Manowar

Ο lepond που παίζει μπάσο στη μπάντα του ross είναι τρελή παιχτούρα, απίστευτος πραγματικά. Ο τραγουδιστής από την άλλη πλευρά δεν κάνει για αυτό το ύφος τραγουδιών, για άλλου είδους τραγούδια μπορεί να ταιριάζει, αλλά για να τραγουδάει manowar δεν είναι το παλικαρι. Τον ross θα τον ήθελα πίσω στους manowar όπως κ οι περισσότεροι, θα ήταν πολύ ωραίο να θαφτεί το τσεκούρι του πολέμου κ να κλείσει το συγκρότημα έτσι ενωμένο όπως ξεκίνησε, ήταν ευκαιρία όταν έγινε η μαλακία με τον logan, αλλά ούτε καν, κρίμα. Βέβαια μόνο τον ross έχω ακούσει να κράζει κ να προσβάλει τον demaio κατά καιρούς, ο δεύτερος δεν έχει ασχολήθεί ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. Μετά τη συναυλία του 2005 που είχαν παίξει όλα τα μέλη παλιά κ καινούρια αναδύθηκε ξανά ο ross κ του δόθηκε η ευκαιρία να κλείνει περιοδείες, μέχρι τότε ήταν στην αφάνεια. Άσχετα με το τι έχει γίνει στο παρελθόν που προσωπικά του δίνω ένα δίκιο για την τωρινή του αναβίωση προσωπική μου άποψη είναι ότι χρωστάει στον demaio, δεν χρειάζεται να του παίρνει μπούκια προφανώς ο άνθρωπος, απλά λιγότερο μπλα μπλα κ περισσότερη μουσική μέρος της άλλωστε έχει γράψει κ αυτός. Πάντως στη solo καριέρα του συνθετικά δεν μπορώ να πω ότι έχει αφήσει κάτι αξιομνημόνευτο, προσωπικά όλοι οι δίσκοι του μου είναι παντελώς αδιάφοροι. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μαγεία δούλευε όταν υπήρχε συνεργασία μεταξύ τους. Οι MANOWAR κ μετά τον ross έχουν γράψει κομματάρες, το triumph of steel είναι δισκάρα κ σε όλα τα υπόλοιπα αν κ προφανώς έχει πέσει η ποιότητα υπάρχουν κάποιες καλές έως πολύ καλές στιγμές.

Φανταστικο λαηβ

1 Like

Συμφωνω απολυτα για τη καριερα μπος την μετα manowar εποχη. Δεν με απασχολει αν χρωσταει η οχι στον αρχηγο,η αν τον κραζει,ουτε επισης αν οι manowar γραψανε μετα το μπος κομματαρες.
Το λαιβ του μπος εδω το χαρηκα περισσοτερο απο ολα τα λαιβ που εχω δει των manowar στην Ελλαδα,(εχω χασει μονο της Θεσσαλονικης).Εξαιρεση ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.Και το τελευταιο που ηταν αξιοπρεπες με τρομερο για τα χρονια του Ερικ
Ο ROSS λοιπον εδωσε ρεσιταλ οπως και οι υπολοιποι της μπαντας εκεινο το βραδυ και με εναν τραγουδιστη οντως μετριο αλλα για μενα σταθηκε πολυ καλα στο λαιβ
Ο φιλος ο Jonkyr το περιγραφει πολυ ομορφα και απλα αυτο που ειδε

1 Like

Ήμουνα κ εγώ σε αυτό το live το 17, τον έχω δει κ εδώ Θεσσαλονίκη κ θα τον ξανάβλεπα τώρα που θα ερχότανε, αλλά φάγαμε άκυρο…Δεν θα συγκρίνω με συναυλίες manowar που η μόνη που δεν έχω πάει είναι το 92 λόγω ηλικίας γιατί ακόμα κ στη συναυλία του 99 που έχει φάει το κράξιμο του αιώνα εγώ πέρασα κ γαμώ. 'Οταν είσαι ο ross the boss, έχεις στο μπάσο τον lepond στα τύμπανα τον rhino κ παίζεις manowar τραγούδια η συναυλία δεν γίνεται να μην γαμεί…

2 Likes

Ξενέρα και ντροπή, η σημερινή συναυλία στη Λεμεσό, όσο αφορά το setlist (διάρκεια, επιλογές)! Μιάμιση ώρα χωρίς battle hymn ρε φίλε?! :confused:
**Με εισιτήρια 60 ευρώ και άνω!

Τι λέτε θα έρθουν και του χρόνου μετά από Κωνσταντινούπολη;

Release ξέρεις εσύ …καθημερινή, να ναι πάλι τα vma δίπλα κτλ κτλ

3 Likes

GIF-45fd5817c7da9ba339f3d62331f31316

9 Likes

20 Likes

Hail ena paparizou

11 Likes
8 Likes

Tα ύστερα του κόζμου!!!

ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΚΑΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;;

5 Likes

Ήθελα να σε κάνω tag και να γράψω: “Toxike, όλα καλά;”, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ήταν παντελώς αχρείαστο, καθώς, ως σκυλί του πολέμου, θα μυρίσεις το αίμα άμεσα και από χιλιόμετρα.

Όπερ έδει δείξαι.

4 Likes

Καλοι ειναι αυτοι οι τσοπανηδες με τις προβιες.

5 Likes

«Γνωρίζουμε τον Michael πολλά χρόνια και πάντα θαυμάζαμε τη δουλειά του » είπε ο Joey DeMaio . «Η τεχνική του είναι εκπληκτική, όταν τον προσκαλέσαμε να έρθει για να τζαμάρουμε, παίξαμε μαζί με την ταχύτητα του φωτός. Όλα μπήκαν στη θέση τους αμέσως. Είμαστε έτοιμοι για μια δολοφονική περιοδεία! »

Δεν μπορώ ρε, κλαίω με την cultίλα του Joey! Με την ταχύτητα του φωτός λέει!

Καλή μεταγραφή πάντως φαίνεται, άντε να δούμε

7 Likes

Πάντως με το μαλλί που έχει πιο πολύ θα ταίριαζε στους Ramones :stuck_out_tongue:

3 Likes

image

Παιζει να ψωνιζει απο εκει που ψωνιζει και ο kai

10 Likes

παιρνει έναν πολύ καλο παίκτη για σχετικά απλά κομμάτια, βλ ανοιχτες μι κτλ … γιατι ?
αλλα και γιατι όχι.

Aυτος ο τυπος εχει ανεβασει απιθανα πραματα

Ερικ τιγκα νεος το 83. Ανατριχιασα δις μεσα σε ενα λεπτο. Κριμα που εχει μονο 2 λεπτα.

Ενταξει για τον υπερτατο υμνο δεν εχω λογια

10 Likes

(λυγμοί)

2 Likes