Manowar

#-o#-o

:lol3::lol3:

σας έχω δώσει όλους όσοι κράζετε στον αρχηγό. να δω πως θα αντέξετε τη γυάλινη ματιά του μετά:!:

Α το ενα ειναι οντως ψευτικο;

δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια ,αλλα στις καρδιές μας πάντα θα είναι γυάλινο το ένα:!:

…Ανέστης Βλάχος κι έτσι;

λοιπον,επειδη και στη δουλεια μου εχουμε ενα παληκαρι με γυαλινο ματι,εχω κατσει και εχω προσεξει.το γυαλινο ματι πολυ σπανια,σχεδον ποτε δεν κουνιεται,η εστω κουνιεται ανεπαισθητα με αποτελεσμα καποιος που δεν γνωριζει ,να αναρωτηθει:κατι παραξενο συμβαινει εδω.σε οσα βιντεακια εχω δει τον μεγαλο joey,εχω την εντυπωση οτι και τα 2 ματια κουνιουνται κανονικα.δεν ξερω,ισως απλα ειναι αλοιθωρος.αλειθωρος η οχι,ειναι ο αρχηγος και επειδη ειναι 60αρης καλα θα κανει να ξαναφερει πισω τον ross the boss για μια τελευταια περιοδεια.

δε παίζει, ο ross έχει παχύνει πολύ για να είναι στους manowar [-X

Θα κανει εντατικη γυμναστικη ρε.Ολοι οι καλοι χωρανε

εδω αναγκασανε τον φουκαρα τον μαγουλακια χαμζικ να σφιξει ατελειωτες ωρες στο γυμναστηριο και να αλλαξει κομμωτη και μπαρμπερη,δεν θα φτιαξουν τον ρος?ο ρος τα κανει και ανταυγειες τα μαλλια του.μονο διαιτα θελει.

βασικά να κάνω μια ερώτηση (ψιλοαδιάφορη γιατί δεν αποκαλύπτει και τίποτα ιδιαίτερο) , έτσι να χω λίγο τυράκι να μασουλάω μέχρι το άλλο σάββατο :stuck_out_tongue: πόσα τραγούδια παίζουν συνολικά και πόσα είναι από το καινούργιο??

[SPOILER]Στην Ισπανια επαιξαν συνολικα 16+4 που ειναι τα solo και η ομιλια
Απο το καινουριο 5[/SPOILER]

Sorry, το εβαλα

βαλτο σε σποιλερ μερικοι δε θέλουν να ξερουν

ποπο, πάλι καλά που δεν πρόλαβα να το δω! θα μας κάψεις ρεεεεεε :stuck_out_tongue:

εδιτ: ok, αυτό που ζήτησα έβαλες μόνο thanx :smiley:

Τελικά θες κάποια πληροφορία ή όχι;
Είμαστε όλοι πρόθυμοι να σου πούμε…

Καλα εσυ δε ρωτησες???
:? :? Μπερδευτηκα…

εδιτ: τωρα ειδα το εδιτ :slight_smile:

μη χάσεις εσύ :stuck_out_tongue:

wintersun έκανα edit, thanx ρε8)

Πάντως αν ανοίξεις το spoiler θα έχεις ακριβώς την πληροφορία που ζήτησες. Τίποτε παραπάνω.
Αξίζει τον κόπο…:lol:

Edit: τωρα ειδα το edit κι εγώ

αρρωσταίνω

το expendable το παιζουν??? γιατί τα υπόλοιπα 4 σίγουρα είναι τα the lord of steel,manowarriors, el gringo & hail kill and die.

[SPOILER]Ναι[/SPOILER]

το βαζω σε σποιλερ καλου κακου…