Αυτην την γραφικοτητα αγαπαμε ομως ο,τι και να λεμε. Επειδη λετε τις ιστοριες σας εμενα οι Μανογουορ μου κανανε κλικ πολυ αργα, δηλαδη πρακτικα εδω και καμια πενταετια, πιο πριν ηταν το κλασσικο σνομπαρισμα χαχα γουνινα σωβρακακια κτλ. Και μια μερα ακους το Battle Hymn και σου αλλαζει την ζωη.
Ανυπομονω για το καλοκαιρινο λαηβ και για τον Καζακο. Τυρι και γραφικοτητα αλλα ναι, γι’αυτο γουσταρουμε. Και οταν μια μπαντα μπορει να σε στειλει αλλου με το Hector/Sword in the Wind μετα δεν σε νοιαζει τιποτα, Ελληνικες σημαιες στο βιντεο wall και ο αρχηγος να βγαζει πυρινους λογους για 10 λεπτα, στα παπαρια μας ολα, δωσε.
ΥΓ: επικη ατακα απο την συνεντευξη: Έπεισα και τον πατέρα μου, ο οποίος δεν είχε ιδέα ποιοι είναι οι Manowar… Του είπα: "Θυμάσαι μια αφίσα που είχα στο δωμάτιο με κάτι τύπους με… προβιές;
Είναι “δουλεμενο” το παιδί ,προφανώς δεν τα κάνει μόνο του,μην έχουμε ένα ακόμα blood oath…
Μας δουλεύει και εμάς με τη σειρά του,τα καταγράφει αυτά η ελστατ βέβαια,η ανεργία μειώνεται,η αεργία αυξάνεται,fast taker (το σταματώ εδώ μην χαλάσω το manowar topic)
Καλημέρες everybody
Ελπιζω οποιος ειναι εδω ο Θοδωρης ο Ξουριδας που κανε την συνεντευξη με τον Αρχηγο, να του περασε χαρτακι οτι θελουμε να παιχτουν επικουρες απο το Into Glory Ride
Εγώ είναι αυτός, αλλά δεν είμαι Προτοσάλτε, ούτε o Αρχηγός είναι αρχηγός της ΝΔ να αλλάζουμε χαρτάκια. (οποιαδήποτε σύμπτωση ειναι συμπτωματική)
Το μέγα ζήτημα Into Glory Ride το έθεσα πιστεύω όσο καλύτερα γινόταν. Είδομεν. Και να σπαμαρουμε λίγο αυτό που κουβεντιάζουμε, γιατι αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα.
Θα σου ελεγα “προσεχε, ο Αρχηγος μάς διαβαζει”, οπως λεω σε ολους τους αφελεις, αδαεις του φορουμ, αλλα το ξερεις ηδη. Εν γνωσει σου βαζεις το κεφαλι στη λαιμητομο. Καλη τυχη.
Ωραία συνέντευξη κ μπράβο, ρώτησε επιτέλους κ κάποιος αν υπάρχουν ακυκλοφόρητα τραγούδια από παλιά. Μία από τις πολλές ερωτήσεις που θα έκανε ο κάθε οπαδός κ δεν γίνονται ποτέ.Το golden ride είναι ένα παράδειγμα, υπάρχει φημολογούμενη πρώιμη εκτέλεση κ του number 1 εκτός απο τα courage κ brothers of metal που μπορούν να βρεθούν στο youtube έστω κ live. Μία παρατήρηση έχω όμως…όταν παίρνεις μία συνέντευξη σίγουρα υπάρχουν θέματα τζιζ που δεν ακουμπάς καθόλου κ τα ξέρεις από την αρχή (karl logan) Οff the record όμως φαντάζομαι μπορείς να αναφέρεις κάτι με τον φόβο βέβαια να σε στείλει ο άλλος στον διάολο. Ο ross the boss πριν απο λίγους μήνες σε συνέντευξη scumbag τον ανέβαζε, παρία τον κατέβαζε, φραγκοφονιά τον ξανανέβαζε τον demaio. Πούλα τρέλα στον αρχηγό, ρωτησέ τον με τον ross όλα καλά? να μάθουμε λίγο κουτσομπολιό…Πριν από κανα δυο χρόνια επίσης ο demaio έλεγε ότι γράφει όπερα, τι γίνεται με αυτό…τράγούδι για τον σπάρτακο, τραγούδι στα γερμανικά…σαιτ για merchandise δεν υπάρχει, ακόμα κ να θέλεις να τα σκάσεις δεν μπορείς να πάρεις official μπλουζάκι κ ακόμα κ τα bootleg μπλουζάκια πουλιούνται χρυσάφι. (αυτό βέβαια έμμεσα θίχτηκε στη συνέντευξη). Τον αγαπάμε τον αρχηγό, αλλά κ λίγο στρίμωγμα που κ που καλό κάνει.
Εντάξει, οι περισσότεροι μουσικοί δεν διακρίνονται για την ευρηματικότητα τους στις απαντήσεις όταν δίνουν συνεντεύξεις για να προωθήσουν κάποιον καινούριο δίσκο, κάποια περιοδεία κλπ, αλλά αυτός ο DeMaio aka Αρχηγός, πραγματικά δίνει την εντύπωση ότι έχει αποκλειστικά και μόνον προκάτ, υπερκλισαρισμένες απαντήσεις σαν στοκ, κάτι που επαληθεύτηκε και στην εν λόγω συνέντευξη στο rocking! Δηλαδή και την πλέον ασυνήθιστη ερώτηση να του κάνουν, πάλι κάτι τετριμμένο θα βρει να πει!
Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα μια παλιότερη συνέντευξη που είχε πάρει ο μακαρίτης ο Ζαγγογιάννης (δεδηλωμένος οπαδός των Manowar) για το ΜΗ και του δήλωσε εξαρχής, πρώτη κουβέντα, ότι απογοητεύτηκε από τον νέο δίσκο! Εκεί πιάστηκε εξαπίνης ο DeMaio (κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως ήταν ο Adams!)
Ισχυει σε γενικες γραμμες. Μια φορα με ειχε εξεπληξει πραγματικα. Καποτε σε ενα μεταλ χαμερ, οταν γινοταν ο πολεμος στο Ιρακ κ διαφορες Αμερικανικες μπαντες, πχ Pantera, λεγαν ψιλο(χοντρο) μλκς, ο Ντε Μαιο ειχε απαντησει αρκετα ωριμα κ αντιπολεμικα κ ειχε κραξει την Αμερικανικη πολιτικη.
Ο Αρχηγος κακα τα ψεματα εχει φτιαξει default settings κ σπανιως παρεκκλινει. Τον πηγαν ως εκει που τον πηγαν κ τα κραταει με ευλαβεια. Το βρισκω λιγο στεναχωρο απο την αποψη οτι αν τον πετυχεις αλλου, πχ ποντκαστ, εχει καλο λογο, χιουμορ κ λεει κ ενδιαφεροντα πραματα.
Επισης τωρα που χαν ερθει για τον Οδυσσεα τον ειχε τραπεζωσει η οικογενεια που χει το στουντιο που γραψαν, οι οποιοι ειναι εδω Νεο Σμυρνιωτες φιλοι, κ ο γιος εκμυστηρευτηκε οτι ηταν γαμω τα ατομα κ καμια σχεση με το προκατ ιματζ που πουλαει. Τεσπα χαλαλι του. Ακουγα πριν το Secret of Steel κ προσεχα την μυστηριακη μπασογραμμη του κ πως οριζει την δραματικοτητα του υμνου, κ πραγματικα του συγχωρω τα παντα
Στα podcast είναι όντως απολαυστικός κ χαλαρός όπως κ στην spoken περιοδεία που έκανε. Ελπίζω την επόμενη φορά να περάσει κ από Ελλάδα. Θυμάμαι το 2007 είχε march for revenge k secret of steel στα καπάκια, συναυλιακή ονείρωξη!
Μιας και τσίμπησα τικέτο για το καλοκαίρι, επισκέπτομαι διάφορα πράγματα που έχουν να κάνουν με τους Θεούς. Όπως αυτό:
Εκείνο το βράδυ λοιπόν έζησα προσωπικά μία από τις τελειότερες χεβυμεταλλικές βραδιές της ζωής μου. Ναι, δεν είναι Manowar, αλλά ο παλμός που είχε η συναυλία συναντάται πολύ μα πάρα πολύ σπάνια. Τέτοιο παροξυσμό και συγκίνηση από ΟΛΟ το κλαμπ, δύσκολα θα ξαναβιώσω. Πραγματικά για 90 λεπτά και οι 900-1000 που ήταν στο Gagarin αγκαλιαζόντουσαν και τραγουδούσαν κάθε στίχο, σε πλήρη συντονισμό. Απερίγραπτη ατμόσφαιρα.
Γιατί να δίνω Πανελλήνιες όταν έπαιζαν οι Manowar Θεσσαλονίκη ρε γαμώτο
Πιθανόν να τοχω ξαναγραψει
Όσοι δεν έχουν κολλήματα επειδή τραγούδαγε κάποιος άλλος, ή ότι ο μπος είναι φράγκο φονιάς και ότι άλλο θέλετε, και ήμασταν εκει περάσαμε ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ!!!
Και θα το ξαναπω
Το συναίσθημα που βγάζει ο “ιπποκόμος του ντεμαγιο”, έτσι μου τον ανάφερε ένας γνωστός μου που δε δέχεται τον μπος σα κιθαρίστα, είναι έτη φωτός από αυτούς που περάσανε από τους Manowar
Ανατριχιασα. Τον ειχα δει στο “Texas Necropolis” (σιγά μην το θυμομουν, το γκούγκλαρα, αρχικα νομιζα οτι ηταν στο “Αν”) την πρωτη φορα που ειχε ερθει. Σαν να επαιζαν κατι φιλοι σε πλατεια στο χωριο, αλλα το συναισθημα που εβγαλε ηταν απιστευτο. Η μουσικη των Manowar ειναι μοναδικη, παροτι η μανιερα πλεον δεν αντεχεται στα αυτια μου.