Manowar

Κορπσετ να παιρνεις σοβαρα αυτα που λενε σοβαροι γιουζερς και οχι αυτα που λεω εγω ε :wink:

μια χαρα σας χωνει η ποπ

Aναλόγως τι εννοείς.Αν εννοεέις Michael Jackson κτλ δεν νομίζω.Αν εννοεέις Bonnie Tyler ,Maggie Reilly κτλ παλεύεται κάπως.

γιατι τι εχει ο jackson? Λιγο respect

Nαι αυτο σε πειραξε και οχι οτι η Bonnie Tyler ειναι ποπ :lol: :lol: :lol:
Μιλαμε για την καλυτερη ροκ γυναικεια φωνη που βγηκε ποτε
Τωρα αν καποιοι ειναι κολλημενοι και μεταλλοπατερες το προσπερναμε

Το καλύτερη ροκ γυναικεία φωνή το προσπερνάω γιατί υπάρχουν πάμπολλες γυναικείες ροκ φωνές που είναι καλύτερες από την Bonnie ενδεικτικά παρασδείγματα η Chrissy Steele και η Robin Beck.

Στα 80ς αγαπητέ “ξερόλα” ΄και ακόμα και τώρα όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει οτι η Tyler είναι pop ακόμα και η ίδια δεν νομίζω να χαρακτήρισε ποτέ rock τη μουσική της(άσχετα αν είναι). Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μεταλλοπατέρας και κολλημένος αν και σε ευχαριστώ που με λες έτσι γιατί από το να ακούω Isis ας πούμε ή Nightwish πρoτιμώ Manowar.

όσο για το τι έχει ο Michael Jackson τι δεν έχει είναι το θέμα…απερίγραπτος χάλιας, τραγουδάκια για γέλια που πλέον ούτε οι γκόμενες του σκυλάδικου δεν ψαρώνουν με αυτά και αν φτάσουμε στο σημείο να επαινούμε και τη λούγκρα ε ας το ρίξουμε στην Κοκκίνου και αυτή καλή κίνηση έχει.

Οι Rhapsody υποστηριζουν οτι παιζουν Hollywood μεταλ!!!
Παιζουν?Εμενα το μονο που μου ακουγεται ειναι οτι παιζουν το πουλακι τους
Μη συνηθιζουμε απο την Ελλαδιτσα που οτι δηλωνουμε ειμαστε :wink:

Να μην επαινουμε δηλαδη ουτε Μερκιουρι ουτε Χαλφορντ επειδη ηταν και ειναι λουγκρες?
Οσο για το τι εχει κανει ο Τζακσον στην καριερα του (δεν ειμαι φαν απλα μεγαλωσα οπως και πολλοι με αυτον) τον ξερει ολος ο κοσμος ε

θα θελαν πολυ οι μανογουορ φιλε να μπορουν γραψουν κομματια σαν του θεου michael οπως το beat it, αυτα τα κομματια αφησαν ιστορια αλλα ετσι ειναι οσα δεν φτανει η αλεπου

Η στο Live album του 97 η του 99.
Ο καινουργιος σε 2 τοπικ κατηγορει τους αλλους οτι ειναι ξερολας ενω στην πραγματικοτητα,
αυτος εχει το υφος αυτο.[-X

άκυρο τελείως το παράδεγμα σου για τους Rhapsody.Μα τελείως άκυρο.Νομίζω ότι και εγω είπα οτι η Bonnie παίζει ροκ.

Άκυρη η συγκριση σου επίσης για τον Jackson σε σύγκριση με τους 2 θεούς.Θες να το πιάσουμε φωνητικά?Άστο…από σκηνική παρουσία?Τα τραγούδια που έχουν γράψει οι 2 προαναφερθέντες σε σύγκρση με τον παιδεραστή?άστο…Εκτός αν ξαφνικά σκηνική παρουσία θεωρείς το τσιφτετέλι οπότε η Shakira εκμηδενίζει τη λούγκρα σου…

Nταξ ξερουμε.Οτι ακους εσυ ειναι το σωστο και οτιδηποτε αλλο για τον μπουτσο.
Μαζι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :wink:

υ.γ μιλησες για λουγκρα και σου μιλησα για αλλες 2 λουγκρες οποτε η συγκριση στεκει.Δεν συγκρινα ταλεντο,φωνητικες ικανοτητες ή σκηνικη παρουσια

Koίταξε τώρα τι γίνεται…άσε το Into Glory Ride γιατί μάλλον είναι πολύ επικό για τα αυτάκια σου…ολόκληρο το Hail to England όπως και το Sign of the Hammer o Jackson 100 ζωές να ζήσει δεν θα τα γράψει όσους Desmond Child και αν πληρώσει…λοιπόν για να μη στο πάω παραπέρα και σου πω για Mountains, Βridge of Death, Guyana κτλ και χαθεί η μπάλα…γιατί εκεί ξέρεις ακούμε μουσική δεν κουνάμε τον κώλο μας…

Μου αναφέρεις το Beat it…αλήθεια δεν είναι εκείνο το κομματάκι που συμμετέχει ο VAn Halen?δλδ το πιο ροκ κομμάτι του ο Θεός να το κάνει…γιατί αλήθεια δεν μου αναφέρεις κάτι History κάτι Moonwalker (έτσι δεν τα λένε ή κάνω λάθος) που τα βλεπαμε στο MTV κάποτε και ρίχναμε το γέλιο της αρκούδας?άσε μεγάλε…καλή η προσπάθεια να το παίξεις ανοιχτόμυαλος αλλά η ανοιχτομυαλιά έχει και τα όρια της…αν για να το παίξω ανοιχτόμυαλος πρεπει να βρίσω τους Manowar ή δεν πρέπει να δηλώνω μεταλλάς sorry φίλε εγώ μεταλλάς είμαι ακούω και aor και blues και fusion και jazz υπάρχουν πολλές μουσικές εκεί έξω για να ακούσω που δεν χρειάζονται να είναι εκφυλισμένες και ξεκωλιάρικες όπως ο Jackson…και δεν χρειάζεται να δηλώσω ανοιχτομυαλος όπως εσύ ούτε για να βρω γκόμενα και να νιώσω απενεχοποιημένος από τον όρο metal…

Πέτα το φανατισμό σου πλάγιο out κοιτάξου στον καθρέφτη να δεις τι μαλακία πέταξες και τα ξαναλέμε.

Deathster οι Manowar για μένα και για πολλούς είναι μέσα στις καλύτερες metal Μπάντες αδιαμφησβήτητα και μαγκιά τους και αν κολλάνε αυτοκόλλητα να το υπενθυμίζουν που και που σε οπαδούς Nightwish και Nevermore sorry ε.

O Jackson είναι μόνο λούγκρα οι άλλοι 2 είχαν και μουσικά χαρίσματα τεράστια.

Δεύτερον δεν με πειράζει να ακούς και Τσιτσάνη αλλά όχι να μειώνεις κάτι που δεν μπορείς να φτάσεις για να αναδείξεις τη δικιά σου μαλακια.εκεί είναι η ένστασή μου.

Νταξ τιγκα κομπλεξικαρα.Οτι ναναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε να σου πω.Θα σταματησω να κραζω και να μειωνω τους ΧΙΜ γιατι δε μπορω να τους φτασω :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Γεια σου ρε μεταλλοπατερα!!!

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είσαι στο κατάλληλο forum! :-k

Από την άλλη έχεις δηλώσει ότι δεν είσαι μεταλλάς, οπότε ότι και να πεις για τους Manowar, δεν έχει και πολυ σημασία για μένα!
Οπότε όλα ΟΚ! :smiley:

Γενικεύω!

Σε αυτό το thread έχω ακούσει τα απίστευτα!
Ο τίτλος του topic φυσικά είναι ποιά η γνώμη σας για αυτούς, οπότε όλα είναι επιτρεπτά! :wink:

Όμως από αυτά που λέγονται, πολύ ελάχιστα είναι αυτά που έχουν σημασία και μπορεί να πάρει κάποιος στα σοβαρά!
Έχουν πει την γνώμη τους άτομα που το πιο heavy που έχουν ακούσει είναι rock, άτομα που ακούνε κυρίως jazz, άτομα που θεωρούν ότι οι Muse και οι Tool είναι συγκροτηματάρες, άτομα που ακούνε κυρίως ακραίο ήχο, άτομα που ακούνε alternative / hardcore, άτομα που με την έκφραση “αγνό, επικό heavy metal” γελάνε κ.τ.λ… #-o

Μπράβο σε όλους τους, αλλά προσωπικά (όχι ότι έχει σημασία η άποψη ενός, αλλά λέμε τώρα!) δεν τους λαμβάνω καθόλου υπόψιν μου! [-X
Τους ακούω όπως ακούμε όλοι μας ένα σκυλά να λέει “τί είναι τα σατανιστικά που ακούτε…” και εμείς γελάμε, γιατί ξέρουμε ότι ο τύπος δεν είναι στο trip ώστε να μπορεί να πιάσει τί τρέχει… :wink:

Από οπαδούς των Manilla Road, των Omen, των Heavy Load, τoυ heavy metal και power γενικότερα, άτομα που γουστάρουν τα κλασσικά metal συγκροτήματα κ.τ.λ. μπορώ να ακούσω οποιάδηποτε γνώμη και όταν θα κράξουν δεν θα το κάνουν επειδή έχουν complex ή έχουν άχτι τους Manowar, αλλά επειδή τους έχουν ψάξει και έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα!

Όλοι οι άλλοι, μπορούν να συνεχίσουν να λένε αυτά που λένε και να αισθάνονται τυχεροί που έχω ως αρχή να μην μπάινω σε thread με groups που δεν μου αρέσουν… :-#

Καταλαβαίνω κάποιους που γούσταραν παλιότερα Μanowar και τώρα όχι…
Με αυτούς δεν υπάρχει κανένα θέμα!
Το “πρόβλημα” είναι στους άλλους, που η σχέση τους με τους Manowar είναι στο τί έχουν ακούσει να λένε άλλοι για αυτούς, αντί να ακούσουν προσεκτικά οι ίδιοι και να πουν τη γνώμη τους… :wink:

Για το ποσο ευκολο ειναι να γινεις καραγκιοζης σαν τους Χανογουορ σε παραπεμπω σε αυτο το λινκ

http://www.giagos.com/mambo/

Ειδες που τελικα δεν ειναι τοσο δυσκολο? :wink: :wink: :wink:

Μητσο συμφωνφ σε αυτα που λες:

• Γιατι αυτο γινεται μονο με την συγκεκριμενη μπαντα?Μηπως το εχει προκαλεσει η ιδια?

• Γιατι αρπαζονται τοσο οι οπαδοι τους?Δεν εχει τρελο γελιο να τους πειραζεις?Απορρω αν οι Πανοκατογουορ κολλανε ενσημα σε διαφορους τυχαρπαστους για να αντιδρουν ετσι σαν τσουτσεκια.Νταξ εβρισα τους μπιξε τους δειξε.Και???

Ως ένα βαθμό έχει μερίδιο ευθύνης!
Αλλά από ένα σημείο και μετά, οι περισσότεροι που θάβουν δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την μουσική τους, αλλά λένε έτσι για να λένε!
Έχει γίνει της μόδας να θάβει κάποιος τους Manowar…

Δεν πιστεύω ότι ισχύει μόνο για τους οπαδούς των Manowar!
Κάθε οπαδός μεγάλης metal μπάντας (Maiden, Μetallica, Priest, Manowar, Helloween, Motorhead κ.τ.λ.) αν ακούσει να θάβουν τη μουσική των παραπάνω groups, φυσικό είναι να σκυλιάσει!

Γιατί ίσως δεν μπορεί να καταλάβει πώς ένα group με τόσο καλή μουσική μπορεί να το θάβει κάποιος…
Είναι τουλάχιστον άδικο να θάβεται ωραία μουσική επειδή, οι δηλώσεις ή συμπεριφορά του ενός group μπορεί να είναι προκλητική ή ξέρω και εγώ τί…

Το ωραια μουσικη ειναι σχετικο και το ξερεις.Ειναι καθαρα θεμα γουστου.
Απλα σκεψου να μπαιναν εδω δεκα ατομα και να λεγανε ποσο γαματοι ειναι οι Μανογουορ.Ωραια.Και?
Χεστηκε η φατμε στο γενι τσαμι.
Αν δεν υπαρχει ο αντιλογος δεν εχει νοημα να γραφουμε σε φορουμ.
Οπως επισης και αν δεν υπαρχει αντιδραση απο κολλημενους μεταλλοπατερες δεν εχει νοημα το κραξιμο ε?
Αφου το σηκωνουν το δουλεμα και ψαρωνουν θα το εχουν (τουλαχιστον απο εμενα)

Κομπλεξικός είσαι μάστορα και όσον αφορά τους HIM δεν χρειάζεται να ασχοληθώ καν με κάτι που απλώς δεν υπάρχει…αλλά αλήθεια αφού εσύ είσαι τόσο ανώτερος γιατί ασχολείσαι με τους Θεούς Manowar?Να σου πω εγώ γιατί?γιατί απλούστατα τα groupakia που ακούς θα ήθελαν πολύ να γράψουν ένα March for Revenge έστω αλλά δεν…

τωρα αν το εχουν προκαλέσει και αυτοί?ε ναι φυσικά όταν βγαίνουν και κράζουν τα διάφορα gothic/emo/ατμοσφαιρικά groupakia που καπηλεύονται τον όρο metal γιατί ξέρουν ότι μόνο στον ακραίο χώρο μπορούν να πουλήσουν λίγα cd ε είναι λόγικό εσύ ο δήθεν ανοιχτόμυαλος να παρεξηγείσαι όταν κάποιος σου υπενθυμίζιε μονίμως τη μετριότητα σου.

Σε γράφω εκεί που ξέρεις λοιπόν Tolkki και αφού γέλασα αρκετά πάω τώρα να ανοίξω το πακέτο που μόλις μου έστειλε ο DE Maio με τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια αφού ήμουνα καλός δικηγόρος τους και σήμερα…ουφ…άλλη μία δύσκολη μέρα τελείωσε…

και που σαι Tolkki…περαστικά ε…