Θα κάνω χαρακίρ’
και θα 'κούω Hail and Kill
Το γαμησαμε λιγο το τοπικ ομως, οποτε ας συνεχισουμε καπου αλλου…
Κρισπ ενταξει μαν θελεις να γινεις μοντερειτορ μη κανεις ετσι.Μπορεις απλα να το ζητησεις
:bow2: :bow2:
Χωρίς πλάκα τωρα, αν σε κάποιον δεν αρέσει το power of thy sword δεν έχει καταλάβει καθόλου την ουσία των Manowar.
Ντάξει ακόμα και αυτά τα στιχάκια πιο σοβαρά ακούγονται απ’ τους στίχους των Μάνοβαρ! Κυριολεκτικά όμως!
XAXAXAXAXA
Λες και βλέπω Lord of the Rings και Gladiator σε ένα.
Ripper θες να σου πω τη γνώμη μου για τους Manowar; Το ότι απλά δεν τους γουστάρω σου κάνει; Ή θες πλήρη και εκτεταμένη αναφορά σχετικά με το τι παίζουν, τι γούνινα βρακάκια φοράνε κτλ. για να έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου;
Πραγματικά απ’ό,τι βλέπω οι οπαδοί των Manowar είναι πιο φανατικοί και αδιάλλακτοι απ’τους οπαδούς κάθε άλλου heavy metal συγκροτήματος. Σεβαστείτε τουλάχιστον ότι σε μερικούς δεν αρέσουν. Όλα καλά και όμορφα.
Έγραψα τη γνώμη μου όπως ήθελες για να μην είμαι και off topic φίλε Ripper. Φιλικά πάντα
Every time this year
This dark fog will appear
Up from the tombs it comes
To take one more life that can be near
In the middle of Transylvania
All natural life has for a long time ago gone
It’s thin and so beautiful
But also so dark and mysterious
Θα μπορούσα να το μεταφράσω για να φανεί ακόμα πιο γελοίο, αλλά βαριέμαι. Κάντε το εσείς.
σταματάμε την παιδική χαρά, όπως πολύ σωστά πρότεινε ο ChrisP. Τα άσχετα με το τόπικ ποστς, μετά από εμένα, διεγράφονται…
Προσωπικα σεβομαι απολυτα οσους δε γουσταρουν αλλα δε μπορω να σεβαστω και πολυ αυτους που κραζουν.Εχει διαφορά.Το να πεις δε μου αρεσοθν ειναι υποκειμενικο και σεβαστο αλλα να διαβαζεις ολες αυτες τς μαλακιες ειναι ασχημο για ενα συγκροτημα με τοσο μεγαλη πορεια!
Κάπου κάπως κάποτε ήταν μια φοβερή μπάντα,με την φωνή του Ανταμς να σκιζει σίδερα… Επικό μέταλ.πολυαγαπημένη κατηγορία μέταλ…Το τραγούδι που παραθέτω είναι πολλά από όσα είμαι. Και από τα όσα πληρώνω. Η αλήθεια πονάει αυτόν που την ακούει. Μα και πόσο πονάει άραγε αυτόν που την ξεστομίζει…
Build a fire a thousand miles away
To light my long way home
I ride a comet
My trail is long to stay
Silence is a heavy stone
I fight the world and take all they can give
There are times my heart hangs low
Born to walk against the wind
Born to hear my name
No matter where I stand Im alone
Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
Im not afraid to die
Stand and fight
Say what you feel
Born with a heart of steel
Burn the bridge behind you
Leave no retreat
Theres only one way home
Those who laugh and crowd the path
And cut each others throats
Will fall like melting snow
Theyll watch us rise with fire in our eyes
Theyll bow their heads
Their hearts will hang low
Then well laugh and they will kneel
And know this heart of steel was
Too hard to break
Too hard to hold
Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
Im not afraid to die
Stand and fight
Say what you feel
Born with a heart of steel…
Ω ναι.Ω ναι.Κομματαρα.
Ναι ρε γουσταρουμε ημιγυμνους αντρες με γουνινα βρακακια.Τραβατε ζορι?Εμεις οχι.
ΜΠΟΟΟΟΟΡΝ ΓΟΥΙΘ Ε ΧΑΑΑΡΤ ΟΦ ΣΤΗΗΗΗΗΛ.
Α ναι,μην ξεχασω.Ειμαστε και τρου μεταλλερς.
Εντάξει, έχεις βάλει σε bold το σημείο που λέω ότι “δεν τους γουστάρω” κι από κάτω γράφεις ότι το σέβεσαι αλλά ταυτόχρονα λες εμμέσως πλην σαφώς ότι “κράζω” κιόλας… πράγμα που δεν νομίζω ότι κάνω. Στο κάτω κάτω ούτε έγραψα ότι “ΟΙ MANOWAR ΕΙΝΑΙ GTP” ούτε ότι “OI MANOWAR ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ” ούτε κάτι παρεμφερές ούτε κάτι αναληθές. Δεν φοράνε ενίοτε και γουνινα και δερμάτινα; Δεν έβγαιναν με τις Harley στις συναυλίες; Δεν έκραξα το συγκρότημα στο προηγούμενο post μου αλλά τον φανατισμό και την αδιαλλαξία μερικών οπαδών του. :
That’s all. Αν λέτε ότι σέβεστε τις αντίθετες απόψεις, κάντε το στην πράξη… Μην πάτε και ανακαλύπτετε κράχτες εκεί που δεν υπάρχουν…
ps. Όσο για τη λέξη “μαλακίες” που αναφερόταν στα γραφόμενά μου, κάνω πως δεν την είδα.
ps2.
:megarofl:
Κατ’αρχας εχεις κανει ενα μεγαλο λαθος αγαπητε φιλε.Αφου εσυ δεν κραζεις στα ποστ σου πως ειναι δυνατον να αναφερομαι σε σενα.Μαλιστα σε σενα διεκρινα μια σοβαρη τοποθετηση οσο αναφορα το θεμα.Αλλα αν κοιταξεις γυρω σου θα καταλαβεις οτι γινεται του κραξιματος σ’αυτο το θρεντ.Οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ψαχνω για κραχτες απλα υπαρχουν παντου.
Επισης δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε η λεξη μαλακιες.Και τι σημαινει κανω πως δεν την ειδα.Στα δικα μου γραφομενα ηταν!Οσο για τα γουνινα βρακακια και τις Harley συμφωνω οτι τα εκαναν και μην ξεχνας οτι εχουν να φορεσουν γοθνινα βρακακια απο το 83!Αλλα εμενα αυτα τα σκηνικα δε με ενδιαφερουν,εστιαζω μονο στι μουσικη τους.
Τελος νομιζω οτι εγινε σαφες το γεγονος οτι το κραξιμο δεν αφορουσε εσενα.
Το σημειο στο Heart Of Steel , οπου το σολο της κιθαρας συνεχιζει την ‘‘κορωνα’’ του Ανταμς ειναι ισως για μενα η μαγευτικοτερη στιγμη του heavy metal. Το ακους και ανατριχιαζεις.
Οι αλλες μπαντες απλα παιζουν…Οι Manowar ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!
Πιο πολυ απο οταν μπαινει η τελευταια στροφη του One Rode To Asa Bay? :-k
Ok άλλη φορά να εξηγούμε όμως για να μην παρεξηγούμε.
Εντάξει, ας μην συγκρίνουμε την πρώτη και πιο επική μέταλ μπάντα ever με ένα απλό heavy γκρουπάκι όπως οι Μάνοβαρ. Είναι άδικο για τους Μάνοβαρ.
Δεν σχολιάζω όλα τα άλλα, γιατί το έχω κάνει εκατοντάδες φορές και είναι βαρετό, αλλά εδώ η κατάσταση είναι σοβαρή!
Πώς μπορεί να γελάσει κάποιος ακούγοντας ένα από τα καλύτερα metal κομμάτια της δεκαετίας του '90 και βλέποντας σκηνές από την κλασσική επική ταινία “Conan”; :-k
Δεν το λέω για τον Γιώργο, αλλά μιλάω γενικότερα!
Δεν ακούει Heavy Metal, αν κάποιος βρίσκει αστείο το παραπάνω videακι!
Προσωπικά, χθές το βράδυ που το είδα μου σηκώθηκε η τρίχα από την πόρωση και άκουγα Μanowar για το επόμενο τρίωρο! 8)
Ντάξει, αυτό εδώ κλείνει τα σπίτια από ολόκληρα άλλα είδη μουσικής! :band:
[SIZE=“4”] All Hail Manowar! [/SIZE]
Σωστός. Δηλαδή ακούς έναν ύμνο όπως το power of thy sword, βλέπεις αποσπάσματα από μία από τις πιο cult επικές ταινία ever και υποτίθεται ότι αυτό είναι απόδειξη της γραφικότητας των Manowar? Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις ότι αρκετοί δεν έχουν πιάσει την ουσία των Manowar.
Κάθε συγκρότημα το κρίνεις γι’ αυτό που είναι. Και δεν είναι καθόλου εύκολο να “πιάσεις” το τι είναι το κάθε συγκρότημα, οπότε καλύτερα να μην σχολιάζεις. Δηλαδή, όταν ακούς το gods of war, feel the power of my sword ή ανατριχιάζεις ή όχι. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Δεν είναι κακό να μην σε αγγίζει κάτι
Είναι σαν να βγει ο maiden79 και να αρχίσει να κράζει τους Muse.
Τέλος, τι συγκρίνουμε τώρα? Bathory με Manowar? Για να αποδείξουμε τι? Ε, ας τους συγκρίνουμε με Uriah Heep τότε, ή με τους Maiden του Powerslave να δω που θα καταλήξουμε.
Τέσπα, η σημαντικότερη στιγμή του metal για τον καθέναν μας είναι διαφορετική και όχι μόνο είναι θεμιτό αλλά απαραίτητο να έχει ο καθένας μας μία.
Άντε τώρα, μην αρχίσω να εξηγώ τους λόγους γιατί Manowar δημιούργησαν όλα τα ιδιώματα του μέτσαλ!