Manowar

:evil: :evil:

???:frowning:

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

(y):smiley:

Για την ηλικια σου καλη ηταν(ξερεις ποια).Ποσο ειπαμε εισαι 14?

¶ντε πάλι…#-o

Αστο ρε Μανο δεν βγαινει ακρη…

hail Manowar . Για τις απίστεφτές συναβλίες που μας χάριζουν .

Δεν θα είμαι αντικειμενικός!
Με εξαίρεση 3 - 4 το πολύ τραγούδια τους που δεν μου αρέσουν τόσο, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ τα θεωρώ αριστουργήματα του επικού μετάλλου (και όχι μόνο!) και τα έχω στην κορυφή! :bow:

Το αγαπημένο μου είναι το Kings Of Metal, όχι γιατί είναι απαραίτητα το καλύτερο, αλλά γιατί είναι το πρώτο που άκουσα από αυτούς, μια συννεφιασμένη μέρα του Μαρτίου του 1992! 8)

[SIZE=“5”]:metal: All Hail Manowar! :metal: [/SIZE]

Ακριβώς αυτά που λέει ο κύριος από πάνω. Μόνο που αντί για 1992 βάλε 1994/95 (σε αυθεντική tape παρακαλώ)…

Και μόνο που ακούω τις μηχανές στην αρχή να γκαζώνουν ανατριχιάζω! (αν και πάντα προτιμούσα τους Manowar με σπαθιά αντί για Harley, αλλά τέλος πάντων…)

μεταξύ hail to england - sign of the hammer

Kαι για μένα ήταν από τα πρώτα μου ακούσματα το Kings Of Metal γύρω στα τέλη 93, αλλά θα ψηφίσω Sign Of The Hammer. Tους είχα δει το 99 και ήταν καλή φασή αν εξαιρέσεις τις γνωστές παπαριές.

Ως true brother of Metal στο March metal day βρισκόμουν στο κάγκελο και είμουν κέντρο . Ήταν η καλύτερη συναβλία που έχω παρακολουθήσει .

Το Sign of the Hammer είναι ο καθοδηγητής μου. (Sign of the Hammer be my guide)

Έχει το αγαπημένο μου εκεί .

SIGN OF THE HAMMER

Με τα Hail To England, Kings Of Metal, Ιnto Glory Ride να ακολουθούν από πολύ κοντα!
Στη συνέχεια σειρά παίρνουν τα Fighting The World, Triumph Of Steel, Battle Hymns
και στη τρίτη γραμμή τα Louder Than Hell, Warriors Of The World, Gods Of War

Πάντως δεν υπάρχει άλμπουμ των Manowar πού να μη μου αρέσει και ας μην είμαι φανατικός οπαδός τους. Ακόμη και το Gods Of War δεν με χάλασε.

Αυτά.

Sign Of The Hammer

Και μόνο το tracklist τα λέει όλα…
Thor, Mountains, All Men Play on 10, το αξεπέραστο Guyana και όλα τα υπόλοιπα. Τι αλλο να πείς…

ΜΑ είσαι αντικειμενικός .

Ηail to England…Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις…

Ευτυχώς οι οπαδοί τους έχουν διαφορετική άποψη… 8)