Manowar

Νταξ δεν είναι τόσο θέμα κανόνων πιστεύω… Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα αν έχεις στοιχειώδη λογική και κριτική σκέψη! Τέσπα, end of off topic

Για το συγκεκριμενο χρηστη, παρατηρησε οτι χωθηκε παντου και με τσαμπουκα, ενω του ειπαν τουλαχιστον 5-6 ατομα να χαλαρωσει λιγακι, και με ευγενικο τροπο…

Προτεινω να σβηστουν τα οφφ-τοπικ ποστς απο το θρεντ…

του συγκεκριμενου χρηστη να τα αφησουν λιγο ακομη να τα προλαβει να τα δει και ο ulver!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χαχα! καιρο ειχα να γελασς τοσο! οι pearl jam εβγαλαν περσυ δισκαρα ενω οι manowar μια πιπα και μιση. κριμα που εφαγε μπαν. ειχε πλακα ο καραγκιοζης :lol:

Other bands play Manowar kill

αφιερομενο:D

η χειροτερη.-

Εμένα πάλι οι Manowar μου αρέσουν αρκετά!

Πρόβλημα σου…:stuck_out_tongue:

ΕΣΥ θα την πληρώσεις τελικά!!!

Νταξει φοβερές ατάκες τις τελευταίες μέρες που δεν τις πρόλαβα δυστυχώς αλλα τουλάχιστον τις διάβασα σήμερα. Μήπως να μεταφερθεί όλο το κομμάτι στα best of του forum? Παντως κατι τέτοια άτομα θέλουν χρόνο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, όπως ο Χοτα χοτα Μπορέλι και δεν έπρεπε να φαέι κόκκινη τόσο γρήγορα. Υπάρχει δικαίωμα έφεσης άραγε? Συμμετοχή σε άλλα τόπικ ίσως?

Πωπώ στιχομυθία!!!..Απίστευτο!!!..Να τι παθαίνει όποιος δεν μπαίνει στο forum το ΣΚ…χάνει τα καλύτερα! :lol: :lol: :lol:
Πάντως μπερδεύτηκα…εμένα που οι Manowar μου είναι αδιάφοροι πρέπει να φοβάμαι ή όχι; :-k :stuck_out_tongue:

Δεν χαλαρώνουμε όλοι σιγά-σιγά;…Δεν υπάρχει λόγος να βριζόμαστε και να ξεκατινιαζόμαστε, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές! Peace! Εξάλλου η μουσική εξημερώνει τα πλήθη! :wink: [SIZE=“1”](χιχι, πάντα ήθελα να το γράψω αυτό!..8) )[/SIZE]

[QUOTE=RoPe;239021! Εξάλλου η μουσική εξημερώνει τα πλήθη!][/QUOTE]

Kαι δη οι Manowar…:wink: :lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Χαλαρά fake του Tommy Skeoch γνωστού και ως Joey Allen αυτός ο Whitecross.

πάντως αυτό το vid του μαικλ τζακσον δεν χορταίνω να το βλέπω …

(όποιος το έχει με καλύτερο ήχο και εικόνα pm me plzzzzz)

η κατάσταση είναι η εξής. Γραφεται ένας νέος χρήστης που γουστάρει τους Manowar. Βρίσκει το τόπικ ψηλά στη λίστα, ποστάρει ότι του αρέσουν. Αμέσως μετά 5-10 συγκεκριμένοι χρήστες (και ένας γραφικός karvou το έχει κάνει παλιότερα) θα ποστάρουν βλακείες για τους Μanowar που δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης ως ποστ. Είναι 3 λέξεις το πολύ και δε λένε τίποτα. Οι επιλογές όπως το βλέπω εγώ είναι 2.

Η πρώτη είναι να αρχίσουν να ποστάρουν στο τόπικ μόνο όσοι έχουν κάτι να πουνε για του Manowar και δε το μας το έχουνδ ήδη δηλώσει άλλες 324347 φορές.

Η δεύτερη λύση, είναι να μην ακουστεί η παράκληση μου και να κλειδώσω το τόπικ γιατί έχει ξεφύγει μία και καλή. Αν επιλέξετε τον πρώτο δρόμο σας λατρεύω. Είστε οι καλύτεροι χρήστες του καλύτερου φόρουμ. Αν επιλέξετε το δεύτερο, απλά κάνετε πιο δύσκολη τη ζωή κάποιου που δεν έχει κοιμηθεί ούτε λεπτό εδώ και 33 ώρες, λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας…

Εννοείται ότι τα επόμενα ποστ ΔΕ θέλω να απαντάνε σε εμένα. Ας είναι επί του θέματος…

Τι νοημα θα εχει να μπουν 40 ατομα σε ενα θρεντ και να λενε το ποσο γαμανε οι Μανογουορ ή και οποιαδηποτε αλλη μπαντα και να τον παιζουν ομαδικα χωρις την αντιθετη αποψη?

Δε θα μου λες τι θα κανω γιατι ειμαι πειραιωτης κι εσυ σκατοφλωρος απο τα ΒΠ που πας για σκι στον παρνασσο με τα πλουσιοπαιδα τους Αθηναιους :lol: :lol: :lol:

Εμενα δεν μαρεσουν.Εχω ακουσει αρκετα τραγουδια.Ενταξει μερικα ειναι υμνοι.
Πιστευω οτι αν ηταν πιο σοβαροι οσον αφορα το ιματζ τους και την συμπεριφορα
τους θα ειχαν ακομα μεγαλυτερο ονομα απο αυτο που ηδη εχουν.

ναι βασικα δεν εγινε ετσι απλα ο τυπος ποσταρε για προδοτες που το γυρισαν στην ποπ και στο grunge και μετα γραφει απο κατω for heavy metal we will die!

ε ενταξει δεν μπορεις να κρατηθεις μετα και να μην κανεις πλακα

η χειροτερη:p γενικα αυτα τα power metal δεν τα μπορω καθολου