Και για μένα ο πρώτος τους. Είχα ακούσει το Wheels Of Fire στο Metal City και μετά δεν υπήρχε γυρισμός. Μεγάλος δίσκος ΑΛΛΑ εμένα μου αρέσει πολύ το Triumph Of Steel οπότε διαφωνώ με αυτό
Επετειων συνεχεια και καπως να θυμηθούμε οτι μια μερα πριν το πρωτο live τους στο ΣΕΦ το 1992 ηταν αυτο το παρτυ… (ναι ξερω οτι σημερα ειναι 19 και οχι 20…Παρασκευουλα γαρ ομως…)
εχω ποσταρει και το παρακατω video πιο πανω…καπου στο 0:20 ειναι και ο Jim Immortal που ειναι και στην παραπανω φωτο με τον Σακη κτλ.
Τι μας θύμισες τώρα…
Μλκ, τι θυμηθηκες! Ειχα παει και εχω υπογεγραμμενους τους δισκους. Το ειχα ξεχασει!
Big (of steel)
2 ώρες για να μπούμε μέσα τρελή αγάπη του κόσμου για Manowar τότε.
ατελειωτη ουρα και αναμονη!
Χαμος απο κοσμο για ενα αυτογραφο και να φτασεις στον Ανταμς σε αποσταση αναπνοης! το 051 κατεβαινε απο Ομονοια με μεταλλικες παρεες μονο!
ευτυχως το ζησαμε και αυτο, να εχουμε να λεμε!
το σκεφτομουν να παρω δισκους ειχα τον φοβο ειτε μην μου τους παρουν, ειτε μην μου σπασουν καπου στο χαμο, θυμαμαι οτι ειχε το hammer μια καρτ ποσταλ με το Triumph Of Steel και αυτο ειχα παρει μαζι μου.
Μεσα ημουν.Δεν ηξερα πως υπηρχε video.
Επικρατουσε παροξυσμος!
και εφηβικος πριαπισμος θα ελεγα!
το video ηταν του Metal City (tele city χερι χερι με τον Καρατζαφερη)
τωρα που βρεθηκαμε και πολλοι που ειχαμε παει τοτε, μην ξεχασουμε το ραντεβου μας για την τριτη δοση του εμβολιου…!
Ρε 'σεις οι από πάνω, καθότι μεγαλύτεροι και μιας τα θυμάστε που τα θυμάστε (και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε και άλλα πολλά να μοιραστείτε), γιατί δεν περνάτε καμία βόλτα από το topic της Νοσταλγίας, να τα μάθουμε κι εμείς οι νεότεροι πιο λεπτομερώς;
Στο αγκάθι πάντως που ήταν και η 2η μεταλ συναυλία που είχα πάει μετά από μεταλλικα ήμουν τελείως ανυποψίαστος, με το που σκάνε οι manowar για σαουντσεκ (τότε όπως καταλαβαίνετε πήγαιναμε από ψάρωμα/πόρωση ή δεν ξέρω και γιατί άλλο 3 ώρες πριν την έναρξη) και αρχίζουν οι ήδη πολλοί παρευρισκόμενοι να φωνάζουν με γηπεδική ένταση ρυθμικά “kings of metal” ! Πολύ οπαδική κατάσταση στα όρια του παροξυσμού
Στο 2ο τραγούδι (blood of my enemies) νόμιζες ότι είχε κοπεί η γη στα δύο φοβερό πάθος …τελικά δεν κόπηκε η γη αλλά το ρεύμα …εν τέλει μέτρια συναυλία με 5 άντε 6 κομμάτια συνολικά (αν θεωρείς το achilles ένα κομμάτι δηλαδή)
Τότε τα πράγματα ήταν πιο αγνά, κουβαλούσες όλη τη προίκα σου συναυλία ή ξενοδοχείο (θυμάμαι σαν χθες 30-40 άτομα να περιμένουμε έξω από το capsis το 99) κ ήξερες ότι θα φύγεις στάνταρ με υπογραφές κ φωτογραφία με κάποιο μέλος. Χαβαλές , τραγούδια, τρελό πρήξιμο κ φασαρία βέβαια φαντάζομαι για τους άσχετους που μας κοιτούσαν περίεργα…οπαδικές καταστάσεις, είχε την πλάκα του.
έχει ενδιαφέρον και η άποψη του Ross για αυτό το κομμάτι (την έβαλα στο συγκεκριμένο σημείο άλλά λέει κι άλλα πράγματα για manowar από τη μέση του βίντεο και μετά)
Ειναι απο αυτα τα ενδιαφεροντα για μενα στην ζωη. Ποσο συνθετη ειναι η υπαρξη. Ποσο επιφανειακος, ενοχλητικος η λιγος μπορει ναι καποιος κ σε καποια αλλη φαση να ειναι ικανος για κατι που σε αγγιζει σε μεταφυσικα επιπεδα. Γι αυτο εδω κ χρονια δεν με πολυαπασχολουν τετοια ζητηματα γιατι κ δεν εχω πλεον απολυτη προσεγγιση κ δεν γνωριζω κ καθολου το κοντεξτ πισω απο καθε συμπεριφορα κτλ.
Το κριμα ειναι οτι μια τοσο επικη συνθεση εχει αυτους τους στιχους
Χαχαχα, τέλειο.
Δίπλα στην αφίσα του Into Glory Ride είχε μία της Βουγιουκλάκη
Όντας γιος της Τζένης Καρέζη ο συγκεκριμένος, λίγο απίθανο να είχε αφίσα της Βουγιουκλάκη στον τοίχο του δωματίου του!
Πέραν των αστεϊσμών και του γραφικόμετρου που μοιραία… σπάει σε τέτοιες περιπτώσεις (ειδικά όταν εμπλέκονται και οι Manowar!), πρέπει να είναι πραγματικά σπουδαία αίσθηση να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που τους είχες σε αφίσα στο εφηβικό σου δωμάτιο!