Manowar

Επειδή συνεχίζεις να απαντάς προσβάλλοιντας,δεν με ξέρεις και από χθές,οπότε κόψε λίγο:wink: Έτσι,δεν χρωστάμε να διαβάζουμε μαλακίες και να μας προσβάλουνε κι από πάνω…

εγω βρηκα βιντεο του whitecross στο youtube

Εντάξει, το οτι οι Manowar ήρθαν να κυρήξουν ιερό πόλεμο στους false metallers, και να διχάσουν την μεταλλική κοινότητα, το είχαμε καταλάβει καιρό τώρα (κάτι δεκαετίες βασικά, που συνεχίζεται ανελέητη η τζιχάντ).

Ο Μάικλ Τζάκσον τι φταίει?? :-s Φίλε μου, το να μη σου αρέσει κάτι είναι οκ και νορμάλ. Το να τα ισοπεδώνεις όλα όμως δε λέει. Προφανώς οι κύριοι Slash και Van Halen ήταν υπο την επήρεια βαρειών ναρκωτικών όταν συνεργάστηκαν μαζί του. Ή οι κύριοι Μαικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Έντι Μέρφι, και άλλοι πολλοί. Και όντως, τώρα που το σκέφτομαι βιντεοκλιπ όπως το thriller με το κινηματογραφικό στήσιμο και τις απίστευτες χορογραφίες δε συγκρίνονται με το Brothers of Metal prt. 1, και τις μηχανές των μανογουόρ.

Κάτι τέτοιοι οπαδοί κάνουν ακόμα και μένα που γουστάρω τους Manowar να το ξανασκέφτομαι…

Πάντως,προτείνω στον γουάιτ κροςς να δεί λίγο Lucky Star,.

θα σε χαλαρώσει:lol:

Κι όμως!! Είναι τρου!!! THE SISTERS OF METAL, prt. 126! :lol3: :lol3:

ον τοπικ:δε μ’αρέσουν

ζουμί:
ρε,αφήστε τον άλλο λίγο,δεν τον πρόλαβα live…πφ

θεωρω τον Michael jackson εναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ χορευτη-διασκεδαστη και τιποτα παραπανω…

Nαι ρε συ σταρστρακ συμφωνω αλλα το οτι εχει προσφερει πολλα στη μουσικη δε μπορει να το αμφισβιτησει κανεις γιατι ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ

Έχει προσφέρει πάρα πολλά. Σε μουσικό (πολύ ωραία τραγούδια) και καλλιτεχνικό επίπεδο (χορός, βίντεοκλιπ). Απο κει και πέρα, απλά τίθεται θέμα κατά πόσο σε κάποιον αρέσει η ποπ μουσική ή όχι…

(στο τόπικ για τους manowar καταλήξαμε να μιλάμε για τον μαικλ τζάκσον! αυτά είναι!!! :lol: )

Με τοσο σπαμ σε αυτο το τοπικ ο Jackson δεν πιστυεω να το πειραξει!:stuck_out_tongue: :smiley:

ο Jackson, εκτος του οτι ειναι (ηταν) φοβερος χορευτης κτλ. εχει προσφερει πολλα στη μουσικη γενικοτερα και αυτο πρεπει να το παραδεχτει ο καθενας και οχι μονο οι fan της pop.

ΠΟΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΕ :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

sorry ρε συ αλλά εγώ δεν μπορώ να τον παραδεχτώ με την καμία … :cry: :-s :cry::-s :cry: :-s :cry: :-s

Πω ρε, 2 μέρες δε διάβασα το θρεντ και τι να δω!?!?!?!?

Πόσο θα πέσει το επίπεδο ακόμα? Πόσο?

Αλλά το περίεργο είναι ότι όλοι έτσι είναι στην αρχή και μετά (αν γλυτώσουν το μπανάρισμα) είναι όλα μέλι γάλα, ούτε προκαλούν ούτε τίποτα.

Όμως εμένα τι να μου πει αυτο? Ότι δεν πρέπει να πέρνω την άποψή τους στα σοβαρά.

Και ειλικρινά ρε τόλκη, όσο βλακείες και να λένε, μην τους την μπαίνεις. Όχι τόσο πολύ τουλάχιστον. Αφού τσιτώνουν, δεν το βλέπεις?

Εγώ που οι Manowar είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα δεν ντρέπομαι για τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν οι ίδιοι αλλά για τις βλακείες που λένε μερικοί οπαδοί τους.

Κρίμα.

Υ.Γ. @mods: Αν θα μπορούσατε να τον είχατε προειδοποιήσει από το 3ο ποστ και αν συνέχιζε να τον μπανάρατε πολύ νωρίτερα, πιστεύω θα βοηθούσε. Οκ, i know, τι να πρωτοκοιτάξετε… Δίκιο έχετε

Τι πλακα θεε μου! Δυο μερες δεν μπηκα φορουμ και κοιτα τι εχασα…

Τωρα παμε σε κατι αλλο:

:lightsabre: Οχι μπες! :stuck_out_tongue:

Προτείνω σύγκριση Rick Astley με Manilla Road για την συνέχεια…:lol:

Μα αφου τσιτωνουν τοσο πολυ τους την μπαινω αλλιως δεν θα ειχε νοημα :smiley:

Το μπαν το εφαγε (λογικα) γιατι προσεβαλλε επανειλημενα αρκετους χρηστες.

Βασικά τις επόμενες μέρες είμαστε όλοι οι μοντ πηγμένοι στις δουλειές. Κάντε πολλά report (σοβαρά report… ), γιατί δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε όλο το φόρουμ και έτσι πολλά χάνονται…

Κάνω ανελλιπώς… Μου αρέσει που πρέπει να γράφεις και για ποιο λόγο το κάνεις το report και γράφω ένα σωρό π@π@ριες εκεί! Μπουχαχαχαχα

Δυστυχώς για μας, η πλειοψηφία των νέων χρηστών δε διαβάζει τους κανόνες, τους οποίους ένας νέος χρήστης συναντά συνεχώς μπροστά του (από το registration, την ανακοίνωση μόλις συνδεθεί για πρώτη φορά και το sticky thread σε κάθε κατηγορία) αλλά παραβλέπει επιδεικτικώς, νομίζοντας ότι τους έχουμε έτσι για πλάκα. Ακριβώς επειδή δεν τους έχουμε για πλάκα, αλλά για να κάνουν τη ζωή όλων ευκολότερη, εφαρμόζονται χωρίς ελαστικότητα και χωρίς εξηγήσεις. Είναι εκεί, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τους διαβάσετε, αν δεν το κάνετε κακό του κεφαλιού σας. Όσον αφορά τις προειδοποιήσεις, άσχετα με το αν θεωρώ ότι πρέπει αν γίνονται ή όχι, τουλάχιστον μία γίνεται κατά περίσταση. Αυτά τα ολίγα.

PS: To “report post” είναι η σωτηρία μας.