Manowar

Οχι φιλε Ανγκμαρ πρεπει να σ’ αρεσει το Γκοντς Οφ Γουορ! Αλλιως δεν εισαι τρου…

Oχι δεν πιεσαν τους εαυτους να βγαλουν δισκο αλλα αφου εχουν και δικη τους εταιρεια λοιπον και δεν εχουν καμια υποχρεωση στο τι και πως θα το παιξουν οταν βγαλουν δισκο και ο Ανταμς θα ειναι βαμμενος σαν το Βιλε Σκυψε να στον Βαλω θα παιζουν Λοβ μετσαλ εσυ και κατι καγκουρηδες θα πας να τον αγορασεις γιατι απλα θα ειναι Κλανογουορ :smiley:

Hail hail to England!

Αν και τους θεωρώ μέγιστους καραγκιόζηδες έχουν γράψει φοβερά τραγούδια. Ειδικά οι πρώτοι τους δίσκοι είναι φοβεροί. Οι τελευταίοι πάλι…
Sign of the hammer ψήφισα…

Κανείς δεν ακούει Manowar γιαυτα που λενε αλλά επειγη οι δίσκοι τους είναι γαμάτοι . Ακου και τους υπόλοιπους δίσκους φιλε king of angmar γιατι πιστεύω πως θα σου αρέσουν.

όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, νομίζω ότι τους έχει ακούσει ο king of Angmar για να εκφέρει άποψη. Γούστα είναι αυτά :wink:

βασικα ριππερ καλο ειναι να γουσταρουμε μια μπαντα, αλλα οχι να κανουμε και τα στραβα ματια. οσο να ναι, αν ο καλλιτεχνης ειναι ανεντιμος απεναντι στους οπαδους, πιστευω ο οπαδος εχει δικαιωμα να το σχολιασει.

δες τι δηλωσε ο ιδιος ο Eric Adams σχετικα με το φιασκο του '99

Ήθελα να σας ρωτήσω για την τελευταία σας συναυλία στην Ελλάδα στο Rockwave του 1999…
Eric: Δείχνεις τσαντισμένος…

Για να είμαι ειλικρινής…
Eric: Να είσαι ειλικρινής! Θέλω να ακούσω την αλήθεια brother!

Δεν άρεσε σε κανέναν η συναυλία.
Eric: Γιατί;

Ένας φίλος μου μάλιστα μου είπε: «Σταμάτησα να ακούω Manowar μετά τη συναυλία του 1999!»
Eric: Γιατί;

Περίμενε να δει συναυλία και τελικά είδε μόνο 10 τραγούδια να παίζονται live…
Eric: Δεν είμαι σίγουρος, δε θυμάμαι το set list! Μα δε νομίζω να παίζαμε 10…

Εκεί βασικά που παίζατε live (διακόπτει ο Eric καθώς θυμήθηκε το σκηνικό)…
Eric: Ναι… ήταν τα γενέθλιά μου!

Ναι… και οι οπαδοί;
Eric: Hey, είναι τα γενέθλιά μου… (γέλια στην αίθουσα). Όλοι μου λένε “happy birthday” αν θυμάμαι καλά. Έρχομαι στη σκηνή και τότε παίζουν το “happy birthday”…

και καταληγει ετσι:

Eric: Αυτός είναι ο τρόπος των Manowar και πιστεύω ότι οι οπαδοί μας το καταλαβαίνουν αυτό. Αν ο φίλος σου συγχύστηκε, τότε λυπάμαι που συγχύστηκε. Ήταν τα γενέθλια μου και τα γιόρταζα με την καλύτερη οικογένεια με την οποία θα μπορούσα να τα γιορτάσω. Δε μετανιώνω λεπτό από τη συναυλία. Ήταν σπουδαία για μας. Για μένα.

http://www.rocking.gr/article3104.php

εδω ειναι ολοκληρη η συνεντευξη.

Ευκολα το Into Glory…
Ειδικα για τα 2 τελευται tracks

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με αυτό: http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Manowar

Μιλάμε για πολύ γέλιο…

1. Μην μου κοβεις χρονια. Και ηταν οντως καλη για την ηλικια μου. Κριμα που οσο μεγαλωνω θα αρχισω να χανω το χιουμορ μου :frowning:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πώς γίνεται και είναι τόσο ασταθές το προιόν τους.

Αφ ενός γράφουν στιχάρες του τύπου “I taste the serpent’s poison on the lips of the one I love” (ειλικρινά πιστεύω πως είναι φιλολογικά τέλεια γραμμένος) Κι από την άλλη γράφουν “And if we all were not brothers of metal, would we fall? No!” Που αν το σκεφτείς τί σημαίνει… Δεν βγάζει καν νόημα. Άσε το φιλολογικό κενό.

Από τη μια γράφουν πυκνό περιεχόμενο (στο Sign Of The Hammer, ας πούμε) και από τη άλλη γεμίζουν δίσκους με ανούσια (και καλά) ατμοσφαιρικά μιάσματα παιγμένα με ό,τι εφέ έχει το αρμόνιο, που αν δεν θες να πεις ότι είναι απλά filler, είναι χρήσιμα μόνο για να κάνεις ατμόσφαιρα όταν παίζεις AD&D.

Άσε το «Would you die for metal?»

Εεεεε… να το σκεφτώ… Περίμενε μην φύγεις, μπορεί να με πείσεις.

ΜΟυ πηρε 2 ώρες να το διαβάσω απο την αρχή διοτι δεν είχα δει αυτο το thread και κατεληξα οτι το 90% των ατομων που ποσταρουν ειναι εντελως άσχετοι με το θεμα Manowar .

Gigatron , freedomfrock και Maiden1979 Πιστεύω πως δεν έπρεπε να χάσετε καθόλου το χρόνο σας για να ποσταρετε ωστε να καταλάβουν διαφοροι ανιδεοι τυπου General_Aetius τη συμμένει μουσική και προσφορά στο Heavy metal . Το να μην παραδέχεσε τη μουσικη και τα τραγουδια των πρωτον 6 δίσκων δεν ειναι διαφοραγουστου στη μουσικη , αλλά διαφορα νοημοσυνης (UFO με όλη τη συμασία της λέξης) . Οσο για τους στοιχους … τι να πω ?!! οτι έχετε ακούσει μόνο το pleasure slave και kings of metal ?? (το ομόνιμο τραγουδη και οχι όλο το δίσκο) αλλά πιστεύω πως ούτε και αυτά τα έχετε ακούσει .

:thumbup:
πεστα ρε φιλε…

απαισιοι!!δεν τους μπορω!!!μου προκαλουν πονοκεφαλο!!

Μου θυμίζεις τη μανα μου που μου λεει συνεχως αυτα που γράφεις πιο πανω .
Μανα γραφτικες στο rocking.gr για να με πίσεις να μην ακουω τους διαβόλους ???

To Βridge of Death είναι οτι πιο σατανικο έχει γραφτεί στην ιστορία του Heavy Metal…

#-o :lol:

[-X Εγώ πάντως δεν τους πάω καθόλου[-X . Απ’την άλλη ξέρω παιδιά που είναι φανατικοί:(

To Bridge Of Death ειναι υμνος!!!

Παλι καλα που το ακουσαμε απο τον Ροσσ τον Αφεντη…

Συγγνωμη…δεν ξερω τι επαθα. Για καποια στιγμη ξεχασα οτι ειμαι τρου. :frowning:

Παμε ολοι μαζι

Other Bands Play…MANOWAR Kill!! :metal:

:razz:

H xειροτερη