Manowar

Απίστευτη κομματάρα!! :thumbup:

Γιατι δεν εχει επιλογη κανενα ? :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Είσαι καλός εσύ …

Hail to England
Sign of the Hammer
Into Glory Ride

[SIZE=“7”]INTO GLORY WE RIDE[/SIZE]8)

Η επιλογή είναι πολύ δύσκολη.Τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε αριστουργήματα.Τελικά αποφάσισα Hail to England ως τον πιο ολοκληρωμένο δίσκο.

Πάντως τελικά χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν τους Manowar.:slight_smile:

(Γιατί έχουν φάει το θάψιμο της αρκούδας…)

Ποιο να αφησεις εξω…ακομα και το Gods of War που ολοι θαβουν ειναι Επος!!!και μην ακουω βλακειες οτι εχει εισαγωγες κτλ…το feeling του δισκου απλα ειναι αξεπεραστο και με κομματια που μονο οι ΘΕΟΙ γραφουν…sleipnir,loki god of fire,gods of war(για πειτε μου 5 κομματια επικ που να σου σηκωνουν ετσι τη τριχα)sons of odin κτλ.

οι πιστοι ακολουθουν…οι posers πανε να ακουσουν trivium:lol:

τα σεβη μου

Μπουααχαχα καλο ειν’ τουτο…

Οι Μανοβάρ είναι το πρώτο σχήμα που άκουσα, που με έβαλε στον μέτσαλ χώρο. Είναι το πιο ιδιαίτερο από τα γκρουπ που ακούω, καθώς επί τρία χρόνια άκουγα μόνο αυτούς και τίποτα άλλο -κυριολεκτικα- :oops: :band:

Είναι πολύ δύσκολη η επιλογή μεταξύ των άλμπουμ αλλά μάλλον διαλέγω το Into Glory Ride. Και μόνο που έχει το Secret of Steel, Gates to Valhalla, Revelation και March for Revenge είναι αρκετό! :bow:

Και μενα το 1ο συγροτημα ηταν…και μαλιστα ο 1ος δισκος που ακουσα ηταν το Louder than Hell (το οποιο το θεωρω φοβερο!..ισως φταιει το δεσιμο με τον 1ο δισκο που ακους)

τωρα σχετικα με ολους αυτους που θαβουν τους manowar,νταξει,εννοειται πως πρωτα κοιτας το image ενος συγκροτηματος και μετα τη μουσικη τους,ειναι γνωστα πραγματα αυτα…τι να τα κανεις τα sign of the hammer/into glory ride/hail to england οταν οι αλλοι λενε other bands play manowar kill κτλ#-o

ας ακουμε ολοι τα παιδακια που σπρωχνονται απο παντου και αντιγραφουν το master of puppets,αυτο ειναι μεγαλυτερη μαγκια απο το να γραψεις ενα bridge of death εννοειται…:wink:

τα σεβη μου

Σύνοψη:

¶ρα οι επιλογές μας είναι 2

-Ή ακούμε Manowar
-Ή ατάλαντα παιδάκια που αντιγράφουν το master of puppets

προς θεου δεν ειναι αυτες οι 2 οι επιλογες φιλε μου!
αλλα μου εχει τυχει να μιλαω με καποιον για manowar και να μου λεει:αντε ρε φλωρε,αυτοι ειναι gay και ποζερια!ακου λιγο trivium να δεις πως παιζεται το heavy metal…

τι να απαντησω εγω εκει?οτι οι trivium δε θα πετυχουν αυτα που πετυχαν οι manowar ουτε σε 4 ζωες?

εσυ τι θα ελεγες?

(ο τονος ειναι φιλικος,συζητηση κανουμε,μη παραξηγηθω κι ολας…)

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς, απλά σε “ειρωνεύτηκα” επειδή δεν το εξέφρασες καλά!!!
:stuck_out_tongue:
Νο hard feelings! Odin bless you!

χαιρομαι που με νιωθεις :slight_smile:
κατι τετοιους τυπους δε τους αντεχω…ειπαμε νεο αιμα στο μεταλ αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα…

εμενα οι τριβιουμ δεν μ’αρεσουν αλλα τουλαχιστον το τελευταιο τους σι ντι εχει πανω απο 5 κομματια :lol:

φιλε μου τα ατομα που τα λενε αυτα ειναι κατι νεομεταλλακια που μπηκαν στο χωρο πριν 2 μηνες και εχουν ακουσει 2 γκρουπ…ενα απο τα σπουδαιοτερα πραγματα που πρεπει να αποκτησουμε ολοι ανεξερετως ειναι σεβασμος πρως τους μουσικους που εχουν μουσικη σημασια ομοια των Manowar!!!Κι εμενα δεν μου αρεσουν παναγια οι Doors αλλα τι θα πω;;;Οτι ειναι για τον π****ο;;;Οχι βεβαια…Απο την αλλη ομως ειναι και δικο σου λαθος να απαξιωνεις ενα η παραπανω γκρουπ με αυτον τον τροπο,οι Trivium αν και δεν μου αρεσουν, περα απο τον τελευταιο δισκο που τα εσπαγε, δεν ειναι και ασχημοι! Tο ιδιο ισχυει και με οσα αλλα γκρουπ εννοεις…οποτε συμβουλη…οταν ακους καποιον να μιλαει ετσι μην ασχοληθεις ιδιαιτερα…πες του την γνωμη σου και απο εκει κι επειτα προβλημα του…

Οι Manowar εχουν τελειωσει…

shortsman και apollo Ra σας βρίσκω σωστούς και τους 2 . Oι Doors ανοίκουν σε άλλο είδος μουσικής και το βρίσκω λογικό να μην σου αρέσουν όπως και μένα δεν μου αρέσει η κλασική μουσική . Απο την άλλη δεν μπορώ να έχω γνώμη πάνω σε αυτή .Όμως όταν κάποιος σου πει πράγματα που δεν ισχύουν χωρίς να έχει γνώμη ή να είναι αντικειμενικός τότε εσύ πρέπει να τον βάλεις στη θέση του διότι με τα λέγομενα επιρεάζει και “εμποδίζει” πολλά παιδιά που θα έπρεπε (κατα τη γνώμη μου) να ακούσουν κάποιο συγρότημα το οποίο αξίζει .

Σωστός.