Το εχουν μαλακισει λιγο το θεμα τα τελευταια χρονια…Εχουν καταντησει τραγικα γραφικοι με αποτελεσμα να μην τουσ παιρνει κανεις οπαδοσ στα σοβαρα πια… Κριμα γιατι εχει πεσει πολυ κοπανημα με την παρτη τους:(
[QUOTE=Blood Drunk;301947]Με τα 4 πρωτα τους, δικαιως ενταχθηκαν στο πανθεον του Heavy Metal./QUOTE]
Κανε τα 6 τ άλμπουμ να είσαι μέσα…
Αντιγράφηκαν κατα κόρον από εκατοντάδες μπάντες, καμία όμως ποτέ δεν τους ξεπέρασε. Χαρακτηριστικό μόνο μεγάλης μπάντας. Τέλος.
Χαρακτηριστικο μεγαλης βεντετας οχι μπαντας
Ντόινγκ :!: :!:
Τους γουστάρω κάργα αλλά πιστεύω οτι είναι κλασσική περίπτωση “ή του ύψους ή του βάθους”. Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται να έχει γράψει το ίδιο group έπη όπως Bridge Of Death, Secret Of Steel ή Batlle Hymn αλλά και μετριότητες όπως Metal Warriors ή Fighting The World. Όσο για το πώς έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, νομίζω οτι το τελευταίο τους έσωσε λίγο, ήταν αρκετά καλό.
Τώρα βλέπω το τόπικ κ βλέπω έχει πέσει πολύ δούλεμα.
Νομίζω ότι παίζουν μουσική, ζουν, μιλάνε και συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν… δεν έχω δει να παίρνουν ποτέ τίποτα στα σοβαρά (εγώ το βρίσκω μεγάλο ατού) και άμα διαβάσεις συνέντευξη από την αρχή μέχρι το τέλος σκας στα γέλια χωρίς καν να αναφέρω εμφανίσεις σε εκπομπές :lol: , επομένως έτσι θα έπρεπε να τους αντιμετωπίζουμε.
Στο τέλος τέλος αυτοί είναι και σε όποιον αρέσουν, τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει το lifestyle τους ή όπως αλλιώς το λένε, ας ακούνε μόνο τα τραγουδάκια (στο κάτω κάτω συγκρότημα είναι )
anyway επειδή το παράκανα κιόλας, το hell on stage το βρίσκω απλά φανταστικό αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα για το gods of war κ κάπως με έχει κάνει να μη θέλω να το ακούσω…:-k
Ούτε εγώ τους πολυπάω πλέον, αλλά ο Ανταμς τα σπάει φρικτά…
Θα έλεγα συνδυασμός φωνής και στυλ φωνητικών είναι αυτό που μου τη δίνει… Όχι τόσο η χροιά, απ’ αυτό έχω συνηθίσει κ χειρότερα… Αλλά ούτως ή άλλως απόψεις είναι αυτές…
Για εμενα το πιο ολοκληρωμενο album που εχουν βγαλει ειναι το into glory ride,επικα κομματια ωραια σολο μερη,εκπληκτικα φωνητικα.Το αγαπημενο μου ομως ειναι to sign of the hammer,το τραγουδι mountains μου εχει στοιχιωσει τα εφηβικα χρονια οποτε το ακουω ταξιδευω πισω.Γενικα ολα τα album ειναι αρκετα καλα εχουν μεσα πιασαρικα κομματα,και το καινουριο τουσ ακομη θεωρω τοι ειναι ωραιο.
Sign of the hammer.Μακραν ο καλυτερος δισκος τους .Παντως οι 4 πρωτοι δισκοι τους δεν εχουν καμια σχεση με τους υπολοιπους και ειδικα με τους τελευταιους που ειναι πολυ μετριοι.
Into Glory Ride, Hail To England, Sign Of The Hammer τα αγαπημένα μου. Θα μπορούσε να αλλάζει κάθε μέρα η απάντησή μου για το πιο είναι το καλύτερο. Σήμερα θα πω Into Glory.
Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το ?Sign Of The Hammer? καθότι πιστεύω ότι είναι αντικειμενικά καλύτερο όλων. Αλλά προσωπική αδυναμία το ?Triumph of Steel?.. τ οποίο από ότι φαίνεται δεν «αγαπήθηκε» πολύ. Πάντως μου φαίνεται παράξενο που κανείς δεν ψηφίζει το ?Louder Than Hell?. Όχι ότι το θεωρώ «το καλύτερό τους» αλλά αν έχουν πάρει ψήφους τα ?Gods Of War? και ?Battle Hymns?, γιατί το ?Louder…? να μην έχει πάρει???
GODS OF WAR το οποιο εχει και τον υμνο της μεταλ die for metal
THEY CANT STOP US LET THEM TRY FOR HEAVY METAL WE WILL DIE…
I NEED METAL IN MY LIFE JUST LIKE AN EAGLE NEEDS TO FLY…
ολη η μεταλ συγκεντρωμενη σε 2 στιχους…
Aπό ύμνους στο μέταλ άλλο τίποτα
The Gods Made Heavy Metal And They Saw That It Was Good
They Said To Play It Louder Than Hell
We Promised That We Would
When Losers Say It’s Over With You Know That It’s A Lie
The Gods Made Heavy Metal And It’s Never Gonna Die
Κωστή, άκου και τα παλιότερά τους ρε. Θα γουστάρεις στάνταρ.
brothers of metal
fight for freedom
μανο τα ξερω απλα το die for metal με πορωνει περισσοτερο απο ολα
Hail to England μάλλον λόγω του ότι ήταν το πρώτο που άκουσα…Απο εκεί και πέρα για μένα ακολουθούν απο κοντά Kings of metal, Battle Hymns και Sing of the Hammer…
Follow me in Battle!
Είδα το τόπικ από την αρχή (όχι όλο συνεχόμενα εννοείται…).
Επιβεβαιώνεται ότι όσο γραφικοί είναι οι Manowar τόσο είναι και μερικοί οπαδοί τους σε αυτό το φόρουμ.
Η γνώμη μου…
Μου αρέσουν μερικά τραγούδια πολύ , τους αναγνωρίζω ως μεγάλη μπάντα αλλά θεωρώ ξεφτίλησαν τους εαυτούς τους με όλες τους τις γραφικότητες.
Και 2 τρομερά ποστ που τα επαναφέρω γιατί αξίζουν πραγματικά…
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
…όσο και μερικοί πολέμιοί τους.