Manowar

φετος εγω πιστευω οτι αποζημιωσαν τους οπαδους τους, κατι που επρεπε να χαν κανει στο rockwave του 99 επειδη (λογικα) υπηρχε και αρκετος ασχετος κοσμος. θα εκλειναν πολλα στοματα αν επαιζαν ετσι. παρολα αυτα νταξ, το μαρτιο παιξαν σαν κινγκς οβ μεταλ, το αναγνωριζουμε. 2 ωρες σερι στα καπακια ολο παλια κομματια.

το Thor το ακουσαμε απο τη μπαντα του Ross The Boss στο An. κατι ειν’ κι αυτο. περιττο να σου πω οτι σε αυτο εγινε ο μεγαλυτερος χαμος.

Για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη η Αθηνα εχει βελτιωθει παρα πολυ σε θεματα υποδομης και ηλεκτροδοτησης.
Ποιος θα περιμενε εν ετει 2007 οτι το ρευμα της Αθηνας θα σηκωνε το μεγαλειο των Manowar…

kαι τα 2 αυτα live ta εχω χασειι…:frowning: :frowning:
παντως εμαθα οτι ηταν και τα 2 αψογα,anyway ας ελθουν μια βολτα παλι τωρα:papas: :papas: που ανακοινωσαν οτι θα παιξουν τα 6 πρωτα albums :bow2: :bow2:

Συμφωνω οτι αν δεν ακουσεις εναν δισκο πολλες φορες δεν πρεπει να εκφερεις αποψη.Ειναι μερικοι
τυποι (και εγω μεσα) που οι δισκοι που μας αρεσουν μας κερδιζουν με την μια.Οσον αφορα τους Manowar,
δεν παιζουν και το πιο στρυφνο metal της πιατσας,οποτε κατα την γνωμη μου αν δεν σαρεσει με τις πρωτες
ακροασεις δεν προκειται να σαρεσει μετα.Και επειδη ειναι και οι Manowar πολλοι ειναι εκεινοι που δεν θα
κατσουν να πολυασχοληθουν με τους δισκους τους αν δεν τους κανουν κλικ με την 1η-2η ακροαση.
Εμενα οπως προειπα δεν μαρεσουν.Για πολλους λογους.Ενας απο αυτους ειναι οτι με το επικο μεταλ εχω
λιγη σχεση και προτιμω να ακουσω το Hammerheart παρα να ψαξω αν θα μαρεσουν η οχι οι Μanowar.

Πότε έγιναν επικό γκρουπ οι Manowar και δεν το πήρα χαμπάρι?

Στα earlies πως θα τους χαρακτηριζες?:-k

Τυπικό heavy metal των 80’s. Μόνο επικά ηλίθιους στίχους έχουν, τίποτα άλλο.

Ποτε εγιναν γκρουπ οι Manowar και δν το πηρε κανεις χαμπαρι ? :-k

:lol: :lol: :lol: :lol:

Οταν εβαφαν τα νυχακια τους κατι αλλες μπαντες… Ονοματα δεν λεμε προσωπικότητες δεν θιγουμε . Μη μας βρισουν οι τρου οπαδοι τους …

Ντάξει ας μην είμαστε υπερβολικοί. Για τους φίλους του ήχου καλοί είναι. Εδώ υπάρχουν άλλοι και άλλοι και θεωρούνται και σπουδαίες μπάντες. Απλά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει η δεδομένη για κάποιους επικότητα των Μάνοβαρ.

χαχαχα:lol: :lol: θεικο!

Ρε παλικάρι την έχεις ξαναπεί αυτή τη μαλακία και σου χω πει ότι δεν ακούω emo, όπως δεν ακούω και μπάντες που βγαίνουν με εφαρμοστά πέτσινα και αλειμμένοι με baby oil. Σταμάτα να γίνεσαι γραφικός.

Αυτο που ειπα πως εσυ το πηρες προσωπικα δεν καταλαβαινω . Δεν με νιαζει τι ακους και τι κανεις και ουτε σε αυτο αναφερθηκα . Εγω δεν σε χαρακτιριζω τπτ οποτε θα προτιμουσα και συ να κανεις το ιδιο . Πιστευω να μη δωσεις συνεχεια .

Παντως και με μιά μόνο ακρόαση μπορείς να εκφέρεις άποψη ή καλύτερα μάλλον πάντα μπορείς και πρέπει να λες την άποψη σου για οποιοδήποτε θέμα αρκεί να είναι του τύπου “δεν μου αρέσει” και όχι “δεν είναι καλό”

πανω κατω ποια ειναι τα γουστα σου στο metal εσενα ?

αυτο που με χαλαει πολυ σαυτους ειναι οι στιχοι ,που βρωμανε καφριλα.Μα καλα δεν μπορουσαν να βρουν τπτ αλλους στιχους?? το μονο που λενε ειναι ποσο κρυο ειναι το ατσαλι και μεταλ η θανατος.και μη πειτε πως εχουν βαθυτερα νοηματα και παρομοιες μλκιες γιατι θα σας βρει ο ιδιιος ο ανταμς και…:wink:

Κοιτα, ειναι οπως ερμηνευει ο καθενας τους στιχους…:wink:

Προσωπικα, κομματια οπως τα Carry On, Heart Of Steel, Master Of The Wind, Mountains τα ερμηνευω διαφορετικα απ’οτι μπορει να τα ερμηνευεις εσυ πχ…

Τωρα εσυ πας να μας πισεις οτι εχεις επαφη με το αντικειμενο ? Δε σοβαρευομαστε λεω εγω . Αν θες να πεις κατι κανε το με επιχειρηματα και μην λες οτι θες . Ειμαι σιγουρος οτι ουτε ενα τραγουδι δεν εχεις ακουσει και πας να μας διξεις οτι εχεις καπιο γουστο στη μουσικη βγαζοντας τους στοιχους των Manowar αθλιους . Τελος λες και για τον Eric λες και αυτος γραφει τους στοιχους των τραγουδιον και ειναι ο πλεον αρμοδιος να πει .

πως ξερεις αν εχω η δεν εχω ακουσει μανογουωρ?μουσικα μου αρεσουν αλλα θεωρω πως πραγματκα δεν εχουν καλους στιχους.δεν εχω επιχειρηματα και δεν χρειαζομαι γιατι δεν προσπαθω να σε πεισω αν ειναι καλοι η οχι.την αποψη μου λεω και για αυτο πρεπει να ηρεμησεις λιγακι. τον ανταμς τον ανεφερα για πλακα, ουτε ξερω ποιος γραφει στιχους ουτε με ενδιαφερει