Ε οχι και power οι Manowar…
[-X
Ε οχι και power οι Manowar…
[-X
Ας απαντήσει κάποιος, γιατί θα συγχιστώ και δεν κάνει… :-#
καλα μην παθεις και τιποτα:p .απλως οτι εχω ακουσει δεν μ’αρεσε σχεδον καθολου.
πάντως πέρα από την πλάκα τώρα, μου φαίνεται πολύ παράξενο κάποιος να μην ακούει manowar ειδικά όταν πρωτο - ασχολείται με αυτή την μουσική.
δεν ξερω.μηπως ειμαι ελλατωματικος:-k
κατι ξέρεις παραπάνω από μενα σίγουρα επ’ αυτού…
Όχι ρε παιδί μου δεν το λεω για κακό. απλώς είναι το ιδανικό συγκρότημα για να αγαπήσεις την μεταλ, ειδικά αμα είσαι σε μικρή ηλικία ( καλά δεν αναφέρομαι στους στίχους τους ). Τα πρώτα τους άλμπουμ δλδ.
δεν ειναι οτι δεν μ’αρεσουν μεταλ συγκροτηματα.πχ τα αγαπημενα μου ειναι pantera megadeth metallica maiden κλπ.οτι φερνει σε power,epic κλπ δεν το μπορω:-s :-s
Μονο στα γελια ε ? Κριμα …
Επισης μου φενετε πολυ πολυ δισκολο αυτο να επεσε στα χερια σου το anthology και οχι ενα κανονικο αλμπουμ. Αλλοι το ψαχνουν και δεν το βρισκουν …
καλα, εγώ να δεις… αλλά δεν ανήκουν στην κατηγοριά “ό,τι φέρνει σε επικ” κλπ. οκ το βουλώνω.
νομιζω οτι το κατεβασα:-k θα κανω αλλη μια προσπαθεια να ακουσω μπας και μ’αρεσει τωρα κανενα.πειτε κανα κομματι
Hail and Kill
Ακου battle Hymns , heart of steel και blood of the kings .
Θελω να δω αν μετα την ακρωαση θαχεις την ίδια γνωμη .
τα ακουσα.καλα ηταν.δεν με τρελαναν ομως.αυτες οι δευτερες φωνες μου τη δινουν:( θα προμηθευτω καποια συλλογη για να τα ακουσω καλυτερα.
Kάποτε ακούγαμε ένα δίσκο 500 φορές (στην κυριολεξία) και μετά λέγαμε την γνώμη μας…
Τώρα, μέσα σε λίγα λεπτά και με πρωτοφανή ελαφρότητα, λέμε την γνώμη μας για Επη της Μουσικής, όπως τα “Βattle Hymn”, “Ηeart of Steel” και “Blood of the Kings”…
Παιδια μη λετε αντιθετη αποψη γιατι θα σβηστουν τα ποστς σας.Στην τελικη αν δε σας αρεσουν οι Μανογουορ μην ποσταρετε
ειδες…να μια φορα που συμφωναμε…καταρα και θανατος σε οσους δεν γουσταρουν Manowar…
Η αληθεια ειναι οτι και μια φορα να εχεις ακουσει καποιο κομματι μπορεις να λες την γνωμη σου. Απλα σημειωνουμε ειναι μια γνωμη που διαμορφωνεται με μια μονο ακροαση. Αλλωστε το παιδι ειπε οτι τον δεν τον τρελαναν, οχι οτι δεν ειναι καλα κομματια…
σε αυτο ομως μεσα στις ακρες συμφωνω με τον maiden. αν δε κατσεις να ακουσεις ενα δισκο, δε μπορεις να πεις με σιγουρια αν θα σου αρεσει. νταξ μια πρωτη εντυπωση καλα κανεις και τη λες βεβαια…
π.χ. εγω στις αρχες ειχα πολλους φιλους αντι-μανογουοραδες και γιαυτο για καποιο καιρο δεν επαιρνα στα σοβαρα τη μουσικη τους. βεβαια επεσε μετα στα χερια μου το Sign Of The Hammer και αλλαξε ριζικα η γνωμη μου για το ποιον τους ως μουσικοι.
αυτα τα λεω ασχετως του αν μου αρεσουν τα τελευταια ή οχι. πληροφοριακα, μεχρι και το Triumph Of Steel προσκυνω, το Louder και το Warriors ειναι απλα οκ και το Gods δε μου αρεσε. πολυ πληκτρο.
αν θες να ακουσεις πιασαρικο κομματι μανογουορ, ενα θα διαλεξεις. το Thor (The Powerhead). χαλαρα στα μεγαλυτερα ασματα των 80’s.
α,καλα να’σαι, το thor απο το sing of the hammer ειναι μεγαλο επος ! ! !
κριμα που στα live δεν το παιζουν ποτε και βαζουν κατι αλλες μπουρδες (return of the warlord,gods made heavy metal,kings of metal κτλ…) στο setlist τους αντι για τετοια κομματια που εχουν γραψει…
φετος ηταν καλη ενεργεια που ειχαν αρκετο into glory ride κτλ. stin setlist τους τουλαχιστον.