Καπηλευονται τον ορο μεταλ.Ωραια ανοιχτομυαλη ατακα μου αρεσει.Οτι δε μου αρεσει δεν ειναι μεταλ.
Κατα β δε παρεξηγουμαι γενικως ποσο μαλον με εναν μεταλλα
Γραψε εκει που ξερω κατω απο το γουνακι σου.
Δε κανει τπτ να σαι καλα
Καπηλευονται τον ορο μεταλ.Ωραια ανοιχτομυαλη ατακα μου αρεσει.Οτι δε μου αρεσει δεν ειναι μεταλ.
Κατα β δε παρεξηγουμαι γενικως ποσο μαλον με εναν μεταλλα
Γραψε εκει που ξερω κατω απο το γουνακι σου.
Δε κανει τπτ να σαι καλα
@Whitecross:
Συμφωνούμε σε πολλά μουσικά θέματα, από ότι μπόρεσα να καταλάβω από τα λίγα posts σου…
Αλλά, φιλικά στο λέω, κάνεις ένα λάθος!
Μπήκες πολύ φουριόζος στο forum (κλασσικό λάθος όλων μας σχεδόν! :roll: ) και άρχισες να τα χώνεις σε άτομα που δεν ξέρεις!
Φιλική συμβουλή:
Μείνε χαλαρός λίγο καιρό (και ας σου σπάνε τα νεύρα κάποια posts που διαφωνείς κάθετα! :lol: ), δες λίγο τί παίζει εδώ, τον τρόπο γραφής όλων μας, την νοοτροπία, ποιός κάνει συνήθως πλάκες, ποιός κοροϊδεύει, ποιός ξέρει πράγματα, ποιός όχι, γενικά τσέκαρε λίγο τα άτομα που γράφουν και θα δεις ότι μετά από λίγο καιρό θα ξέρεις που αξίζει να “επιτεθείς” ή όχι!
Σαν ψυχολόγος ακούστηκα εδώ… :lol:
[SIZE=“1”]Και κάτι που δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση! :-k
Πολλοί από εδώ μέσα που είχαν “πλακωθεί” στις αρχές, μετά από καιρό τελικά φτάσαν στο σημείο να συμφωνούν και υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον σε διάφορα topics και ας εξακολουθούν να έχουν πολύ διαφορετικές μουσικές απόψεις! [/SIZE] :yes:
ναι ρε σε γράφω 10 km κατω απο την λευκη πυραμιδα ανατολικα της ερημου Taklamakan…δλδ εκεέι στην έρημο Taklamakan πως σας φωνάζουν Tακλαμαλάκες?
Όπως είπα παραπάνω λοιπόν Τακλαμαλάκα μιας και εγώ έχω γουνάκι και οι Manowar κατ εσένα είναι φλώροι και μένα μου αρέσουν αρκετες μουσικές και αρκετοί καλλιτέχνες εκτός metal αν είδες παραπάνω αλλά δεν θα μειώσω σε καμία περίπτωση κάτι για να προβάλλω αυτό που μου αρέσει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο…όπως συμβαίνει με εσένα προφανώς που τη μία “ανακαλύπτεις” τον Jackson μετά Ministry ξέρω γω μετά τίποτα Coil Swans :lol: :lol: και διάφορες παπαριές γενικώς.
Περαστικά κύριε άσχετε και καλή ζωή.
Σταματάω λοιπόν να ασχολούμαι με Τακλαμαλάκες. Δεν έχει πλάκα ούτως ή άλλως ούτε να γελάσεις δεν μπορείς θλίψη.
Whitecross κερδιζεις ανετα τον τιτλο του πιο γραφικου εδω μεσα…
προτείνω αυτό να μπει στις οδηγίες του φόρουμ
Kαλα τα λες.Ομορφα.Τουλαχιστον εγω δε δηλωνω μεταλλας γιατι ΔΕΝ ειμαι μεταλλας.
Σορρυ κιολας αλλα μπαντα που σκαει με μπειμπι οιλ και γουνες και σπαθια για εμενα ειναι οτι πιο γραφικο μπορει να υπαρξει.
Τελος με εβρισες.Δεν θες να ανμοιξω το στομα μου διοτι δε ξες τι βοθρος ειμαι Η μαλακια ειναι οτι πισω απο ενα πισι ετσι ειμαστε ολοι.
Αλλα τι να κανουμε.Η μαμα σου σε εμαθε οταν καποιος δεν εχει ιδια αποψη με εσενα να αντιδρας σαν τσουτσεκι.
Τουλαχιστον εχει πραγματικα πολυ γελιο γιατι εχετε αρχισει να μπαινετε πολυ Μανογουοραδες ο ενας μετα τον αλλον για να εχουμε καποιον να γελασουμε (ε ναι βαρεθηκα να κραζω τους ΧΙΜ)
Και δε μιλαω για ολους τους Μανογουοραδες.Μιλαω για αυτους σαν τον μεσιε παραπανω
Whitecross συμφωνουμε στα παντα . Μη βγαινεις εκτος εαυτου (που δεν νομιζω να βγαινεις δλδ) πολυ απλα επειδη αυτοι που βριζουν τους Manowar πολυ απλα δεν εχουν ακουσει τη μουσικη τους . Κοβω το πουτσο μου οτι δεν εχουν ακουσει . Και δεν μιλαω για εκεινους που δεν τους αρεσε το gods of war αλλα για εκεινους που γενικα δεν τους αρεσει ουτε ενα κομματι Manowar . Οσους ξερω και εχω γνωρισει κανεις μεχρι σημερα δεν μουχει πει οτι οι Manowar δεν εχουν ωραια τραγουδια . Πολυ απλα δεν γινετε . Και τη δεν εχω δει σε αυτο το θρεαντ . Οτι οι τα lyrics των Manowar ειναι γτπ , οτι ολα τα τραγουδια ειναι ιδια οτι βγαζουν δισκο επειδη τους υποχρεωνει η δισκογραφικη εταιρια και χιλια δυο αλλα .
Απλα αν καποιος δεν βρισει τους Manowar δεν ειναι true και δεν τον σεβοντε οι αλλοι . Εαν πεις οτι σου αρεσουν , απλα δεν εχεις καθολου γουστο στη μουσικη . Εαν τους υπερασπίζεσε και την “λες” σε καποιος που πετανε τη μαλακια τους … τοτε μαλλον πληρωνεσε απο τους Manowar ή το κανεις για να δείξεις οτι εισαι true η επειδη σου εχουν κανει πληση εγκεφαλου(ασε που μπορει να σου που οτι δεν εχεις καθολου) .
Σε παρακαλω πολυ . Ο τιτλος αυτος ειναι δικος μου και το ξερεις
@ Whitecross : Ξεχασα να γραψω οτι θα σε πουν γραφικο . Ειναι ενα απο τα οποια στανταρ θα κανουν. Σορρυ που το ξεχασα
Κατ’αρχας να σου πω οτι εισαι ηδη ευνουχος
Κατα δευτερον η συγκεκριμενη μπαντα εχει αρκετα αξιολογα κομματια (κατα εμενα ε )πολυ λιγα που τα ακους και σου σηκωνεται η τριχα και απειρα αδιαφορα.
Ο Ερικ Ανταμς ειναι απο τις καλυτερες φωνες (αν οχι η καλυτερη) κατα το power/heavy γουστο μου
Αλλα οπως και να το κανουμε ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι καργκιοζηδες και γελοιοι.
1.Μήπως θες αγοράκι μου να δούμε ποιος ξεκίνησε ΠΡΩΤΟς να ειρωνεύεται ποιον?ποιος εργολαβικά υπερασπίστηκε πρώτος τον Michael Jackson λες και του θιξαμε τον πατέρα?ΠΟΙΟΣ που προτείνει να μπουνε οδηγίες στο forum κάποιες απόψεις χρηστών με ειρωνεύτηκε στο άλλο τhread με τους Kreator eπειδή είπα στα ίσα την άποψη μου για τους 90ς δίσκους τους?
Αν λοιπόν παλιακράκο ψάχνεις να βρεις κάτι για να ασχολείσαι
γιατι δεν έχεις τι να κάνεις στη μίζερη ζωούλα σου και πως θα αυξήσεις τα ποστς σου εγώ δε θα σου κάνω τη χάρη…και σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό τσουτσέκι…
Και κάτι τελευταίο γιατί αρκετά…Manowaras δεν είμαι αλλά δώσανε πολλά στο heavy metal είτε το θέλεις είτε όχι…και μένα μου προκαλούν γέλιο οι Nightwish οι Mastodon και κάτι τέτοια group αλλά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι πόσο μάλλον τον παιδεραστή ανύπαρκτο Michael Jackson…και για να τελειώνω διά παντώς μαζί σου πριν όταν είπα τον πάιδεραστή σου λούγκρα παρεξηγήθηκες και με προκαλούσες να μιλήσουμε για μουσική…τώρα εσύ τι κάνεις?δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τους Manowar επείδη αλείφονται με baby oil?Τι λες ρε παιδί μου?ήσουν στα παρασκήνια και το ξέρεις?Μήπως είσαι από αυτούς που ήταν και στο Αγκάθι το 94 που βροντοφωνάζουν ότι οι Manowar παίζουνε playback χωρίς φυσικά να είναι εκεί?Τελικά για τη μουσική τους κυριε αντι-μεταλλά έχετε να μας πείτε κάτι?
Ηθικό δίδαγμα:Πριν κρίνεις τον άλλο κούνα λίγο το κεφαλάκι σου πέρα-δώθε να κατασταλάξουν οι απόψεις σου και μην πέφτεις στη λούμπα να κάνεις αυτά για τα οποία κατηγορείς τους άλλους.Και μουσικά οι Μanowar ακόμα γαμάνε.ΚΑΛΗ ΖΩΗ.
Νταξ εχεις σοβαρο προβλημα.
Δεν υπερασπιστικα τον Τζαξον.Ζμπουτσαμ βασικα.Βρισε και την αγαπημενη μου μπαντα.Πραγματικα στα παπαρια μου.Οτι ακουω το ακουω επειδη το κανω κεφι εγω και στα παπαρια μου η γνωμη σου και η γνωμη του καθενος.Απλα σου εδωσα να καταλαβεις οτι οπως εσυ κραζεις αυτον διοτι τον θεωρεις οτι τον θεωρεις ετσι κραζω κι εγω τους Μανογουορ για τους ιδιους λογους.
Αμφοτεροι εχουν προσφερει στην μουσικη και κανεις δε μπορει να το αμφισβητησει αυτο.Ειτε σου αρεσει και μου αρεσει ο Τζαξον ειτε οχι.
Οσο για το θρεντ των Κριειτορ δε σε ειρωνευτηκα εγω οποτε ειναι σα να μην το διαβασα
Το οτι σου προκαλουν γελιο οι Ναιτγουις και οι Μαστοντον ειναι σεβαστο.Αλλωστε αυτος ειναι ο ορισμος του προσωπικου γουστου Φαντασου ολοι να ακουγαμε ακριβως τα ιδια πραγματα
Μουσικα οι Μανογουορ γαμανε για εσενα.
Αντικειμενικοτητα στη μουσικη φιλε δεν υπαρχει.Ολα ειναι θεμα γουστου.
Μπορεις να πεισεις καποιον με κλασικη παιδεια οτι οι Μανογουορ γαμανε?Οχι!!!
Αυτο δηλαδη θα εχει σαν αποτελεσμα να μην ξερει απο μουσικη?
κοζ αδερ μπαντζ πλει Μανογορ κιλ.:lol:
Παρε τα ναρκωτικα σου τωρα
Για μένα λοιπόν ο Michael Jackson δεν έχει προσφέρει τίποτα στη μουσική ή τουλάχιστον έχει προσφέρει όσα έχουν προσφέρει τα διάφορα νυμφίδια τύπου Shakira και Spears που προωθεί η κάθε πολυεθνική δλδ πάλι τίποτα.
Εσύ ειρωνεύεσαι το group για την εμφανισή τους ή και εγω δεν ξέρω για τι άλλο ενώ δεν έχεις να πεις τίπτοα για τη μουσική τους.Επίσης αν δεν το καταλαβες βρίσκεσαι σε ένα forum που λέγεται rocking οποτε οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να γουστάρει το group το οποίο ειρωνεύεσαι είναι σαφώς μεγαλύτερες από το να βρεις κάποιον να γουστάρει pop αηδίες οπότε αν δεν το κατάλαβες προκαλείς και άλλους user με τα λεγόμενα σου όχι μόνο εμένα.
Τέλος μιας και είσαι ανοιχτόμυαλος και εμείς οι γραφικοί θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι ακριβώς πρόσφερε στη μουσική ο Michael Jackson.Eλπίζω τέλος να καταλαβαίνεις τις διαφορές που σου επισήμανα…έχει διαφορά κάτι να είναι αντικειμενικά για τον πούτσο όπως ο Jackson και εσύ να λες για Manowar που όπως λες σου αρέσουν και κάποια κομμάτια τους.Υπάρχουν ξέρεις πράγματα που κάνουν μπαμ από μακριά που δεν είναι θέμα γούστου…ή ξέρεις ή δεν ξέρεις…και δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να καταλάβεις ότι κάποιος είναι ανύπαρκτος…
H Shakira τα σπαει. Επισης το Gimme More ειναι κομματαρα. Αυτα.
Κοίταξε σύμφωνα με σένα και οι grungo-Pearl Jam τα σπάνε.:lol: τα νεύρα των ακροατών για μένα.
Τώρα σαν γυναίκα και η Αγγελική Ηλιάδη είναι κουκλάρα να αρχίσουμε να την ακούμε δλδ.
Εχμ,χωρίς να γουστάρω τα κομμάτια του,για τη ποπ μουσική έχει προσφέρει πάρα πολλά και έχει επηρεάσει μουσικούς.Δλδ,οκ,ο καθένας έχει τα γούστα του,αλλά μην μηδενίζουμε τα πάντα.Το ότι τον αποκαλούσανε βασιλιά της ποπ δεν είναι τυχαίο.
Και όχι,στη μουσική ειδικά που είναι μάλλον η πιό ελεύθερη δημιουργικά από τις άλλες τέχνες,το αξιόλογο και το μή αξιόλογο είναι θέμα γούστου.
Mπορεις να μου εξηγησεις γιατι αντικειμενικα ειναι ο Jackson για τον πουτσο(οπως λες) και οι manowar δεν ειναι?
κοιτα, αν δεις ποσοι ξερουν τον jackson και ποσοι τους manowar φτανει, ετσι κι αλλιως ποιοι ειναι πουστηδες το ξερουμε πολυ καλα
ας το συνεχισουμε εδω παρακαλω