Manowar

Tους δισκους, στους οποιους ειχε αναλαβει τις κιθαρες ο Ross The Boss ,απλα τους προσκυνω
Αγνος επικομεταλλικος ηχος,τρομερα vibes…:bow2:
Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορο…

A, η ψηφος μου προφανως στο ντεμπουτο…

Into Glory Ride…

into glory ride!!!

Αν και τα triumph of steel και kings of metal είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί ήταν τα πρώτα Manowar albums που άκουσα.

ακριβως, ειδικα μετα την τελευταια πατατα…

KANENA! :lol:

Τα 2 αγαπημένα μου είναι τα Hail To England και Sign Of The Hammer, ψήφισα το 2ο γιατί είχε λιγότερες ψήφους. Οι Manowar είναι μεγάλη αγάπη, από τις πρώτες μπάντες που με έβαλαν στο χώρο. Το Battle Hymns αν και έχει αρκετά hard rock στοιχεία και είναι κάπως πρώιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι τρελλή δισκάρα, από εκεί και πέρα από το Into Glory Ride μέχρι το Sign Of the hammer κυκλοφόρησαν δίσκους-σταθμούς για το epic, το Fighting the World είναι κάπως μέτριο, ίσως λόγω του ότι προσπάθησαν να κάνουν έναν πιό πιασάρικο δίσκο, τα Kings Of Metal και Triumph Of Steel είναι ακόμα δύο διαμάντια, το Louder Than Hell πιό άμεσο, απλά καλό, το Warriors Of The World έχει κάποιες καλές αλλά και κάποιες αδύνατες στιγμές με αποτέλεσμα σαν δίσκος να μην ξεφεύγει από τη μετριότητα, ενώ το Gods Of War το θεωρώ και με διαφορά ότι χειρότερο έχουν κυκλοφορήσει και στεναχωρέθηκα πολύ γι`αυτό γιατί περίμενα δισκάρα.:frowning: Και αν κρίνω από τους δύο τελευταίους δίσκους τους
καθώς και το πόσο καιρό έκαναν να τους κυκλοφορήσουν χλωμό το κόβω να ξανακάνουν κάτι καλό, δυστυχώς.:frowning:

Into Glory RIde

Hail To England. Το Τελευταιο ουτε που μπηκα στον κοπο να το ακουσω αφου ειχα ακουσει το EP.

Πάντως για να πω κι εγώ τη λαλακία μου, το Warriors of the world το θεωρώ φανταστικό δίσκο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, “Sign of the Hammer”

Μα είναι δισκάρα . 'Οποιος το έχει ακούσει το ίδιο θα πει . Album όπως το warriors δεν βγαίνουν κάθε μέρα .

Ευτυχως να λες!

• 1 στον freedom.

Into Glory Ride ω ρε!

Χμ, αυτό που παραδέχομαι στους Manowar είναι οτι γνωρίζουν όσο ελάχιστοι πως να φτιάχνουν ωμή, ατόφια επική μουσική. Βασικά αν ο Κόναν ο Βάρβαρος έπαιζε σε συγκρότημα κάπως έτσι πιστεύω θα ηχούσε. Into Glory Ride, Hail To England, Sign of The Hammer είναι δισκάρες και τα τρία… είναι δύσκολο να διαλέξω! Λίγο πιο πολύ μέσα μου έχω το Into Glory Ride, ήταν και το πρώτο τους που άκουσα! ~

(πάντως οι Manowar ανήκουν κι αυτοί στα συγκροτήματα που οι μεγάλες τους μέρες ανήκουν πίσω, στα 80ς και δεν γυρνάνε)

Ενταξει μωρε, καλουτσικοι ειναι και αυτοι!:stuck_out_tongue:
Θα ψηφισω και γω το αγαπημενο μου, Kings of Metal, γιατι για το “καλυτερο” αντιμετωπιζω καποιες τεχνικες δυσκολιες!!

Kαι το Hail to England ειναι δισκαρα και εξισου αγαπημενο αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να το ψηφισω για ευνοητους λογους!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Και μενα μ’αρεσει το Warriors…:tomato:

Λιγακι…sign-:oops: [/SPOILER]

Είμαι σίγουρος οτι δεν το εννοείς .

Το εννοω… :yes:

Απο εκει μεσα λατρευω τα Warriors Of The World, House Of Death, Fight Until We Die, Call To Arms…

Το Louder Than Hell το θεωρω αρκετα ανωτερο, αν και για πολλους ειναι ο χειροτερος δισκος τους, με εξαιρεση το τελευταιο Gods Of War…

Βάλε και το Hand of Doom που τρελένεσαι .

Βάλε και το Swords in the Wind που ξέχασα .