Εγώ είμαι οπαδός των παλιών τους μα πλέον τους θεωρώ σούργελα… Μόνο έτσι περιγράφω 1 μπάντα που ανάμεσα σε κάθε 2 άλμπουμ βγάζει 5 DVD…
Πάντως πέρσι έπαιξαν γαμάτα, και έκλεισαν στόματα.
Οι πρώτοι τους δίσκοι, πάντως μ’έκαναν ν’αγαπήσω αυτή την μουσική!!!
αμα το εκαναν κι’αυτο οντως θα ηταν γαματα…
Απόλυτα φιλειρηνικό συγκρότημα ε??
ΟΚ έχουν κάποια καλά τραγούδια αλλά μου τη σπάει το όλο στυλ…σιγά τα αίματα !!
Αν εξαιρέσει κανείς τις πολιτικό-κοινωνικές τους απόψεις και στάσεις και το καθ’όλα εμπορικότατο στυλάκι που έχουν αποκτήσει εδώ και καιρό, η μουσική τους είναι αυτό που λέμε Heavy Metal !!! Μέχρι το σημείο όπου αυθόρμητα μεταφράζω στίχους τους, μου αρέσουν πολύ…από εκεί και πέρα, απλά αδιαφορώ…
Για μένα προσωπικά,το όλο στυλ τους και οι στίχοι(που έτυχε να ακούσω κάποια κομμάτια) είναι γτπ.Προσωπική άποψη πάντα !
Με όλα αυτα που κάνουν εχουν καταντησει γραφικοι.Αναγνωριζω τι εχουν προσφερει στο metal (στα 80s εννοειται),αλλα δεν καταλαβαινουν οτι γίνονται ξεφτιλα με οσα λένε και κάνουν?Η έχουν λόγο που το κάνουν,να μεινουν στην επικαιροτητα γιατι μουσικα τα τελευταια χρονια ειναι αστα να πανε…
ΘΕΟΙ! (κυριολεκτικα για τα 80s, ειρωνικα για τωρα)KINGS OF METAL COMING TO TOWN
Σιγουρα, απο τις πιο γνωστες μπαντες της heavy metal σκηνης που εχουν προσφερει πολλα (και εχουν προκαλεσει αλλο τοσο).
Επισης σιγουρα, αποτελουν κλασσικη love-it or hate it περιπτωση, οπως και οι περισσοτερες πραγματικα επιτυχημενες μπαντες.
Προσωπικα, αδιαφορω εντελως για οσα τους προσαπτουν οι “πολεμιοι” τους, αφου αν η μουσικη ειναι καλη ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες. Σιγουρα εχουν περασει ups and downs, παντως το τελευταιο τους album εχει καλες στιγμες οι οποιες θα τονιζονταν περισσοτερο αν εξελιπαν οι (κουραστικες ως ενα βαθμο) εισαγωγες…
Μπορει να μη συμφωνω με τη νοοτροπια τους, μπορει να ειναι ποζερια αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ τη μουσικη τους! Ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα κ τα τραγουδια τους με εχουν βοηθησει σε περιοδους που ημουν χαλια…
Εχω βαρεθει να υπερασπιζομαι τις μουσικες μου επιλογες (τη μεταλ γενικοτερα κ τους manowar ειδικοτερα). Οσοι δε συμπαθουν τους manowar… οκ, δικαιωμα τους, αλλα ας μη βγαζουν λαλακες τους οπαδους τους… Γουστα ειναι αυτα!
Στην τελικη ολοι “μεταλλαδες” δεν ειμαστε;; Στην ιδια “φυλη” δεν ανηκουμε;;
:band:
Πιστευω ειναι καθαρα θεμα γουστου. Σε οσους αρεσει η μουσικη επικ οι Manowar ειναι απο τα αγαπημενους συγκροτηματα πρωσοπικα εγω την απεχθανομαι την επικ γι αυτο και απεχθανομαι το συγκροτημα αυτο.
Οχι.
Καποιοι ειμαστε απλα μουσικοφιλοι.
Με τα 4 πρωτα τους, δικαιως ενταχθηκαν στο πανθεον του Heavy Metal. Παντως οσο και να τα χω λιωσει, σημερα δεν ξερω αν ειναι πιο γελοιοι αυτοι ή οι Nanowar.
Καλο σιγκροτηματακι ειναι !!!:-k
WE SAID WE WOULD RETURN AND HERE WE ARE AGAIN
WHEN WE 'RE IN TOWN…POSERS EXPLODE!
Ρε παιδια, εχουν κανα αντιπροσωπευτικο best of??
Μια συλλογή έχουν νομίζω. Εγώ αντί για best of πήρα τα λάιβ Hell On Stage και Hell On Weels.
Από τα πιό αντιπαθή μου groups… Συν του ότι το στυλ και η φωνή του τραγουδιστή με εκνευρίζει αφόρητα. [-X
…αλλά δε θα τους πω άθλιους. θεωρούνται καλό συγκρότημα και είναι αφού έχει τόσους οπαδούς. Ας διαχωρίζουμε λίγο την υποκειμενικότητά μας…
ρε ειναι γαματοι μουσικα αλλα πολυ ποζερια για το τιποτα