Νομίζω πως ουτε βρακάκια 3/4 αφορά . Εσυ έχεις άλλη γνώμη βέβαια οποτε γιαυτο και …
και για αυτό το ποστάρουμε μία φορά. Όχι 20 όπως εσύ. Το επομενο οφ τόπικ σχόλιο, έχει διαγραφτεί…
Ωρέ Karvou, σε topic των Manowar είμαστε… Οι οποίοι εξ ορισμού δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Οπότε γιατί να έχουν τα posts εδώ;
Οι Manowar ειναι απλα μια απο τις μεγαλες σελιδες του μεταλ…
τωρα,το να λες οτι δε σου αρεσει το hail to engald πχ η το sign of the hammer επειδη το Image τους ειναι διαφορετικο…μαλλον εχεις προβλημα!!!
οταν ο Quorthon εβγαινε στα δαση με σπαθια και γουνινα σωβρακα γιατι κανεις δεν ειπε τπτ??γιατι δεν ειπε κανενας οτι το hammerheart ειναι μαπα λογω image του quorthon?(αμα το ακουσω κι αυτο παει…)
οι manowar ειναι love it/hate it…η θα εισαι πιστος οπαδος και δε θα θαβεις ολη την ωρα (αμα ειναι μαπα το gods of war,το st anger τι ειναι μετα ρε παιδια???τουλαχιστον το gods of war ειχε και ενα sleipnir μεσα…το αλλο τι ειχε?)
η απλα θα το παιζεις ανωτερος και ‘καλα’ ψαγμενος(γιατι ολο κατι τετοιοι ειναι,ξερουν αυτοι)και θα θαβεις οτιδηποτε υπερασπιζεται φανατικα αυτο που κανει…(“ελα μωρε τωρα,αυτους που φορανε τα γουνινα?πολυ αντρες…ακου λιγο nevermore!!!..”)ταδε εφη γνωστος…----μολις οι nevermore πετυχουν το 1% απ οσα πετυχαν οι manowar τοτε τα λεμε…
ρε παιδια,επειδη δε τους γουσταρω τους manowar,πειτε μου το καλυτερο τραγουδι τους,που θα με πορωσει και θα γινω die-hard fan,εκτος αμα δεν υπαρχει…
Θεωρω τους Nevermore μεγαλυτερη μπαντα απο τους Manowar… Αν και η συγκριση ειναι ατυχης…
Ειναι αν σου αρεσει το στυλ…
Θα σου προτεινα το Bridge Of Death, το πτωτο που μου ηρθε στο μυαλο…
Τσεκαρε μετα Dark Avenger, Heart Of Steel και γενικα τους 6 πρωτους δισκους τους…
Τι love it/hate it μωρε? Η οπαδος των Manowar η εχθρος? Σοβαροι να ειμαστε…
Οι Manowar, οπως και πολλες αλλες μπαντες, εχουν φανατικους οπαδους, εχουν αυτους που απλα τους αρεσουν, υπαρχουν αυτοι που γουσταρουν μεχρι το Kings, αυτοι που τους ειναι αδιαφοροι κι αυτοι που τους κοροϊδευουν. Απλα και οι φανατικοι και αυτοι που τους απαξιωνουν μπαινουν στο τριπακι του true/false που οι ιδιοι οι Manowar εχουν δημιουργησει…
Επισης τι παραπανω εχουν “πετυχει” οι Manowar απο τους Nevermore? Και οι δυο μπαντες εχουν δημιουργησει δισκους με εξαιρετικη μουσικη που ειναι και το νοημα, δεν υπαρχει λογος να συγκρινεις.
Σε όλη μου την εφηβεία τους μισούσα…αλλά επειδή ως γνωστόν ό,τι κοροιδεύεις το λούζεσαι, κάπου στα 24 έπαθα αποκάλυψη και τώρα τρελαίνομαι για πάρτυ τους…Τους ακούω το πρωί και πάω στη δουλειά φτιαγμένη…Τους έχω δει μερικές φορές live και κάθε φορά ήταν χάλια…that doesn’t make me like them any less…Απλώς οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να στηρίκουν τις δισκάρες τους σε live εμφανίσεις…
Άκου το τελευταίο του Πετρέλη.
Σοβαρά όμως.
Καλησπερα corpsette,
σχετικα με τα λαιβ των manowar…ειχες παει τον απριλη?αν ναι,δε νομιζω να ειχες παραπονο απο θεμα αποδοσης και επιλογης κομματιων…
Οκ,θα το λαβω υποψην μου
βρε δε πατε να @#!@$@! λεω εγω
Οι Nevermore εχουν διαφορετική γνωμη .
Μετραει η γνωμη της καθε μπαντας?
Απλα ειναι χαμηλων τονων γιατι δε θα ηταν φρονιμο να βγαλουν στικερ στα cd τους που να λεει οτι ειναι η καλυτερη μεταλ μπαντα ολων των εποχων.
Αν ειχαν κατι τετοιο τωρα δε θα θαβαμε μονο τους Manowar αλλα και τους Nevermore
Ε , σοβαρα ας πει κάποιος που τοχει δει αυτο .
Παντος γενικα τωρα οι nevermore μου αρεσαν πιο πολύ σαν sanctuary (οχι πως σαν nevermore δεν ειναι καλοι) διοτι επαιζαν κατι που ηταν πιο ατμοσφαιρικο . Ακους το into the mirrow black και σου δημιουργουντε συναισθηματα που οι paradise lost θα κοβανε τα πουλια τους για να βγαλουν .
Η πλέον θετική.Αυτά που λέγανε το 1984 off the record για γκόμενες κτλ τα λένε και τώρα.Οι υπόλοιποι δήθεν αυθεντικοί που το γυρίσανε σε grunge ή σε pop που είναι τώρα αλήθεια?
For heavy metal we will die!!!
Tι εχει το ποπ? :-k :-k
Aναλόγως ποιο ποπ εννοείς…το ποπ κορν το ποπ και ροκ η ποπ μουσική η ποπ ένδυση η Ποπ 84 πρωην Γιουγκοπλάστικα
H αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάει και ως εκ τούτου δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη…
E λογικο.Οταν εχεις παει ηδη σε 2 που ειναι σκατα ποιος ο λογος να πας σε τριτο?
well said…και σόρρυ για το αγγλικό…