Manowar

Ενα πουλακι μου το ειπε :roll:

Καταρχην ειμαι ηρεμος και δεν καταλαβαινω απο που εβγαλες το συμπερασμα αυτο . Φιλικα στα λεω τα παραπανω απλα εχω παρατηρισει μια ταση ολοι θελουν να πουν κατι για τους manowar το οποιο 80% δεν ισχιει .:?

Ωχ μωρέ αρκετά δεν τσακωθήκατε για τους πεθαμένους; Λες και είναι τόσο σημαντικοί πια.

τα πουλια μιλανε πολυ

κοιτα το αν ισχυει η οχι κατι που λεγεται ειναι αναλογο με την κριση του καθενος,αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ισως το πνευμα των στιχων να βοηθαει τη μουσικη.π.χ. αν ακουγα το hail and kill με στιχους για το μικρο σπιτι στο λειβαδι θα ηταν λιγο σουρεαλιστικο:D

Κι εγω εχω παρατηρησει οτι οποιος πει κατι για τους Μανοβαρ τσιτωνεις… Παραδειγματα υπαρχουν πολλα, ανετρεξε στις προηγουμενες σελιδες και θα βρεις…

Ξεκολληστε λιγο, δεν σας βρισανε και τη μανα…

Λεει ο ενας οτι οι Μανοβαρ ειναι μαλακες, και απαντας “ωραιο επιχειρημα”…

Οκ, δεν τους γουσταρει, τελος. Δεν χρειαζεται να σου αναλυσει το γιατι δεν τους γουσταρει…

Τσαντιζεστε χωρις λογο, σας πειραζουν μερικοι και πηγαινεται για μπανιο μετα:p …

Chil out!

:thumbup:

Επειδή το έχω απορία…

Στις 02:02 σου προτείνει ο The Ripper 3 κομμάτια των Manowar. Στις 02:11 ποστάρεις το παραπάνω…

α) Πόσες φορές τα άκουσες τα κομμάτια?

β) Πώς καταφέρνεις και παγώνεις το χρόνο για τον υπόλοιπο κόσμο?

γ) Αφού είπες ότι έχεις ένα δίσκο τους, που λέγεται anthology και έχει μέσα τα καλύτερα των Manowar (και μάλιστα νομίζεις ότι τον κατέβασες. Δεν είσαι σίγουρος… Νομίζεις), γιατί μας ποστάρεις τώρα ότι θα προμηθευτείς κάποια συλλογή?

Και επειδή νομίζω ότι ξέρω την απάντηση, σου θέτω τα τελευταία 2 ερωτήματα

α) Γιατί σπαμάρεις στο τόπικ των Manowar με ποστς του στυλ “η χειροτερη :stuck_out_tongue: γενικα αυτα τα power metal δεν τα μπορω καθολου”, τη στιγμή που δεν έχεις ακούσει ποτέ?

β) Δε συμφωνείς μαζί μου ότι είναι θράσος να quot-άρεις και να συμφωνείς με ένα ποστ που κάνει παράπονα σε χρήστη ο οποίος ΕΧΕΙ ακούσει Manowar, ΕΧΕΙ άποψη για τους Manowar και που ΔΕΝ μπήκε στο τόπικ για τους Manowar για να πειράξει άλλους χρήστες και να γράψει πράγματα που δεν πιστεύει ούτε ο ίδιος?

Ο σπάμερ καλό είναι να μην έχει και απαιτήσεις… Δε μίλησα μία φορά πριν, αλλά μίλησα τώρα γιατί το θεωρώ και θράσσος το να κάνεις παράπονα σε άλλο χρήστη σε αυτό το τόπικ…

Κακχιε καρβου

HAIL N’ KILL karvou oeoe!:stuck_out_tongue:
ΑΝΤΕ ΩΡΕ MODERATOR ,ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ!!!:smiley:

τέλος το σπαμάρισμα. Μόνο ο voodo να απαντήσει εάν το επιθυμεί (δικαιολογείται απολύτως αν δεν απαντήσει, για την ακρίβεια κερδίζει θαυμασμό, αν αντί να απαντήσει ακούσει έστω αυτή την ανθολογία, ώστε να ποστάρει σε καμιά εβδομάδα τις πραγματικές του εντυπώσεις. Καλές και κακές)

Τα επόμενα ποστς να αφορούν τους Manowar, αλλιώς θα διαγραφούν…

σαν να γραφω διαγωνισμα ειναι.:stuck_out_tongue:

α)τα κομματια τα εχω ακουσει και πιο παλια.δλδ ακουω διαφορα συγκροτηματα κατα καιρους.τα ειχα ακουσει λοιπον και πιο παλια των μανοβαρ και μου εκαναν την ιδια εντυπωση και τωρα

β)ειναι χαρισμα εκ γεννετης

γ)γιατι απο τον υπολογιστη τα κομματια δεν τα προσεχω τοσο πολυ οταν τα ακουω.πιο πολυ αξια εχει το αυθεντικο και το εκτιμαω και περισσοτερο.πχ megadeth.δεν μαρεσαν στην αρχη αυτα που ειχα κατεβασει.αλλα μολις αγορασα ενα cd πορωθηκα αγρια

2
α)δεν σπαμαρω.νομιζω οτι το τοπικ ρωταει τη γνωμη για τους manowar και εγω απανταω.και οπως προειπα εχω ακουσει.τωρα αν δημιουργειτε καποιο τοπικ για να εξυμνουνται οι manowar μην το ονομαζετε ετσι.γραψτε πειτε μας ποσο γαματοι ειναι οι manowar

β)δεν συμφωνησα με τα παραπονα αλλα με το σημειο που λεει να μην τσιτωνει λες και του βρισαν την μανα

προφανώς και δε με έπεισες… Για την ακρίβεια νομίζω ότι μόλις έπεσες και σε άλλες αντιφάσεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του…

για πες μια?παντως το ολο θεμα ξεκινησε απο το οτι δεν μ’αρεσουν οι manowar.#-o .το ολο στυλ του πειραγματος που το κανω και γω για πλακα νομιζω δεν ειμαι ο μονος που το εχει.και επισης προφανως δεν θα εχω κατσει να ακουσω manowar ωρες ατελειωτες.αφου δεν μ’αρεσαν.τι να κανω?με το ζορι

Δικιο εχει το παιδι.Εχει ακουσει κατα καιρους και μπανει και λεει οτι δεν του αρεσαν επειδη αρκιβως αυτο ρωταει το τοπικ.Ποια ειναι η γνωμη σας.Οχι μπειτε και εκθειαστε.Με τετοιο τιτλο ενοιτε οτι δεν απευθυνεται μονο σε φανς(τον πρωτο ενοω).Που ξερεις αν εχει η δεν εχει ακουσει manowar,power ktl και του μιλας με αυτον τον τροπο?Στο κατω κατω ολοι ειχαμε την ατυχια να ακουσουμε καποτε :stuck_out_tongue:

KINGS OF METAL !

Hail and kill kai Heart of steel akseperastoi umnoi !!!

8RULIKOI !!! TRAGOUDIA-UMNOI !!!

Oi alles bandes apla paizoun…Oi Manowar SKOTWNOUN !!!

Ενταξει να καταλαβω οτι πολλοι εδω μεσα δε γουσταρουν τους Manowar.Και να κραζουν προσωπικα αδιαφορω αλλα ειναι αδικο και κριμα να περιγελουν τη φωνη του Eric Adams.Ελεος δηλαδη!!!

Παντως επειδη το συγροτημα απο τη γενηση του διχαζει τη μεταλλικη κοινωνια εγω εχω να πω οτι οσοι αγαπουν τους Manowar(Οπως εγω ας πουμε) εχουν τη χαρα να βιωσουν αυτα τα τραγουδια που εσεις κραζετε με τροπο μοναδικο που μονο αυτο το συγκροτημα μπορει να προσφερει

Hail to the undisputed Kings of metal

Μη πιστευεις οτι λεει ο καθενας . Αρκετοι απο αυτους που εχουν ποσταρει δεν εχουν ιδεα τη παιζουν οι Manowar και ουτε εχουν ακουσει . Αυτο φαινετε απο τις βλακιες που λενε υποτημώντας παραλληλα τη νοημοσύνη μας .

+1000

λολ τωρα τοδα . Δεν το κανω συνειδητα .:lol: :stuck_out_tongue:

Εσυ οχι. Oι Manowar συνειδητα την παιζουν ομως εδω και χρονια. :stuck_out_tongue:

Το live του καλοκαιριου με τα 6 πρωτα αλμπουμ παιγμενα ζωντανα θα κωλολεει παντως!