Manowar

Έβγαλε δίσκο πρόσφατα πάντως

Πωπω το είδα χθες βράδυ αλλά τώρα διάβασα προσεκτικά και κατάλαβα με τι ασθένεια διαγνώσθηκε :broken_heart:

ALS, δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά. Ο ετεροθαλής αδερφός μου διαγνώστηκε το 2015 με αυτό και δεν το άντεξε. Μέσα σε 6 μήνες είχε χάσει την δυνατότητα να κινείται και μιλάει.

1 Like

It is with profound sadness that we announce the passing of the Bronx’ own Ross “The Boss,” Friedman who died last night after battling ALS.
A legendary guitarist and beloved father, his music and spirit impacted fans around the world as much as you impacted him. We are grateful for the outpouring of love and support you all have shown throughout his career and especially these last few months.
His music meant everything to him & his guitar was his life’s breath. This insidious disease took that away from him.
His legacy with The Dictators, Manowar, Ross the Boss Band and other collabs will live on forever in our hearts and ears.

Αντίο ΓΙΓΑΝΤΑ! Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της μουσικής μας. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο.

Guard well the secret of steel.

ΥΓ. Δεν έχω βουρκώσει, οι αλλεργίες φταίνε.

28 Likes

Ω, ρε ΜΑΛΑΚΑ.

Αυτή δεν είναι απώλεια: είναι ένα ολόκληρο βουνό που σκίζεται στη μέση.

Πολύ κρίμα.

12 Likes

Καλυτερα να μην εγραφα. Μεσα σε ενα μηνα ε; Τυχεροι που τον ζησαμε, ειτε σαν πανκ ροκερ είτε σαν στυλοβατης του επικού, ηταν σπουδαιος πυλώνας και παιχταρας.

12 Likes

Rip παιχταρα

8 Likes

Αντιο στον γιγαντα Ρος. Σε ενα παραλληλο συμπαν ειμαι πεπεισμενος οτι οταν μας αφησει κ ο Ανταμς θα καταρρευσει η πραγματικοτητα. Το πρωτο βαθυ ρηγμα εγινε

7 Likes

παιχταρας και στους The Dictators.
έγραψε ιστορια στην μουσικη μας.
rip

7 Likes

το φοβόμουν :broken_heart:

Αντίο τεράστιε

Tall as a mountain
I’m gonna tear through the sky
Life’s for the taking

Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it’s all inside
Just climb

10 Likes

Its so dystopian because its true - I cant even contemplate it right now.

RIP ROSS

Gates of Valhalla 1987 Detroit

“I am now Immortal I am there”

14 Likes

Οσο μεγαλωνα και αυξανονταν οι προσλαμβανουσες και η φαντασια μου, μπορουσα να εμπλουτισω το πως βιωνα εμπειριες που με ενεπνεαν. Τα τελευταια χρονια οποτε ακουω το σολο του Secret of Steel, παντα φανταζομαι οτι εξελισσεται στο νου μου η απεγνωσμενη ενδοξη τελευταια πτηση προς τον ηλιο ενος αηδονιου, ενος Ικαρου, μιας ελπιδας. Οι τελευταιες νοτες το ξεψυχισμα του.
Φανταστικος Ross.

17 Likes

συγκλονιστικες σκεψεις.

οσο περνουν τα χρονια, η ενηλικιωση μπολιαζει την ελπιδα με την υστερη και πιο αβασταχτα ενδοξη αποχρωση της - την απογνωση

how could children know?

10 Likes

Οπωσδήποτε δυσάρεστη η είδηση της απώλειας του Ross “The Boss”, ενός κιθαρίστα που τα solos του στους Manowar έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στο μνημονικό των fans.
Θυμήθηκα μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη του στο ΜΗ όπου ο συντάκτης τον ρωτάει πως τα κατάφερε να διαπρέψει και στο punk και (ακόμη περισσότερο) στο metal, με τον μακαρίτη να του απαντά ότι ήταν εύκολο, γιατί είχε ξεκινήσει με τα blues! Και συμπλήρωνε ότι αυτό συμβουλεύει και τους νεώτερους κιθαρίστες, διότι αν έχεις “κατακτήσει” τα blues μπορείς να παίξεις οτιδήποτε!

12 Likes

Καλο ταξίδι και καλη ανάπαυση ρε γίγαντα. Ειχες μπλέξει άσχημα με την κωλοαρρωστια.

Δυο απο την κλασικη συνθεση εχουν ηδη φύγει.

Valhalla, the gods await me
Open wide thy gates, embrace me…

Υγεια παιδιά. Τιποτα αλλο.

10 Likes

Α ρε Βoss!!!
Α ρε Boss!!
Κριμα ρε!! Γαμω ολα τα γαμω!!
Για παντα θασαι στις καρδιες μας ρε τιτανα!!

8 Likes

Nobility as music

15 Likes

Ολη μερα ακουω την αγια τριαδα. Αδιανοητες στιγμες μοναδικης εμπνευσης κ ερμηνειας

17 Likes

Ετσι μου ηρθε. Απο το περσινο επος στο Κιελο.

3 Likes

Εβγαλαν απο τα spotify/tidal τα πρωτα album?
Και αφησαν μονο τα remastered? Και λειπουν κιολας.
WTF? :angry: :rage: :angry: :rage: :angry: :rage: :imp: :imp: :imp: