Manowar

Η Britney γ@μ@ει, και οχι μονο σαν εμφανιση:wink:

Γι’αυτο λιγα τα λογακια σου για την κυρια, εφ’οσον δεν εχεις ασχοληθει καν με τη μουσικη της…

Η αληθεια ειναι οτι δεν φορανε γουνινα στριγκακια…

Καλα χαλαρωσε κι εσυ :lol:

Εμενα μονο κατι χιτακια οπως toxic μου αρεσουν επειδη μου θυμιζουν τα παιδικα παρτυ που πηγαινα :stuck_out_tongue:

Φιλε Βεντερ, η Μπριτνευ ειναι θρησκεια.

Τελος.

Εντιτ: Και το τοξικ τα σπαει 8)

Red Pyramid και οι φυλλάδες γράφουν ότι ο Χαριστέας είναι Βαν Μπάστεν πρέπει να το αποδεχτούμε?Η pop μουσικη έχει πάρα πολλούς αξιοπρεπείς καλλιτέχνες που θα μπορούσν κάλλιστα να χαρακτηριστούν βασιλιάδες στη θέση του ανύπαρκτου μουσικά Jackson.Το τι βαφτίζουν οι δημοσιογράφοι βασιλιά ή δούκα δε με νοιάζει καθόλου.

JimmyPage όπως είπα και πιο πάνω αλλά πρέπει να το επαναλάβω φαίνεται καμιά 10αρια φορές για να καταλάβετε τα απλά πράγματα οι Manowar όσο μπορούν να συγκριθούν με τον παιδεραστή έχουν στα τραγούδια τους έναν καταπληκτικό τραγουδιστή,solos ρεφρενάρες ατμόσφαιρα έναν καταπληκτικό μπασίστα και και και…αντίθετα βλέπουμε την λούγκρα στα δικά της videoclip απλά να χορεύει από πίσω να παίζει playback…ε και?σαν να βλέπεις τη Βίσση δηλαδή καμία διαφορά…και άντε παέι και έρχεται αυτό αλλά τα έυπεπτα κομματάκια του τα γράφει κανείς στο χέσιμο τόσο της πλάκας είναι…δλδ εντάξει μόνο και μόνο το Bridge of Death ας πούμε και δεν χρειάζεται να πω αλλο κομμάτι ισοπεδώνει δισκογραφίες pop τερατουργημάτων.

κοιτα, αν δεις ποσοι ξερουν τον jackson και ποσοι τους manowar φτανει, ετσι κι αλλιως ποιοι ειναι πουστηδες το ξερουμε πολυ καλα

Κοίτα τώρα τι γίνεται έχω εδώ ενα cd μπροστά μου που έχει μέσα κάτι άγνωστα groups…κάτι Μara,Tangier,The last hard men,Hexx Wild Dogs Astral Doors κτλ κτλ…σύμφωνα λοιπόν με το επιχείρημα σου του δημοτικού μην πω νηπιαγωγείου δεν πρέπει να τους ακούω αφού τους ξέρουν πολύ λίγοι…και ξέρεις φιλαράκο οι Manowar δεν κατηγορήθηκαν ποτέ για παιδεραστία για να τους πεις πούστηδες…ούτε και κρύβονται τα τελευταία 11 χρόνια κάπου στο Nτουμπάι και χρωστάνε σε όποιον μιλάει αγλικά…είναι ακόμα εδώ και δίνουν συναυλίες…ούτε λάδωσαν ποτέ για να βγουν από την ψυρού…άντε γεια λοιπόν…

Οι Μanowar ειναι ανωτεροι απο τον Jackson επειδη ο τελευταιος ειναι παιδεραστης???#-o #-o #-o

Freedomofrock δε σου απυήθυνα το λόγο και η Britney είναι ότι πιο γελοίο έχει βγει τα τελευταιά χρόνια.Μπροστά της ακόμα και ο παιδεραστής φαντάζει βασιλιάς.Το λίγα τα λόγια σου πες το αλλού φλώρε σιγά μη μας δείρεις κιόλας…you drive me crazy νανανα άντε και τις αφισούλες στον τοίχο λακηηηηηηηηη :lol:

Τέλος για να σοβαρευτούμε Vedder το τι φοράνε οι Manowar ποσώς με νοιάζει για τη μουσική τους και εσύ δεν έχεις να πεις τίποτε όσο για τους Pearl Jam και αυτά τα γελοία grungo-σχήματα που δεν ξέρουν να παίξουν ένα riff της προκοπής βλέπουμε που είναι τώρα οι περισσότεροι διαλυμένοι και στο πουθενά ενώ οι Manwoar ακόμα εδώ…έτσι για να ξεχωρίζουμε τους Θεούς από τα πουστάκια του Seattle…μάλιστα ο Vedder την έχει δει και anti-Bush και βγάζει και λόγους…εκεί να δεις γέλιο οικουμενικότητα my ass :lol:

όσο για μουσική δε σχολιάζω 0.

JimmyPage όπως είπα και πιο πάνω αλλά πρέπει να το επαναλάβω φαίνεται καμιά 10αρια φορές για να καταλάβετε τα απλά πράγματα οι Manowar όσο μπορούν να συγκριθούν με τον παιδεραστή έχουν στα τραγούδια τους έναν καταπληκτικό τραγουδιστή,solos ρεφρενάρες ατμόσφαιρα έναν καταπληκτικό μπασίστα και και και…αντίθετα βλέπουμε την λούγκρα στα δικά της videoclip απλά να χορεύει από πίσω να παίζει playback…ε και?σαν να βλέπεις τη Βίσση δηλαδή καμία διαφορά…και άντε παέι και έρχεται αυτό αλλά τα έυπεπτα κομματάκια του τα γράφει κανείς στο χέσιμο τόσο της πλάκας είναι…δλδ εντάξει μόνο και μόνο το Bridge of Death ας πούμε και δεν χρειάζεται να πω αλλο κομμάτι ισοπεδώνει δισκογραφίες pop τερατουργημάτων.

και πες της μαμάς σου να σου τηγανίζει ψάρια κάνουν καλό στα μάτια να βλέπεις καλύτερα.

Φλωρο να πεις την μουρη σου ξερολα… Δεν εχεις κλεισει ουτε μια βδομαδα στο φορουμ και την εχουμε δει τσαμπουκας κι ετσι… Τουλαχιστον 2 μερες τωρα μου εχεις χαρισει αφθονο γελιο, και σ’ευχαριστω:)

Νταξει.Και μενα μ’αρεσουν οι Μανογουορ.Και αρκετα μαλιστα.
Να παρω κι εγω το σπαθι μου να σφαξω ολο το φορουμ που τους μισει?
Χαλαρωσε λιγο μεγαλε.Συζητηση και καλα πρεπει να γινεται,οχι προσβολες σε ατομα που δεν ξερεις και δεν σου ειπαν και τιποτα το σπουδαιο.
Κρυβομαστε πισω απο την IP μας και ειμαστε μαγκες.Γιεα.

Αυτα θα εγραφα τωρα therion , αλλα με προλαβες .

Ρε φιλε whitecross οκ αλλα λιγο πιο χαλαρα … δν βρισαμε τους LED ZEPPELIN τους manowar βρισαμε … κλαιν μαιν δλδ :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι λές???Ποιος τύπος?Δλδ μουσικοί σαν τον Prince ξέρουν λιγότερα από εσένα για τη μουσική που παίζουνε???Ο κόσμος τον ονόμασε βασιλιά της πόπ…όσο και να μην σου(και μου επίσης) αρέσουν τα κομμάτια του,αυτό δεν μπορείς να το αγνοείς.

1.Κατά τη γνώμη σου.Εμένα και η φωνή του τραγουδιστή και τα σόλος και ότι έχουν στη μουσική τους μου προκαλεί βαρεμάρα.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πράγματι βαρετοί,απλά δεν μου λένε εμένα κάτι.Είναι θέμα γούτου.:wink:

2.Πληροφοριακά,όλα τα videoclips σε playback γυρίζονται:p

3.Δεν νομίζω.Όταν βλέπεις κάτι έτιμο λογικό είναι να το θεωρείς και εύκολο,δεν είναι όμως έτσι.Το απλό δεν είναι κατ’ ανάγκη και μη αξιόλογο.

4.Τα ομοφοβικά σε παρακαλώ σταματησέ τα.:wink: Άσε που κανείς δεν είπε τους Manowar έτσι…

5.Δεν έχω δεί επιχηρήματα απ’ τη πλευρά σου σε αυτά που γράφεις,αντίθετα σε έχω δεί να προσβάλεις 3 άτομα που σου απαντάγανε μέχρι ενός σημείου με επιχηρήματα και είναι απ’ τα πολύ αξιόλογα μέλη του φόρουμ.Για μουσική μιλάμε,είναι άτι το πολύ όμορφο και απ’ τα πιο σημαντικά δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μας,δεν είναι ανάγκη να τα πένρεις τόσο για αυτά που γράφοντε.

Φιλικά πάντα:)

Μπραβο ! Πολυ ωραια τα ειπες . :slight_smile:

Ωραίοοοος.
Άλλο ένα τέτοιο και θα φύγεις πριν καν συμπληρώσεις βδομάδα.

οχι μην κανεις τετοιο λαθος σε παρακαλω

Προφανώς για το δέυτερο δεν έχεις να πεις τίποτα έτσι?Εσύ να δεις freedomofrock τι γέλιο μου έχεις χαρίσει…

Therion δεν θα πάρω το σπαθί μου να σφάξω κανέναν ειδικά τους άσχετους που δεν έχουν επιχειρήματα τους αφήνω στην ασχετοσύνη τους με τι θα γελάω?

Ευτυχως δεν αναφερθηκες και στον ντραμμερ των Manowar γτ θα πεθαινα(απο τα γελια)

Καποια κομματια τα εχει γραψει ο Van Hallen και ο Slash αλλα νταξει για την πλακα τα γραψανε!
Τωρα αν εσυ στο χεσιμο βγαζεις κομματια σαν το Beat It τοτε τι να σου πω πρεπει να γαμας!

Esit:Ξεχασα να αναφερω τον Paul McCartney:wink:

Ενώ εσύ απαντάς στα επιχηρήματα των άλλων με επιχηρηματα βλέπω:roll:

Άντε,λίγο ακόμη και θα φτάσεις το επίπεδο του Lonesome Guitarist:lol:

Ο χαρακτηρισμός βασιλιάς είναι καθαρά δημοσιογραφικός…όπως Βουγιουκλάκη εθνική σταρ Elvis βασιλιάς της rock και παπαριές…

Τώρα αν εσύ δεν βλέπεις επιχειρήματα από την πλευρά μου αλλά θεωρείς επιχειρήματα το φλώρε που μουθ λέει ο άλλος το γραφικός κολλημένο μυαλό κτλ ε τι να σου πω αγοράκι μου ψάρια και εσύ από τη μανούλα να βλέπεις καλύτερα.και τα 3 άτομα δεν έχουν τι να κάνουν και ειρωνεύοντε όποιον εχει αντίθετη άποψη nothing more nothing less.Αυτόί είναι.Και τη φιλία σου κράτησε την για κανέναν Freedomofrock αφού έχετε και κοινές απόψεις.Prince λοιπόν :lol:

Εγω εχω χαρισει γελιο μονο σε σενα…

Εσυ εχεις χαρισει γελιο σε ολο το φορουμ… Απλοχερα κι ολας…:wink:

Άρα ή είσαι δικηγόρος παρ αρείω πάγω και εκπροσωπείς όλο το forum ή μεγάλος αδελφός και ξέρεις τι κάνει ο καθένας ανά πασα στιγμή ε?

Εγώ μιλάω μόνο για την παρτη μου δεν μπλέκω άλλους να με υποστηρίξουν άσχετε.

άντε στη μαμά για ψαράκι τώρα.