειναι στα μπονους τα τζαπωνεζκα,ρεμιξακι http://www.youtube.com/watch?v=7b_CdwKDq4Y

ακου το λιντακι στο 1:58 ,τη κανει να κλαιει ο Λογκαν τη κιθαρα