Βασικα το παραδειγμα αυτο ευχομαι να το ακολουθησουν και αλλες μεγαλες μπαντες . Πραγματικα θα ειναι απο τα πραγματα που θα εχω να θυμαμε σε ολη τη διαρκια της ζωης μου . Δεν γινετε να το χασει κανενας οπαδος των μανοβαρ. Θα μαζεψει τρελο κοσμο αυτο ειναι σιγουρο . Παιζει και sold out ναι γινει .
Εγώ παντως οπως και φέτος έτσι και του χρόνου θα είμαι εκει!!!
Αυτό αδερφέ ειναι πασιφανές.Δεν πειράζει όμως!!!
Αληθευει.Βρισκεις τοσο σπανια Manowar που πρεπει να κανεις ταμα στον αγιο φανουριο.
Δηλαδη το βρισκεις τοσο απιθανο ολοι αυτοι που κραζουν τους Μανοβαρ να μην τους γουσταρουν καθολου?
Για σενα το βρισκω απιθανο οσο δεν φανταζεσε . Περιμενω ποτε θα βγεις να πεις οτι τους γουσταρεις τρελα .
#-o Δεν έχω ιδέα τι παίζουν οι Manowar, δεν έχω ακούσει ποτέ και υποτιμάω την νοημοσύνη σου.
Κι όλα αυτά επειδή δεν τους γουστάρω. Καλά πάμε.
Εισαι ειλικρινης .
Όταν δίνεις τέτοιες απαντήσεις μάλλον δεν είναι και πολύ εύκολο να σε πάρει κανείς σοβαρά…
δλδ ρε παλικάρι,πρέπει καταναγκαστικά να γουστάρουμε Manowar για να έχουμε γνώμη πάνω στο θέμα κατ’ εσέ?Κάνε ένα τόπικ που να λέγεται ‘πείτε τη γνώμη σας για τους Manowar μόνο αν τους γουστάρετε’,εδώ έχουν όλοι όμως το δικαίωμα να πούνε και την αρνητική τους άποψη.
Ρε συ κατσε λιγο δλδ . Το παιδι δεν εχει πει τπτ στο θρεντ αυτο και απο το πουθενα πεταγετε και μου την λεει . Δεν λεει τπτ για τους μανοβαρ αλλα αναφερετε προσωπικα σε μενα . Εγω με αυτο που ειπα δεν αναφερομουν στον leviathan(δεν εχει ποσταρει στο τοπικ) αλλα ειπα κατι στον Manowar7 και ξερουμε ολοι οτι αυτο που ειπα ισχυει.Επισης με την ατοπη παρατηρηση που μου κανεις
δεν ειναι ευκολο να σε παρει κανεις σοβαρα …
Πιθανόν να μη με πάρει κανείς στα σοβαρά,αλλά επειδή πέρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά,προσπαθώ να πω και την αποψή μου αναλόγως.
Αυτό που βλέπω είναι ότι όποτε λέει κάποιος αρνητική άποψη για το συγκρότημα απαντάς με ειρωνές,ακόμη και σοβαρά να διατυπώνετε αυτή η άποψη.Για αυτό σου απάντησα έτσι.
Υπάρχει ζωή και μετά τους Manowar.
Ti να την κάνω την ζωή, χωρίς γούνινο βρακάκι και σπαθί
:lol: :lol:
Δωσε μου παραδειγματα που ειρωνευομαι σοβαρα ποστ και το συζηταμε . Αντιθετα αν εχεις προσεξει ,που δεν νομιζω,ουτε τους τελειως ανιδεους δεν δουλευω και δεν χρειαζετε να ψαξεις το τοπικ , απλα δες τις τελευτες σελιδες .
χιουμοριστικο σχολιο:
κανει και ριμα :!:
:lol: :lol: :lol:
Tι να την κανω τη ζωη
Χωρις γουνινο βρακι
Θελω ενα Sony Vaio
και σπαθι σαν του DeMaio
Ανγκμαρ,νομιζω οτι χαλαρα γινεται σουξεδαρα!!!Θα του βαλω μια μουσικουλα και θα γινει τρελο χασαποσερβικο!Ετοιμασου Γιαννη να χεστουμε στο ταληρο…#-o :lol:
Χμ, κοιτα τωρα να θελεις και laptop (Sony Vaio) και σπαθι δεν ειναι και πολυ true. Οποτε πρoτεινω την εξης παραλλαγη:
Θα πουλησω Sony Vaio
Για σπαθι σαν του DeMaio
Θα πουλησω Sony Vaio
Για σπαθι σαν του DeMaio
Και αν δεν φτάνουν τα λεφτά
για να αγοράσω τα σπαθιά
Θα βγω και στην Συγγρού
Για να γίνω TRUE
Πιάτσα στον παράδρομο
Για να δω τους Μάνογουο
:? :?
:lol: :lol: :lol: